Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lohanna

12 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harmadszor kellett megsemmisíteni a bödeházai polgármester-választás eredményét: még mindig számos olyan állampolgár szavazott, aki valójában nem él a településen.Miután eddig kilencen jelentkeztek ki az egyik polgármesterjelölt házából, nem lenne célszerűbb, ha a jelölt…..
A hír meg a feje Levélváltás 2011.02.11 08:03:00
 „A február 15-i határidőt nem megvárva, a mai napon, február 10-én jelzem, hogy nem kívánok szerepelni a válogatottban! Üdvözlettel: Nagy László.”A több mint másfél éves huzavonát nem számítva, köszönjük, hogy a határidő előtt öt nappal közölte…..
A hír meg a feje Feltétlenül 2011.02.10 08:00:00
Erdélyben és a Partiumban újra megnyitják az egykori filmszínházakat – a román kormány feltétele csupán az, hogy a mozi maradjon mozi.Nálunk fordított a helyzet, ami nem plázamozi, az vagy a csőd szélén áll, vagy már bezárt: feltétel nélkül is...
A hír meg a feje Téli álom 2011.02.09 08:00:00
Egyre több külföldi állampolgár kér tartózkodási engedélyt, és az állampolgárságot igénylők száma is jelentősen emelkedett tavaly.Miután a tízmilliós lélektani határból álomhatár lett, talán át kellene szunyálnunk egy telet, hátha azalatt ismét lélektani lesz...
A hír meg a feje Nílusi bal-jobb 2011.02.08 08:00:00
Egyiptomi hajókázásra utaztatott száz magyart egy győri utazási iroda, pedig engedélyét már tavaly visszavonták.A százak bizonyára nem fizettek felárat azért, hogy az idegenvezető így konferálja fel Kairót: a Nílus bal partján láthatják majd a gízai piramisokat, a jobb parton…..
A hír meg a feje Tanács kell? 2011.02.07 08:00:00
Szanyi Tibor felszólította Orbán Viktort, hogy mai évértékelő beszédében térjen ki a különadókra, és nyilatkozzon arról, miként kívánja kezelni azok hosszú távú hatásait.Gondolom, ha Orbán erről is beszél, akkor holnap új MSZP-s közlemény jelenik meg, miszerint Szanyi…..
Az Országos Választási Bizottság beszámolója szerint alapvetően törvényes rendben zajlottak az októberi önkormányzati és kisebbségi választások.Tulajdonképpen, lényegében és voltaképp én most azt gondolom, hogy az alapvetően törvénytelen ugyanezt jelenti...
A hír meg a feje Szambára fel! 2011.02.03 08:00:00
Ha elfogadják az alkotmánymódosítást, Brazíliában alapjog lehet a boldogság keresése. Gondolom, a gettók, a rossz közoktatás és a pocsék úthálózat mellett ez ott jól mutat. Itthon nincsenek gettók, működik az oktatás, van úthálózat.De karneválozni, no azt nem tudunk...
A hír meg a feje Kusza ideológia 2011.02.02 13:36:00
A Munkáspárt felháborodott. Sőt aggodalmát fejezte ki Biszku Béla bíróság elé állítása miatt. Közleményében kicsit követelgetett is: az illetékes bíróság utasítsa el a Biszku elleni vádemelést, ugyanis ez az ügy veszélyezteti a demokratikus vívmányokat.Legalább a…..
A Két pasi meg egy kicsi főszereplője, egyben az amerikai televízió legjobban fizetett színésze megint előbb ivott és kurvázott, és csak utána gondolkodott, ami persze nem is lenne olyan nagy baj, előfordult el már más milliomos seggfejjel is, de Charlie Sheen lassan sportot űz abból, hogyan égesse…..
Tabáni István, a teremőrök reménysége nem csak énekel. Szöveget is ír, s ennek ékes-míves bizonyítéka mostanság uralkodik a kereskedelmi rádiókban, csak éppen ott, ugye, zenével és hanggal együtt. Itt viszont pusztán a szöveg érdekes számunkra, mint ahogy ezentúl minden…..
w A kocka el van vetve 2009.06.04 00:45:00
Seres Mária ötszázezer aláírást szedett össze a képviselői költségtérítésről szóló népszavazáshoz. Az azért már koppan, amikor az asztalra csapják: ennyit a szociális népszavazásnak se kalapoztak, pedig az aztán... szociális volt. Még súlyosabban koppan attól, hogy nem…..