Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vismajor01

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Masszív össztűz alá került a Facebook egy közelmúltban napvilágra került eset miatt, miután gyermekvédelmi csoportok lelepleztek egy olyan "A pedofilok is emberek" feliratú Facebook oldalt, melyen egy felnőtt ballonkabátos férfi követ egy kislányt a sikátorban. A Facebook…..
Burzsuj Burzsuj-teszt: Prada mobil 2012.04.09 16:00:00
Edward Norton színész és Daria Werbowy modell a Prada mobil reklámarca   Azt már tudjuk, hogy a burzsujok is „torpedózzák a disznókat az Angry Birdsben”, sőt, mi már azt is, ha stílusosan akarják csinálni, akkor ezt Prada mobiltelefonnal teszik.  Öt évvel…..
Valaki megmagyarázhatná, miért éppen a Volkswagen az idei - és tartok tőle, minden - Tuning Show legnépszerűbb márkája, mert én komolyan nem értem. A német konszern autói olyannyira túlsúlyban voltak a többi gyártóhoz, vagy akár autóipari szempontból releváns országhoz…..
Vismajor01 2012.04.01 10:13:09
@Zsolti888: Engem már a tavalyi kiállításon is idegesített, hogy minden 4. standon nekem kellett megkérnem a pucér csajt, álljon arrébb, nem látom tőle az autót. Nem is értem a többi kant, én tuningshowra azért megyek, hogy motorcsodákat lássak és haljak, ha csöcsöket akarok nézni ott van a fél internet.
VLM-ék hiába küldték vissza bontatlanul a fényterápiás lámpát a Zepternek, menet közben kiderült, hogy azt már a Budapest Banknál hitelezik nekik. Lehet, hogy a rendelés lemondása után nem kellett volna átvenni a csomagot?Bő két évvel ezelőtt kezdődött az ügy. Édesanyám…..
TComment Az autózás ájfónja 2012.01.06 06:15:00
Tudják, mi maradt meg egy hét használat emlékéből? A hiányérzet és az üzemanyagszámla pontos összege. Mai cikkünk blogposztja...
Vismajor01 2012.01.06 06:58:41
Amikor felkelt, rögtön megpillantotta. Nem nyitotta ki teljesen a szemét, hagyta, hogy álomszerűen életlen legyen a világ. A világ, ami ma reggel fekete volt, és csillogó, fémes keretbe foglalták. A szoba sarkában ott áltt a vadonatúj plazmatévé, amivel karácsonyra meglepte magát!…..
Mostanság Brad Pitt és Angelina Jolie is a közelben laknakPersze nem a 2011-es, hanem az 1998-as évé, de a lényegen ez mit sem változtat. Felépíted álmaid házát, olyan minőségben, olyan színű téglából, olyan burkolóanyaggal, tájolással, és elosztással, ami neked a lehető…..
Nem kell elkeseredni, már bőven kétszázezer alatt is van megoldás! Sőt, százért is. Fospisztolyok reklámáron, ha nagyon kell a négy kerék. Mai cikkünk blogposztja...
Vismajor01 2011.06.23 14:19:15
@The Good Boy: És ha elmegyek vmi magánemberhez, találok egy csillivilli autót, akkor őt vigyem el a szerelőhöz autóval együtt, vagy a szerelőt vigyem el hozá? gondolom a szerelő sem ingyen furikázik, és nézi meg, ráköltök xx ezer forintot és megmondja, hogy szar. Mondjuk valóban érdemesebb lehet 20at(mondjuk) a szerelőnek fizenti, mint később 90et egy kuplung-szettért, v tudomisén...
Vismajor01 2011.06.23 14:30:03
@scheerti: Én is hozzácsapnék, ha lenne miből. 400 van, ebből kell autót venni. Ne legyen túl alacsony, állítható ülésmagasság, vonóhorog, ilyesmik. Munkábajárás lenne a fő szempont, semi egyéb.
Itt vannak a tervezett összeállítások a Marca szerint. Annyi látszik, hogy nem rohamból fogjuk megfingatni a Barcát, hanem megpróbáljuk kiszorítani belőlük a szuszt és elvenni a kedvüket az élettől is. Ez mondjuk várható volt, Mourinho nyilván nem akar beleszaladni a Fantasztikus…..
Belsőség Cascóra mehet? 2010.10.04 14:12:00
Reggel fővárosunk felé hatoltam éppen, mikor a rádió bemondta a Nap Autóshírét:Félmilliárdos autót tört össze egy német az autópályánBerlin, 2010. október 4., hétfő (MTI) - Egy közel félmilliárd forint értékű szupersportkocsit tört össze Németországban egy autós, aki…..
Belsőség Durva dolgok Belgiumban 2010.07.29 07:00:00
Sokkal kisebb kockázat egy olyan autóval elindulni 3000 kilométeres túrára, amelyben már van tíz-húszezer, majdnem problémamentes kilométer, mint egy olyannal, amit ezer kilométerrel ezelőtt szereltünk össze, ráadásul kevés gyári, széria alkatrésszel. A cél a Spa Francorchamps…..
Vismajor01 2010.07.29 14:53:11
Amikor nyolc nappal ezelőtt, közvetlenül a Fehérvár–Jesenice jégkorongmeccs után azt írtam, engedjék szárnyalni Léderer Ákost, a legkevésbé sem arra szerettem volna utalni, hogy hadd repüljön. Ehhez képest főnökei majdnem kirúgták szegényt. Történetesen az év…..
Biztos lesz, aki majd jól megmondja a monitor mögül, hogy Maestro helyében simán megállt volna, vagy kikerüli a piroson átszáguldó Opelt, mert csak reflexek kérdése az egész, a többiek számára viszont rávilágít a lenti történet arra, hogy lehetünk bármilyen profi…..
Békéscsabán, a Trefort utcai óvoda előtt található a fényképeken is látható lyuk, amin figyelemfelhívás gyanánt keresztbe fektettek egy beton rudat. No comment! Éljen a magyar mentalitás. Kit érdekel ugye egy mély, egyáltalán nem feltűnő gödör ott, ahol amúgy parkoló és…..
A minap nagyon megörültünk, mikor feltűnt a Ferrari 458 videója Michael Schumacherrel, aztán a klipet megnézve kicsit lefagyott arcunkról a mosoly. Na de most! Most végre itt egy újabb hivatalos videó, ahol két Italia csapat úgy, ahogy illik. Ohne Schumi, bár... nem vagyok benne…..
Pezsgő esetében - champagne-ról már ne is beszéljünk -, talán helyesebb a városi legenda kifejezés, mint a népi hiedelem, de a lényeg, hogy a buborékmentés kiskanalas módszere hiszékeny apáról tisztelettudó fiúra száll. Amikor én először hallottam róla, csak a fiúi tisztelet…..
Tavaly nyáron vettem egy újabb sportkocsit. Jó idők jártak, a dollár sosem volt ilyen olcsó, a válság még sehol, és kellett valami kikapcsolódás a dolgos hétköznapok után. Egy autós újságíró, tudják, az élet császára, meg mit venne önjutalmazás-képpen, ha nem egy újabb…..
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
Vismajor01 2009.05.04 17:59:08
Vismajor01 2009.05.04 17:59:39
@Vismajor01: Már volt^^
Riszálom úgyis-úgyis!
2009. Magyarország. Budapest, XIII. kerület. Házibuli van, jelen vagyunk kb 25en, jó a hangulat, talán picit hangos a zene. Szomszéd jön, panaszkodik, halkítunk. Aztán legközelebb rendőrség jön. A házigazda és egy haver kimennek beszélni a rendőrökkel, a beszélgetés közben a…..
Vismajor01 2009.01.31 13:01:32
@devadel:
Visszamenjél. Nyald a rendőrök seggét ott, ahol meg is érdemlik.
Vismajor01 2009.01.31 13:06:58
@Silly:
Totally vouch. Teljesen így van.
A gyönyörű csarnoknak nincs feladata a felállványozott rompénztár mellett. Ezt a posztot nyár óta akarom megírni. Akkor számolt be a MÁV örömmel arról, hogy – a tervezett költségvetésnél olcsóbban! – befejeződött a Keleti pályaudvar úgynevezett Lotz-termének…..
Február 6-án Prágában 120 sportoló selejtez a döntőbe jutásért a bobpályához hasonló jégcsatornában rendezett Red Bull Crashed Ice versenyen, köztük a Ferencváros kiváló hátvédje, Bontovics Márton is. A pálya a cseh főváros több látványos pontját is érinti. A február…..
  Nálunk jobban senki nem érti a felzúdulást, a pokoli, gyilkos indulatok zabolátlan felszínre törését egy-egy cikk kapcsán. Az anyázási lehetőség csak egy kattintásnyira van, sokan nem is várják meg, míg csökken a fejükben a nyomás. Ezekből pedig mi karácsonykor mindig…..