Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smalljudge

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FérjBlog Tanácsadás 2010.02.23 07:10:00
Az asszony hívta fel a figyelmemet a következő cikkre. Rövid sztori: 24 éves lány 31 éves a pasija, aki igencsak szoknyavadász (eredményes vadász) életet élt mielőtt összejött volna a lánnyal. De 9 hónap után a szexuális lelkesedés elveszett valahol, és a fazon csak heti egyszer…..
Ma különleges poszt következik. Egyrészt nem volt még lánydivattal foglalkozó dolgozatunk, másrészt vendégszerzőnk. Ma mindkét esetben megtörik a jég, törzsolvasónk, Bettie Page jóvoltából. Lássuk mit nem vettünk észre mi, érzéketlen férfiak a 90-es évek szépségein!…..
Úgy tűnik, ahogy melegszik az idő egyre inkább hülyülnek meg az emberek. Bár ez csak egy gyenge lábakon álló indok, hogy miért történik ennyi baleset, nem beszélve  a veszélyes majdnem helyzetekről. Gábor terhes feleségével az oldalán találkozott egy teherautóssal, aki…..
smalljudge 2009.05.27 11:21:06
Rám került a sor az e heti szerkflotta-posztban, így kezdhetek vakaródzni, hiszen mi a francot is írjak egy immár 12 éves japán kisautóról? Baja van, szeretni nem, ellenben tisztelni lehet, megy, működik, nem áll meg, és nem olcsó hozzá a pótalkatrész.Ennyi persze nem elég, így…..
Nem mondhatni, hogy nagyon cizellált hozzászólások születtetek tavaly év vége felé a fórumokban arra a hírre, hogy januártól befejezi működését a budapesti PontFm Rádió. A kiakadás annyiból érthető, hogy ezzel az ország egyetlen rock-és sportrádiója fejezte be a sugárzást…..