Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hellofromtheinside

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ő itt Öcsémék hat hetes kis tacskója, aki rögtön egy fürdőzéssel zárta első napját az új otthonában. Ezeknek a kétségbeesett szemeknek azt hiszem nem lehet ellenállni. Az előző kiskutyájukat, aki szintén tacskó volt, az Öcsém kb. egy éve a születésnapján vitte…..
Péntek este óta vándorcirkuszom három fősre bővült, Mötley, az egyéves macskanő megkapta maga mellé társalkodónőnek/rongybabának Lemmyt, a 11 hetes macskalányt, én meg azóta nem tudok nyugodtan aludni, de erről csak én tehetek, nem ők, hiszen a kedves kommentelők…..
hellofromtheinside 2009.11.20 12:53:25
A lassacskán csordogáló kezdés után végre beindult hullagyár A Harper-szigetben. A mai rész eredetileg a Gurgle címet viseli, és természetesen nem Garett serifhelyettes hátbalövéséhez és nem is az erdei ember Cole Harkin lenyilazásához kapcsolódik, hanem szegény emós J.D.…..
hellofromtheinside 2009.11.12 13:51:47
Mr_x egyenesen a La Manche csatorna túloldaláról, Angliából írt nekünk, ezért nézzétek el neki, hogy nem tudott magyar ékezeteket használni, nekem meg azt, hogy nem írogattam át. Dolgozzatok meg kicsit ti is az értelmezéssel. Na de hogy a lényegre térjek, nem csak Magyarországon…..
hellofromtheinside 2009.07.09 16:14:32
Toto minden bizonnyal rendelkezik némi önkritikával is, hisz a címet egy az egyben a nekünk küldött leveléből emeltem át. Azt tudjuk, hogy csúnya vége is lehet annak, amikor két nő kerül egymással szembe, mert olyankor a tündibündi hölgyek pillanatok alatt sárkánnyá tudnak…..