Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drfarkas

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Égéstér 41. adásának kommentposztja.Direktlink a letöltéshez...
drfarkas 2012.11.09 10:19:12
ommm:
Sziasztok,

azért egy S80 T6-ra azt mondani, hogy fs..., kicsit túlzás. Igen, a váltó kétségtelenül alulméretezett, de nem minden esetben adja meg magát. A családban van egy ilyen autó, igaz teljesen normálisan van használva (nem tapossuk ki a belét), és semmi baja (még az egyéb részei is rendben vannak). A futásteljesítmény közelít a 200e km-hez (ismert, valós). Tudom, mindenből ki lehet fogni a jót, de általánosítani, azért túlzás. A fogyasztást sem mondanám túlzónak, 10-12 L/100 km a vegyes, egy 272 LE-s, 6 hengeres, duplaturbós autótól, (amely egyébént nem mai konstrukció) nem igazán mondható kiugróan magasnak.

Használtan került a családba, ismert előélettel, normális előző tulajdonossal. Szerintem az általános használt autó vásárlási szabály erre a típusra is érvényes: lehetőleg ismert előélettel megvenni, illetve az előző tulajdonosok használati módja, gondoskodása, odafigyelése nagyban meghatározza, hogy milyen tapasztalatokat szerzel az adott autóval. Az ára pedig - saját vélemény - azért van a padlón, amiért a nagy cm3-s, benzines, idősebb autóké (akár audi, bmw, mercedes, jeep grand cherokee, stb.). Mindenki fél, hogy sokat fogyaszt, drága a fenntartás, stb.

Személy szerint szerintem igen jó autó ez az S80 T6, persze együtt kell élni azzal, hogy sem új korában, sem használtan nem ugyanaz a fenntartása, mint egy swift-nek, micra-nak, viszont szerintem többet is nyújt.

üdv
Hőzöngünk vagy siránkozunk a rali romjai felett, de sokat nem teszünk. Közben bűnözőkkel kapcsolatba hozható versenycsapat edz az ORFK-tanpályán. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
drfarkas 2012.07.24 09:21:18
@winkler róbert: köszi:-)
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A Ferrari a világ legjobb sportautója – bizonyos kategorizálás szerint. Ez többet tud, mint egy Ferrari: nem féltjük annyira. Vélemények az azonos című írásunkról...
A múltkori, kellő mértékű savanyúsággal, közfelháborodással és legalább ennyi pozitív visszajelzéssel tarkított blogposztunk elérte célját. Azokat, akiket érdekel egy Atom, még akkor is, ha csak egyenesben lehet meghajtani, reptéren, alig pár kilométert. Tisztelem őket, akik…..
Eldőlt a kérdés: Orbán Viktor bulgáriai nyaralásából küldött levelében Schmitt Pált javasolta a Fidesz és a KDNP államfő-jelöltjének. S bár - velem együtt - sokan meglepetést vártak, végül kiderült, hogy a sajtó – hasonlóan a kormánynévsorhoz – ezúttal is…..
Ha segíteni szeretnél bármilyen módon, kattints ide! Hamarosan útnak indulunk, folytatás itt! [2010. június 7., 9:32] Elképzelhető, hogy az adományok átvevőit csak nehezen, vagy csak munkaidő után fogjátok elérni, mert aki nem tudott szabadságot kivenni, annak muszáj dolgoznia. Én…..
drfarkas 2010.06.04 13:49:03
14:15 Bendével az irodájában éppen a Hotel Daniaban készült videót nézzük, amikor Vályi Pista nevét írja ki a telefonom: Történelmi pillanat, a Ponty és a csapat megérkeztek Viszre. Öröm, eufória és könnyek. Margó, Karesz felesége pityereg a megkönnyebbültségtől, közben meg sem áll, mert gigantikus…..
És kis mandulaműtét után végre egészséges krahácsolás hangzik a motortérből.   A sztori eddig: 1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész, 5.rész, 6.rész, 7.rész, 8.rész, 9. rész, 10.rész, 11.rész, 12.rész, 13.rész, 14.rész, 15.rész, 16.rész, 17.rész, 18.rész, 19.rész, 20.rész, 21.rész,…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Szóval az történt, hogy egyfolytában nézzük a GPS visszaszámlálóját, és 2047-nél a Bende azt mondta, hogy tartsunk sztending ovésnt, ha átlépjük a kerek kétezret. Aztán megyünk a távoli svédbe vezető pályán, amikor a navi egyszer csak meghülyül, 2028-ról 3038-ra ugrik a számláló, megjelenik a saját…..
drfarkas 2010.03.02 20:57:14
Varánusz Meztelenül a hullámokon 2009.12.14 12:00:00
A Google wave szolgáltatást már többen bemutatták, most egy kis tesztelés után világossá vált mi az a lehetőség ami valóban kiemeli majd az eddigiek közül, illetve mi az a többlet, amivel (akár) valóban megváltoztathatja a netes kommunikációt, sőt, akár magukat a…..
Az Éles sarok Budapest egyik legidiótább kereszteződése / csomópontja / átjárója, nem is tudom, minek nevezzem, tipikus esete annak a jelenségnek, hogy ahol vasút megy, ott úgy ketté van vágva a város, mintha arra folyna a Duna. Ráadásul együtt kényszerül közlekedni autó és…..
Richelieu magához képest nem is írt most olyan nagyon sokat, másokhoz képest azért mindenképpen. Visszatérő probléma a kétsávos körforgalmak használata, valahogy Magyarországon ez sokaknak még mindig nem meg. Alulírott hazai autós azzal a tiszteletteljes tiszteletteljes kéréssel…..
Hónapok óta a csapból is a válság folyik. Különösen az autókereskedők szája görbül lefelé - érthető is, az eladási statisztikák igen nagy lendülettel haladnak lefelé. Ilyenkor minden jól működő cég keresi a megoldást, hogyan vészelheti át a nehéz időszakot. Legtöbbjük…..
 Nyilván, mert százmillió kicsit sok érte. Illetve nem sok érte, csak annak, akinek nincs százmilliója autóra. Egyébként harmincmillióból már bármilyen presztízsautót ki lehet hozni, BMW-től Maseratin át a Porschéig.Akiknek pedig volna Magyarországon százmilliója, inkább…..