Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macdroog

1 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan régen tettünk már valamit a csajokért, hát ez a hétfő nektek szól!Egyébként meg úgyis minden rólatok szól. Szóval hosszú kihagyás után megint férfi a hétfői Apple-csaj, de tisztában vagyunk azzal, hogy az eheti versenyző, Sebastian Vettel nem feltétlenül az a…..
macdroog 2010.12.13 22:00:01
macdroog 2010.12.14 13:16:58
@klarky: jah, és még mindig aktuális... :O
8469 ...Leléptem... 2010.10.16 15:29:08
Ömlesztve bemutatok néhány magyar fejlesztésű appot, amik nemrég jelentek meg az AppStore-ban. Nagy része nyilván sokaknak ismerős, de hátha mondok újat.Hungary Tourism, ingyenesA Magyar Turizmus Zrt. egy 25 ezres adatbázist tesz elérhetővé, szálláshelyekkel, spákkal,…..
Kedd este a Gödörben tartózkodtam, ahol a budapesti fiatalság szokásos vidám életét élte, amikor nyolc körül a tömegben feltűnt a fél LMP-frakció - persze ekkora létszámú csoport könnyedén tud elvegyülni a tömegben, úgyhogy nem okoztak feltűnést még úgy sem, hogy Schiffer…..
Jelen pillantban azt hiszem ez a legdrágább budapesti lakóingatlan a netes piacon: egy két házból álló épületegyüttes a Budai várban. Természetesen erre is az Engel & Völkers oldalán bukkantam. Bár a leírás igen szűkszavú és a képek is főleg belső terek látványterveit…..
Már-már olyan mém lett belőle, mint a Bukás Hitler-örjöngéséből, de az RTL Klub most véget vetett a mókának. Szabó Patrícia fájdalmas filmje nem csak az RTL Mostról tűnt el, de a csatorna a Youtube-ról is levetette a felvételt, amiben a Cosmopolitan volt főszerkesztője arról…..
29 hónappal ezelőtt mutatta be Zero a baloldali sajtómunkások remek csapatát, akiknek nagyon-nagyon sokat köszönhet az MSZP. Vessünk rájuk megint egy pillantást. (rákattintva nagyobb)   Most nem jött össze. Hiába beszédhibáskodott Váncsa és Kéri a Heti Hetesben, hiába…..
macdroog 2010.04.18 13:44:14
Egy nappal Molnár Csabi után a Fidesz is bemutatta összehasonlító kiadványát az elmúlt évekről. A címe "Itt az idő!", és Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatójának elmondása szerint 4,2 millió példányban, darabonként 9 forintért készült, teljes költségvetése…..
Csak itt, csak nektek. Figyelem, kedves Vona-fanok. A "Jobbik és a gazdaság" című posthoz írt egyik kommentem apropóján megkeresett Shunder László, a Jobbik Győr-Moson-Sopron megyei szervezetének egyik alelnöke. "Mivel az eddigi cikkeik alapján úgy látom, hogy Önök…..
Pénteken jelent meg az új, 27 colos, Core i7-es processzorral szerelt, XMS-től kapott iMacről egy post az Appleblogon, amiben leírtam, hogy a gép nagyon izmos, óriási, de kevés esélyt láttam arra, hogy egyszerű felhasználóként ki tudnám használni a gépben rejlő erőt.…..
A Piranha 2 után szerintem senki nem tett volna arra egy lyukas garast sem, hogy James Cameronból elismert, Oscar-díjas rendező válik, aki majd egyszer a bevételi listák élén fog tanyázni és olyan rekordot fog felállítani, amit csak nehezen fognak megdönteni. Az iromány…..
Kemuri most fejezte be új, meglehetősen sötét és szívszorító videóját szerintem mestermű de vigyázzatok, mert tényleg nem rózsaszín esti vígjáték!zene: Daniel Blomqvist - Not For Me film: Lars von Trier - Antichrist..
macdroog 2009.12.16 14:51:04
Van ez a jópofa kis típushibája a MacBooknak, mondjuk úgy, hogy találkoztam már olyan tulajdonossal, akit nem érintett a probléma. Arról van szó, hogy a kijelző körüli kereten van két vízszintes csík, kitüremkedés, ami úgy megüti a laptopnak azt a részét, amin többnyire a…..
A GQ magazin összeállított egy válogatást a legjobb irodai táskákból. Az egyszerűség vezérelte a listát. Az alapforma szinte ugyanolyan téglalap alak, az eltérések az anyagban, színekben és a részletekben keresendőek. Nézzük, mely darabokra esett a választás. A tovább után…..
macdroog 2009.11.23 22:14:16
i49.tinypic.com/11tndxc.jpg

i50.tinypic.com/2di0i94.jpg

i47.tinypic.com/1zlyfyx.jpg

Ilyen lett, természetesen bőr!
A minimalizmus stílusjegyeit hordozza magán.
A notebookomat cipelem benne, plusz a hozzátartozó dolgokat.
Minden szépen és rendben elfér benne.
Új reklámspot-sorozat indult útnak a német nyelvű tévécsatornákon néhány hónapja, és vált hihetetlenül rövid idő alatt kultikus darabbá. A filmen nem túl szimpatikus, ám rendkívül laza fiatalember arról győz meg minket másodpercek alatt, hogy villanyautóval járni, pláne…..
A kilencvenes évek elején történt. Párizsban voltam apám unokatestvérénél, aki már oda született. A szülei még a második világháború környékén szöktek nyugatra, aztán maradtak. Annak ellenére, hogy alig háromszor járt itthon, Ági tudott magyarul, de akcentusa és időnként…..