Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atombombarumba

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
Ha minden igaz, a magyar foci újra felkerült az európai értelemben vett labdarúgás térképére, olyan nagyhatalmak társaságában, mint Ausztria, Svájc, Bosznia-Hercegovina vagy a német oberligák. Merthogy állítólag mi is belekeveredtünk a nagy nemzetközi focimaffia-összeesküvésbe…..
Atombombarumba 2009.11.22 19:19:11
@kovacsattis: socawarrior nyilván behatóan tanulmányozta a futball történelmet. A szocializmus előtt a Kispest sem a hadsereg és az Újpest sem a BM csapata volt. Ezért a tüzetes tudásért csak gratulálni tudokneki.
A tévés vetélkedő nehéz műfaj, statikus, és unalmas, hiszen általában egy játékos küzd a játékvezetővel, szabályokkal, akadályokkal, és ezt kell egy műsor keretén belül szórakoztatóvá tenni, tessék csak elképzelni, milyen nehéz lenne mondjuk abból az ötletből érdekes,…..
A Szent János kórház Budapest Szomáliája, esetleg dárfúri körzete, ezt sajnos mindenki tudja, aki járt már budapesti járóbeteg rendeléseken. Itt most nem valami "bezzeg Svájcban" típusú fanyalgás következik, a János nem a közmondásos "egy normális…..
Atombombarumba 2009.09.24 14:06:44
@Kobe: Úgy van ezzel az Oszkó Péter is: mutassunk már példát! Aztán csodálkozik, ha az emberek ugyanúgy tesznek az előírásokra, ahogy ő. Elvégre az "elit" a törvényeket nekünk hozza, nem magának.
Atombombarumba 2009.09.24 14:17:40
@Kobe: A nagy balhénak megvan az az előnye, hogy elmossa a sok trutyit. Ez normális helyeken működik is, én attól félnék, hogy itt egy másik kupac szart hozna a helyére. Nem tudom, olvastad-e az index-en a Féltudású magyar elit c. sorozatot? Nem valami fényesek a kilátásaink. Arra a 4,7 millás lakásra már nyilván megvan a vevő, ha még nincs, akkor szólj légyszíves! Bár azt hiszem, sokan állnánk sorban ennyiért, csak nekünk NEM ELADÓ! index.hu/velemeny/jegyzet/feltud070321/
Atombombarumba 2009.09.24 14:19:20
@orient: Attól még ő is betarthatja a szakhatósági előírásokat. Amúgy meg nincs könnyű dolga.