Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nightshadow

132 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karomvirágok Egy helyben 2013.01.11 20:40:27
Megkezdődtél és azt hittem mindez csak előre fog gördülni ezután majd rámzuhant avillamos fékhangja ez a nehéz esti imavég nélkül kérdezvehova is megyek? Sehova.Mint mindig. Statikusságom erdelyében bolyongokkikérem magamnak a szembe jövők fényszórójátingyen italát,…..
Karomvirágok Tegnap 2012.11.30 13:04:37
A sötétben láttalakragyogni sötétenahogy elhaladtála trolin ültem éppenott voltál és égett valami rajtada könyved takargattadahogy megdöbbentem. Követtelek csendben de a pékség előttmegtorpantam.Ráébredtem, te most Istenhez mészés én még nem…..
Karomvirágok Tabletta 2012.11.30 12:54:38
Most oldódom fel mint a pezsgőtabletta életnek nevezett átlátszó löttyödben   a kérdések elfogytak, én is megkerültem   párolgok pezsgek hullok protonokra hogy majd kiönthess a forró homokra. ..
Karomvirágok ha 2012.11.30 12:48:36
Ha most, csak gondolatodat meglátnám ordítva,  bőgve szédülnék bele sikítva minden perc emlékétől mik belémfájtak  mióta nem vagy itt   az igazság az, hogy ha itt lennél, most téged szeretnélek   de nem vagy itt.   ..
Karomvirágok Holnap 2012.11.30 12:43:39
  Száz éve kikötöznek, ezer éve vízbe is fojtanak talán. Ma néha megtagadnak, picit sóvárognak még aztán elmennek, nyomuk megmarad.   Holnap a párnák kemények, a takarók gyűröttek, kráteres az ágy. ..
Karomvirágok Vissza 2012.11.30 12:38:36
5 Olyan angyalporból  lettem összegyúrva, elkárhozom, csak, hogy szárnyam nőjön újra .     4 Bennem már nem fog magot Tőled kapott élhetetlen lélek, én már messzi csillagködök fényágyaiban égek.     3 Az őrangyalom A copfos kislány …..
Karomvirágok Azért 2012.11.30 12:30:59
Azért választottalak, mert választani kellett, mert lenni kellett mindig  valami entitás mellett  identitásom definiálása  érdekében  megfesteni születéskor elmosódott énem de ennél jobb minőségű szénre van szükségem ..
Karomvirágok Anno 2012.11.30 12:26:06
    Kopott szeretőim itt-ott az aszfalton Hibáim szétkenve a macskaköveken. Hangjuk, beragadt, ócska gramofon Sercegve ismétli folyton a nevem . ..
Karomvirágok Sehol 2012.11.30 12:19:30
Sehol Mintha ott szipákolna valahol A mélyben, eltemetve, Egyedül,  Ablaktalan szobákban Bolyongva. Fel-fellobbanva, mint a kóboráram,  Megmozduló redőnyök mögött, Kitárt szemekkel, Egy hang nélkül. Nem találom jobban, Mint amennyire eddig  Nem találtam sehol.…..
Már elnézést, de egész délután ez a kérdés feszíti a gondolataim.Épp egy hete siránkoztam, hogy mennyire kibabrált velem az új felsőoktatási törvény, s bár akkor még nem írtam le, de valahol a tudatalattimban reménykedtem, hogy az ígéretükhöz mérten január 15-ig…..
Nightshadow 2012.01.16 18:49:40
Valójában semmi értelme itt maradni. Jómagam már egyetemista vagyok -és mellette dolgozom persze lévén két rokkantnyugdíjas szülőm van - és elmondhatom, hogy a felsőoktatás belülről már így is kaotikus volt de ami most megy, arra semmi egyebet nem lehet mondani: El kell menni innen! El kell menni, mert bármennyire szeretjük is a hazánkat, az életünket jobban szeretjük, el kell menni mert bármennyire is itt akarunk élni, meg akarjuk élni a jövőnket és el kell innen menni, mert ebben az országban nincs szükség egy olyan társadalmi rétegre amely képes gondolkodni és értelmi alapon kritizálni az egyes kormányok működését így mindig potenciális ellenfélnek fogják tekinteni az értelmiséget. Itt olyan emberekre van szükség, akik csendben maradnak, akik a nyugdíjukért, a segélyükért vagy a minimálbérükért cserébe hajlandóak egészen addig a fenekükön maradni, amíg - ha létminimum alatt is - de el tudnak tengődni valahogy. Menjünk ki, próbáljunk meg valamit tenni, de kérdem, én, ha az oktatásért felelős államtitkár nem tolja oda a képét a napokig éhségsztrájkoló egyetemisták elé, ha a mindenkori kormány parlamentekbe, operaházakba és egyéb kőépületekbe bújva mosolyogva az adómból fűtött termekben várja ki, amíg a dühös emberek elmennek az utcáról akkor, hogyan lehet itt változtatni? Ki akarják provokálni az országból, a népből, hogy megszokjon vagy megszökjön.... köszönjük "megválasztottkétharmadoshűdemilyendemokratikus" kormány....
 Néha hazudnom kell, Hogy lásd, nem hazudok neked és néha igazat kell mondanom, csak, hogy hazudhassak.    Néha csak úgy, önkényesen el kell törnöm a játékaidat hogy az én játékaimmal kelljen együtt játszanunk      Nem kérek elnézést…..
Nightshadow 2011.09.06 21:05:54
Budapest, 16 óra, erős szél: Ekkor indultam el a technikáért Kőbányára, amivel kezdetét vette a hajrá a koncertre való felkészülésben. Egy órával később már sikerült bepakolni az összes felszerelést két autóba, így elindulhattunk a Mappa Club felé. Út közben…..
Nightshadow 2011.06.27 12:41:57
Karomvirágok Gyerekek 2011.02.06 15:45:00
 Néha hazudnom kell, Hogy lásd, nem hazudok neked és néha igazat kell mondanom, csak, hogy hazudhassak.    Néha csak úgy, önkényesen el kell törnöm a játékaidat hogy az én játékaimmal kelljen együtt játszanunk      Nem kérek elnézést…..
Székhelyi Dániel Esti hangulat... 2010.05.23 11:00:00
  Esti hangulatot teremtettem egy magányos tornácra - a Betűk dicséretére -…..
Nightshadow 2010.08.12 19:17:56
Gyermekké tettél. Hiába növesztett harminc csikorgó télen át a kín. Nem tudok járni s nem ülhetek veszteg. Hozzád vonszolnak, löknek tagjaim.Számban tartalak, mint kutya a kölykét s menekülnék, hogy meg ne fojtsanak. Az éveket, mik sorsom összetörték, reám zudítja minden…..
Karomvirágok Utam 2009.08.02 17:30:50
Megint azokat a kibaszott sikító hangokat Viszi a szél a kövek alá Megint a bírák szava szól, hogy Mit szúrtál el két átszállás között Lényeged megint Beleid rejtekébe költözött S nincs az a kés vagy penge Amivel elő tudod kotorni onnan Nem is tudod, hogy pontosan…..
Karomvirágok Semmi 2009.07.23 22:51:26
    Nem leszek se fa, se virág, se dal, se harmat Nem leszek csillogó szén, kopott Gyémánt, gyenge grafit Egy törött arcú marionett bábu Hangtalan sóhajtása…   Nem leszek se árnyék se kenyér Se lábadat mosó tenyér Melletted suhanó autó Dudaszó, villantás,…..
 Blessings on the hand of women!Angels guard its strength and grace,In the palace, cottage, hovel,Oh, no matter where the place;Would that never storms assailed it,Rainbows ever gently curled;For the hand that rocks the cradleIs the hand that rules the world.Infancy's the tender fountain,Power…..
Karomvirágok Kék szemed 2009.07.16 11:00:05
 Kék szemed a tó, mély, hallgatag, Kopár, néha hazudik S remegve fut az éltető fény után   Kék szemed az ég, zord, vágtató Szeleket hajtó félelmet ébresztő Szelíd szomorúsága     Kék szemed a vigasz Mosolya őszintétlen, világító derű Fehér semmiség,…..
   Körök     Egy napon majd égni fog Édes körmeim hiánya avas bőrödön Sistergő nyelvemért sikolt majd az ajkad Melyet addigra már darabokra Harapnak a cédák Sajgó szívem pillantását lesed  az utcalámpák mögött A bokrokba nézve keresed Majd…..
Hát megint eltelt egy év. Megint öregedtem, talán még komolyodtam is, ki tudja? Egy biztos, megint egy rakás élménnyel, érzéssel, tapasztalattal lettem gazdagabb. Ezért köszönetet kell mondanom azoknak az embereknek, akik körülvesznek, akik a családot alkotják számomra és…..
Nightshadow 2009.06.04 08:40:55
@Mükgór: Köszönöm :)
Az élet egyetlen - ezért vedd komolyan!Az élet szép - csodáld meg!Az élet boldogság - ízleld!Az élet álom - tedd valósággá!Az élet kihívás - fogadd el!Az élet kötelesség - teljesítsd!Az élet játék - játszd!Az élet vagyon - használd fel!Az élet szeretet - add át magad!Az…..
Karomvirágok Hullámok 2009.05.29 19:26:00
A tested akarom, A csókjaid savanyú ízét,alakod lankáit,Fogaid harapásátTested fehérségét,Körmödet bőröm alattTorkodat sikoltaniMegolvadni Édes öledet,KinyújtvaÖrdögi nyelvedet,Termékeny méhedet,Hol a mindenséget leledPirosló bőrt Olvadni ajkam súlya alattAhogy belém…..
Karomvirágok ... 2009.05.29 08:33:10
I was brokenI was tired now I'm boundMy head is off the groundFor a long time I was so wearyTired of the sound, I've heard beforeNo one loves the nighttime at the doorHaunted by the things I madeStuck between the burning light and the dusty shadeSaid I used to think the past was dead and goneBut I…..