Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harelgas

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem nálunk etted meg, ne is nálunk tojd ki. A jelek szerint ez a magyarországi Shell jelmondata, a nagyvonalú olajcég ugyanis egész egyszerűen nem épít nyilvános vécét az olyan kútjaihoz, ahol nincsen ételt-italt áruló bolt. András ezen kiborult, mi viszont elbizonytalanodtunk:…..
Octavia sokkal bátrabb, mint akár a Homár, akár egy tigriscápa, akár Chuck Norris: nem elég, hogy képes volt öt azaz 5 forint borravalót adni egy pizzafutárnak, még ő van felháborodva, hogy a futár ezen dühöngött, és képes anális kínzással fenyegető levelet írni az Il…..
Harelgas 2009.09.22 04:44:20
Én 2 hónapig dolgoztam futárként! És több ismerősöm is van aki még msot is ezzel foglalkozik, van aki má 5-6 különböző helyen! Van ahol normálisan lehet keresni, és a borravaló tényleg csak egy kis plussz jövedelem, de máshol ahol rohadt spúr a főnök, ott gyakorlatilag a borravalóból élsz! Én sosem haragudtam ha nem adtak, és soha nem rongáltam mások tulajdonát, hiszen valóbban elméletileg "ingyenes" a házhóz szállítás, de gyakorlatilag sajnos nem az! Én napi 12 órát dolgoztam 5.000 ft.-ért, megetettem az autóval átlagosan napi 100 km-et, majdnem mindig sietni kellett, így ez kb 2.400 ft.-nyi benzin + az amortizáció + a kopó alkatrészek + olaj stb. Szóval akkor miből is kellett volna élnem? A volt főnöm szerint a megrendelők hibája akik nem értik hogy a borravaló illik, szerintem meg nem, hiszen világosan van feltüntetve hogy ingyenes a házhoz szállítás, így maradtam középen én, a csóró futár aki otthagyta azt a helyet! Sok helyen nem így van egyébként mert ott normálisan, km-re is kifizetik a futárt!
Egyszer pl. egyszerre kaptam 3 címet! 1 óra alatt kellene elszállítani a kaját, Fél óra alatt készült el az összes kaja, és fél órám volt hogy megtegyek 20+25+15 km.-ert, + 10 vissza, természetesen már az 1. cím kiderült hogy kamú, sehogy se lehetett elérni a megrendelőt, olyan házszám nem is létezett, a sok keresés miatt már gyakorlatilag 1,5 óránál tartottam, és akkor indultam el a 2. címre, ahol nem igen örültek nekem, én meg magyarázkodhattam, hiábba, láttam a szemünkön hogy én vagyok a f.sz! Este még volt egy olyan rendelés ami 100.000 ft. körüli volt, 2-szer kellett fordulnom, + alkalmankét 2-szer a kocsitól a 10. emeletig! És forintra pontosan kifizették a 100.000 körüli számlát! Az nap kb. 1.000 ft.-al zártam a napot, 12 órán keresztűl 1.000 ft.ért nyomtam padlógázt a dugóban és hajtottam át 80-nal a fekvőrendőrökön!
Egy pubban ahova jártam régebben sokat dumáltam az egyik pincérlánnyal, ő mondta hogy 2.000 ft. a bére 12 órára, a többi a borravaló, szóval szerintem a pincérek egy része, vagy inkább nagy többsége is a borravalóból él!
Egyáltalán nem a vevők hibája, hanem a spúr főnökökké, csak arra kérlek titeket, amikor legközelebb rendeltek valamit, azt úgy rendeljétek hogy a főnök hiába írja hogy ingyenes a házhoz szállítás, valójábban egyáltalán nem az!
Úgy tűnik, bizonyos esetekben igaz, hogy az autó hasonlít a gazdájára. Ez Vorro levele alapján különösen igaznak látszik, mert a nagy sötét terepjáróban nagy sötét emberek ültek. A vezetési stílusukból adódóan ez már önmagában sem örvendetes tény, ennél is nagyobb…..
driftgarázs WOT - a görögök 2009.04.12 12:32:00
WOT azaz Wide Open Throttle. Magyarosan Tágra Nyitott Folytó(pillangó)szelep, egyszerűen Padlógáz. Ez a hazánkban még be nem vezetett bírói szempont bizony a driftben a pontok megszerzésének egyik kritériuma is az összkép értékelésénél. A görög drifterek nemes…..
Köszönet a Cicás topiknak és különösen Titto-nak! Forrás: hasznaltauto.hu Legalább motor tisztességes van benne. De ez a szín- és formaorgia ... (Ötéves hitelre egy 18 éves autót? Tuti biznisz :)) Renault 19 1.8i 16v     Ár:    650.000 Ft…..
Forrás: "Cicás napvédők, Uv fény..." index fórum topik, hasznaltauto.huÁr:    300.000 FtÉvjárat:    1990 / 9Futott km:    130000 kmÁllapot:    KitünőÜzemanyag:   …..
Ez milyen ország rendszáma? Attól függően ez egy Suzuki Forsa, Chevrolet Sprint/Sprint Metro, Geo Metro, Chevrolet Metro, Pontiac Firefly, Maruti Esteem, Holden Barina, Subaru Justy, Suzuki Jazz vagy egy Suzuki Swift...
Erőszakra éhes és vérre szomjas olvasóink most nyugodtan kattintsanak máshová, ez most nem az ő sztorijuk lesz. Péter ugyanis nem vert meg senkit, mi több, őt sem verte meg senki. Ellenben meglátott egy elcsapott baglyot a padkán gubbasztani, aki valószínűleg nem a gyalogosok…..
AUTÓSKÁRTYA Ez az A2 nem Az A2! 2009.01.23 00:39:00
Bár én már évek óta nem olvasom, mert nekem túl száraz és unalmas volt, azért az Autó 2-t mindig is egy színvonalas lapnak tartottam. Most olvastam a Totalcar Sajtóközlemény blogján, hogy hogy járt a szerkesztőségük a lap nevével.Röviden: az Autó 2 mostantól nem az, ami eddig…..
A hülyeség- és pecholimpia győztese romlást hozott egy élelmes fotósra. Nemrég az egész világ, így a Hütte olvasói is, megismerhették azt a feltehetőleg amerikai férfit, aki Vailben, egy coloradói luxus síterepen úgy esett ki a liftből induláskor, hogy nemcsak az egyik lába…..
Belsőség Punkok a múltból 2009.01.11 01:38:00
Dőljenek hátra, lazítsanak, és menjünk egy kicsit vissza az időben. Mondjuk 74 évet, egészen 1935-ig. A spektrokronométert éppen feltalálták, Mary Pickfordot feleségül vette a korabeli Sean Connery, Douglas Fairbanks, Angliában bevezetik a 30 mérföld/órás sebességhatárt lakott…..
Harelgas 2009.01.11 04:17:46
driftgarázs Kíváncsiság 2009.01.01 03:38:08
Csak hogy hányan neteznek ilyenkor?Hányan maradtak annyira józanak, hogy gépelni is tudjanak... ezt majd 2 perc volt leírni, éljen a mozilla helyesírásellenőrzője... és a piros szín :)Hányan olvassák a Totalcart és a blogunkat?Hogyan néz ki egy 2009-es post?Boldog Új Évet…..
Harelgas 2009.01.01 05:10:51
Ősz van. A villamos már sárgul. Panni vidáman, ugrálva próbálja elérni a leszállást jelző gombot. Gyönyörű lány. A napba lehet nézni, a kvarclámpába nem. Szép, hosszú, vállig érő füle belelóg a szemébe. Megáll a busz. Panni leszáll. A vezető kinyitja az ajtót. Éppen…..