Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marple

6 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar cégek, önkormányzatok és kormányszervek mind-mind az ügyeleikkel történő kommunikáció nagymesterei, miért maradna ki a sorból az egészségügy? A Naiv Ember persze hiheti, hogy ahol egészség és betegség, meg élet és halál a tét, ott azért kétszer meggondolják, mit…..
marple 2010.03.24 03:32:59
@ergerberger: hát tudod, ha jelen esetben működne a gondolatátvitel... lehet, hogy rokonaid hamarosan kapnának egy sms-t...
Nos úgy látszik az interneten társat keresők aktívabbak nyomozásilag, mint az átlag szerelemféltők..., de érthető is, hiszen messziről jött ember azt mond, amit akar."Kedves marple,íme az én történetem.Egy társkereső oldalon ismerkedtem meg F.-el. Egy másik városban élt,…..
Világválság ideoda, azért lehet mindig az élet napos oldalát nézni:Az alábbi képet ma lőttem a Margit körúton. Szerintem különösebb kommentárt nem igényel :)ölelKukiapó..
marple 2008.10.10 20:35:38
nyomozásosblog blogmegindító 2008.09.23 17:36:46
Aki már csalódott, akit már megcsaltak, akit már átvertek, stb. szeretné ezt a helyzetet elkerülni. Óvni, védeni igyekszik magát az ilyen élményektől. Akit a zöldszemű szörnyeteg hatalmába kerít, hihetetlen találékonysággal veti bele magát a nyomozati tevékenységbe.…..
Hát... bizony-bizony, valljuk meg: a csalafinták élete sem egyszerű, annyi mindenre kell(ene) figyelniük :-). Na jó, azért még nem kezdjük el sajnálni őket..., vagy igen?"Az én történetemben a gyanút egy kijelzett telefonszám ébresztette fel. No de kezdeném az elején.…..
 Az alábbi történet egy szépen elrettentős példa arra, hogy a féltékenység rossz tanácsadó. Meg a haverkája a harag, na az is. Hát még ezek együtt! :-) Na de minden jó, ha a vége jó... (remélem...) "Szinte hihetetlenül komikus, hogy jártam...…..
nyomozásosblog Az én nyomozásom 2008.09.30 09:46:00
.hide{display:none}Megérkezett az első fecske :-) - így ősz tájékán már épp ideje volt -., köszönet érte a lelkes beküldőnek. Mondhatjuk, hogy ez már-már a tipikus: "akkor higgyél nőnek..." sztori. Hát tessék olvasni, kérem tisztelettel. "A válásom után…..