Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fortytwo

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor Ördög Nóra Grace Jones-jelmezben jelent meg az X-Faktor színpadán szombat este, már tudtam, hogy kiváló kis műsor elé nézünk, hát még akkor milyen gyermeki öröm töltötte el szívemet, amikor a narancssárga úszósapkára (ő mondta, nem én) hajazó, testhezálló ruhában…..
A Showtime kinyomta a netre Homeland című új sorozatuk pilotját, mi is megmutatjuk azoknak, akik a geobannolt verziót nem látják, és nem akarnak töltögetni. A történet egy amerikai katonáról szól (Damian Lewis) aki hosszú iraki hadifogságból kerül elő, és míg páran hősként…..
Erős mezőny gyűlt össze a mai promókhoz, kedvenc dokink olyan helyen indítja az évadot, ahol jobb, ha nem pofázik; Peter hollétéről senki nem tud a Fringe-ben; fejek fognak hullani a Gengszterkorzóban; az American Horror Story tovább újítja a műfajt; Locke pedig beugrik a Hawaii…..
fortytwo 2011.08.30 17:50:48
Detroit nemcsak kezdeti sikereit, hanem a több mint 50 éve tartó agóniáját is az autógyártásának köszönheti. A tartós munkanélküliség és az elszegényedés miatt az emberek 1967 júliusában utcai harcok útján próbálták bajaikat kifejezni és a kormánnyal orvosoltatni. A…..
fortytwo 2011.08.11 18:06:39
@Kilo166: nekem is mindig ez jut eszembe a lepattant epuletekrol, hogy mekkora paintball/airsoft partit lehetne egy ilyen helyen rendezni, biztos jo zegzugos lehet a felosztasa egy ilyen szinhaznak vagy vasutallomasnak
Nincs jó hírem a Stargate-franchise rajongóinak: Brad Wright executive producer egy vancouveri közönségtalálkozón azt bírta mondani, hogy az MGM egyelőre nem kíván több filmet vagy sorozatot készíteni, így a beígért Stargate Universe és Atlantis filmeket el lehet felejteni. Erről…..
A több éven át futó Drót után egy újabb kultuszsorozat várja a nézőket a Duna Televízió műsorán péntek estétől. A BBC Élet a Marson című sorozata igazi XXI. századi csavarral tér vissza a zsarukrimik hetvenes években népszerű műfajához. Sam Tyler, a manchesteri rendőrség…..
 Hajtási: Gépjárművezetői engedély. A szlengben: jogsi. (Magyar eredetű szó, északnyugati nyelvjárás.)   Ez a szó valami zseniális a maga egyszerűségében. Bár talán többször találkozunk vele az origami könyvekben, Szlovákia magyar lakta területein, a jogsi…..
Nagyon vicces beharangozót kapott az NBC legviccesebb sorozata, a midseasonben a harmadik évaddal jelentkező Parks and Recreations. Amy Poehler még mindig az egyik legmókásabb komikus a tévében.  ..
fortytwo 2010.12.23 11:00:35
 Új kultúrharc van kibontakozóban Magyarországon. A konzervatív kurzus dacos elszántsággal törekszik a maga értékrendjének betonba öntésére. A miniszterelnök a pápához látogat, a köztársasági elnök sekélyes dolgozatot ír (irat) a kereszténység erényeiről, föl-…..
A The Big Bang Theory készítője megmondja a tutit arról, kinek mit lehet csinálnia szabadidejében: Klikkre nagyobb lesz. Dióhéjban a fontosabb pontok: lovagolni tilos, még hintalovon is, motorozni tilos, Galecki nem vezetheti a sportkocsiját, mert életveszélyes, csak olyan közlekedési…..
Büszkén mutatjuk be az emberi elme találékonyságának e játékos példáját: a lánctalpas gördeszkarollert. Ha ön nem leli kedvét az erdei csapatásban, netán katona sem, akkor lássa meg benne a tökéletes városi járművet. Esetleg tanulja meg bekötni a cipőjét. …..
Az ABC jó szokásához híven idén is feltolta egyik sorozata nyitójelenetét a netre, és nem is geobannolta, így Neoprimitív nevű olvasónknak hála (ő szólt hajnalban) most mi is megmutatjuk a cold opent. Figyelem, Firefox alatt nem biztos, hogy megy a cucc, de Chrome, Safari és Opera…..
A Megasztár az indulás előtt pár nappal csak azzal tudott címlapra kerülni, hogy egy szlovákiai magyar amatőr zenekar mégsem írta alá a Tv2 által kínált szerződését. A Csak van tagjai ugyanis nem akarták, hogy a csatorna producerei mondják meg, hogy milyen hajzselét…..
fortytwo 2010.08.22 23:53:55
Burzsuj Szafari a Louis Vuittonnal 2010.08.20 14:14:00
Egyenesen Afrikáig ment legújabb katalógusfotózásához a Louis Vuitton, az exponálógomb nyomkodását pedig Carter Smith-re bízták. Az eredmény a most közzétett bő tucatnyi kép alapján pazar lett, személyes kedvencem a Monogram mintás pokróc, amin nem mellesleg Ernest Hemingway…..
Az RTL Klub új Benkő Dánielje új frizurát kapott a csatornától születésnapjára. A középen elválasztott "sörény" helyett oldalra fésülte a haját Hajas László, és a füle alá cicafarkakat "varázsolt", de ez sem nagyon segít azon a látszaton, hogy Gjoni…..
fortytwo 2010.08.12 15:09:10
Tavaly januárban írtunk egy nagyon vicces esetről, amikor is Csenki Attila a Best magazin egyik újságírójának kamuzott saját magáról, USA-ban élő ikertestvérről meg hasonlókról, a hetilap meg nem nem ellenőrizte le az infót, és lehozta a bődületes baromságokat az…..
Jó lett volna ott lenni a Sons of Anarchy panelen San Diegóban, mert bemutatták a harmadik évad első előzetesét, és ugyan maga a beszélgetés nem volt túl hosszú, de gondolom a mozgókép kárpótolta a rajongókat. Ami infó elhangzott, nem túl újkeletű: Gemma szökött bűnözőként…..
Mióta a 15 éves Theresa Murphy látta a FOX újoncát, be van zsongva. A sorozat minden elemét imádja, így a középsulisok őszinteségét, a változatos történetet és persze a zenéket. Mi különbözteti meg őt a hazai rajongóktól? Van lehetősége, hogy a műsorhoz kapcsolódó…..
Engem, mint Battlestar Galactica rajongót a hideg is kirázott a brit légierő legújabb fejlesztésének láttán: a 2011-ben gyártásra kerülő, Taranis nevű lopakodó robotrepülőgép ezen a képen kísértetiesen emlékeztet egy Cylon Raiderre. Bár, ha a következő lépés Six…..
A nagy tévék közül az ABC tette közzé elsőként a premierdátumokat, bár a lista nem teljes, mert a Body of Proof (Dana Delany új sorozata) és a Secret Millionaire nem szerepel benne, de az ABC már korábban jelezte, hogy ezt a két sorozatot később indítja, mint a többieket. Túl…..