Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2s1én

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Jujj, utazhatsz megint? De jó neked, jujj, Argentína, Kína, Indonézia? Jajj, de sajnállak, te szegény, mindjárt megszakad a szívem... kis hely a bőröndödben van még esetleg? Mert ugye a céges út az jutalom, elismerés, megtiszteltetés, nyaralás, üdülés, világjárás. És…..
 Tudom, nem Lidi, hanem Lidl, de én már rég rászoktam a kedvesebben hangzó magyar változatra. A hangulat szempontjából közel sem mindegy, hogy elment a Lidi néni a vásárba, csuhajja, vagy Jawohl, Herr Obersturmbahnführer. Kollégám, Papp Tibi régi Lidirajongó, igazából ő vett…..
 Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!  Tisztelt Praxis blog! 16…..
2s1én 2011.07.04 12:04:55
@Tjuca: @Dr.laikus PhD: Rendben, igazad van, általában a mamák. De azért ez sincs rendben, ugye? :-)

Közben eszembe jutott a 7. Egy cukorbetegnek mindig tájékoztatnia kell a környezetéből legalább egy embert, hogy mi a baja, pont az ilyen esetek elkerülésére. Osztályban, munkahelyen ez alap, de egy alkalmi társaságban is fontos. Ha meg elmegy egyedül futni, vagy moziba, vagy egy pofa sörre, akkor is legyen nála a bankkártya nagyságú kártya a betegségéről és a teendőkről.
2s1én 2011.07.04 12:25:29
@P75: Igazad van, viszont megnéztem, ez elég ritka kórállapot és általában 5 évesnél fiatalabb, sovány gyerekekre jellemző.
Szóval lehet tünet, de nem jellemző úgy, mint a remegés szétszórtság, zavartság, hőhullámok, stb.
2s1én 2011.07.04 14:46:59
@tódór piroska: Lehet kitalált is, de lehet, hogy a szülő csak tudatlan, vagy "nem gondolta át kellően". :-)
Ha egyszer elkészül, a világ legnagyobb függőhídja lehet a Ponte di Messina, megnyitásának időpontjára azonban egyre kevesebben mernének tippelni, bár a projekt vezetői 2016-ot tűzték ki céldátumul. Pazar lenne, az biztos. © 2009 AgrigentoOGGi - Collegati - A Ponte di Messina…..
 Hatalmas meglepetést okoztak Szlovákia futballistái a dél-afrikai világbajnokságon. Az uralkodó világbajnokot fantasztikus játékkal, 3:2-re verték és továbbjutottak csoportjukból. A siker értékét emeli, hogy egy igazi futballnemzetet búcsúztatták a vébé eddigi…..
masszázsblog Az első volt a csoda 2010.06.21 08:10:00
Engedjétek meg, hogy megoszthassam első erotikus masszázsélményemet a blogon. Legszívesebben megadnám a Barbara - mert így hívják - elérhetőségét, mert szívből ajánlom mindenkinek, de sem a blognak, sem pedig ennek a beszámolónak nem a reklámozás a célja. Elöljáróban…..
 Kilenc évnyi munkaviszony után ma kirúgták Bocskay Zsoltot, a Klubrádió főszerkesztőjét. Az információt több, egymástól független forrásunk is megerősítette, a döntést ma délután háromkor közölték hivatalosan a szerkesztőség munkatársaival.Úgy tudjuk, hogy a…..
2s1én 2010.06.02 15:39:40
@Mitya Ivanov: Mé, ez nem egy bolgárbarát kormány? :-))
Orvosai szerint Barack Obamának nem csak a dohányzásról kéne leszoknia, hanem az alkoholfogyasztást is mérsékelnie kellene. A választási győzelem után első alkalommal elvégzett, a 48 év felettiek számára kötelezően előírt orvosi vizsgálat alapján úgy tűnik, hogy az USA…..
Újabb magyar síelő sérült meg súlyosan, ezúttal Szlovákiában a Chopok déli oldalán - értesült a www.sítv.hu.Szerencsés János, a kassai főkonzul tájékoztatása szerint január 25-én délután hívták a Szlovák Hegyimentő Szolgálatot egy 32 éves magyar fiatalember…..
Mikron A nap képe: Fák a Marson 2010.01.14 01:58:00
A Mars Reconaissance Orbiter immár sokadszorra szolgáltatja a nap képét a Mikronon. A vörös bolygó körül keringő szonda HiRISE kamerájával folymatosan pásztázza az alatta leterülő tájat, és egy sor bámulatos képet készít. A fenti fotó éppen az északi sarktól néhányszáz…..
2s1én 2010.01.14 10:48:54
Szeretem Kertész életigenlő depresszióját. Nem mondom, hogy olyan akarok lenni mint Ő, én olyan akarok lenni mint Én, de pontosan ez a lényeg. Kertész pontosan olyan mint önmaga, megengedheti magának hogy önmaga lehessen, felépítette saját magát, a sorsából, igen sorsából, nem…..
Nagyon szeretek biciklizni! Éppen ezért tudom, hogy mik a korlátaim. Egy bringás futár sokkal jobban biciklizik nálam. Nem hiszek abban, hogy a fővárosi utak többsége alkalmas hely a kerékpározásra. Ráadásul a hétvégi bringások többsége akkora durung (direkt nem bunkót írok -…..
w 1981 2009.08.06 07:00:00
1981-ben kezdtem meg óvodai tanulmányaimat Budapesten. Akkor még a szuperbabaképzők nem léteztek, sőt az óvodai tanterv is elég laza volt. Hetente egyszer-kétszer voltak kötött foglalkozások, de az etetésünkön és délutáni altatásunkon felül az óvoda főleg úgy működött,…..
Minimum a hónap kalandja esett meg Gergővel. Olvasónk - magyar internetezők tízezreihez hasonlóan - nemrég belebotlott az Aranylinkbe, ami alatt Horálki János extrém túravezető weboldala lapul. Ha nem ismernék véletlenül, János, a netes híresség olyan komplex túravezetést kínál…..
Nem csak olyan nagydarab rövidhajúak vezetnek autót, mint akiről egy nem olyan régi posztunk is szólt. Namnit nem volt ilyen szerencsés, a másik végletet fogta ki, aki a bocsánatkérése ellenére sem hatódott meg és fizikai erővel próbálta bizonyítani az igazát. Csatlakoznék…..
Azt mondja egy mosdatlan szájú utolsó náci, nagyon örvendene, ha a magukat büszke magyar zsidóknak titulálók szabadidejükben aprócska metélt farkincájukkal játszadoznának az ő gyalázása helyett. Ez így önmagában mehetne a Kommentár nélkül rovatba is, de nem megy, mert felvet…..
2s1én 2009.06.05 11:13:23
@Kaa: Lóránd!
2s1én 2009.06.05 11:19:19
Csőrösi Koma A gép forog... 2009.02.12 17:28:00
A bevezetőt nem szeretnénk nagyon cifrázni: lesz itt minden, ami a keletkutatással kapcsolatos, akár méjnsztrím, akár margómenti, de terveink szerint csak szubjektív szakmai nívópálcával ellenőrzött szint feletti információk csurognak át. A névválasztás diktatórikus,…..
 Azt hittem, ez soha nem történhet meg, és mégis!Szegeden sikerült a lehető legostobább módon kifacsarni a törvényeket, és hírt kreálni egy nem létező erőszakból. Aki nem tudná vagy időközben feledésbe merült volna a dolog, annak itt egy link: A hír az OrigónAz csak…..
Hütte Jó esést-kelést! 2008.11.26 10:08:43
Ezennel beindult az Index sí- és snowboardblogjának béta-verziója. Mostantól áprilisig szeretnénk praktikus ivási- szex- és sporttippeket adni a hóval borított térségek kedvelőinek. Mit is takar a "havas sportok gőzgombóc-perspektívából" szlogen? Annyit, hogy mi azokra…..
Elképesztően libikókázik a hőmérséklet, a legfrissebb hírek szerint vasárnap plusz tíz fok is lehet, előtte ónos eső, még előtte viszont, csütörtökön hidegrekord mínusz tizenöt alatt. Péntek eszerint még jó lehet ott, ahol hóágyúznak, szombat már bizonytalan, vasárnap…..
Ha balesetet látunk közvetlen közelről, vagy esetleg mi magunk vagyunk szenvedő alanyai, legtöbbször az ösztön és az adrenalin kerül előtérbe és KRESZ szabályai csak másodlagosak lesznek. Persze biztos sokan vannak olyanok is akik ilyenkor is meg tudják őrizni a hidegvérüket.…..