Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dnserror (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig is imádtam a virágnyelvet, ezért különösen örülök, hogy a történet folytatódik. Ott hagytuk abba, hogy miután mi megírtuk, majd a Blikk átvette, és ennek nyomán országosan ismertté vált a BKV három magas beosztásban lévő, ám feladat nélküli munkavállalójának…..
Legalábbis nagyon ez jön le a nyilatkozatokból. Először Nyakó Pisti, majd az MSZP Nőtagozata állt ki mellette. Azt írják, ők teljes mértékben egyetértenek a véleményével. "Ha van a társadalomnak egy olyan jelentős rétege (minimálbérből, vagy ahhoz közeli jövedelemből…..
dnserror (törölt) 2009.11.10 14:00:57
Eddig sokan csak legyintettek, vagy nem is hallottak róla, mert csak a szélsőséges portálok (Kuruc, Barikád, SzentkoronaRádió) írtak arról, mi történt a Pest megyei Nagykátán szeptember végén. Mindenhol ugyanazt, az állítólag Morvai Krisztinának írt  levelet idézték:…..
dnserror (törölt) 2009.11.06 09:11:30
dnserror (törölt) 2009.11.06 10:38:33
@hoplita:
örülök, hogy hozzájárulhattam a nosztalgiázáshoz... :)
érdekes, hogy tényleg elég kevés infót találni a neten, ebben az elsunnyogásban lehet valami...

talán még régi BM levéltári fiókban érdemes lenne kotorászni, bár ott valószínű ez lenne a jéghegy csúcsa.
dnserror (törölt) 2009.11.06 10:50:50
@Seduxen:

rendőrök, rendőrségi járművek, épületek megtámadása Európában, sőt az EU-ban is előfordul.
(pl: görögök, franciák, spanyolok).

Ami itt a rendőrök részéről a cselekedetek motívuma lehetett, hogy ha nem érzik a hátuk mögött a politikai támogatást (lásd 2006.10.23., MG), sőt, továbbmenve, esetleges politikai támadásnak teszik ki magukat, kétszer meggondolják, mit is lépjenek.

Ennek a teszetoszaságnak az lesz a vége, hogy ha rendőröket bántanak, nem a felettesüket hívják, hanem az Új Magyar Gárdát.
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
dnserror (törölt) 2009.10.09 13:20:57