Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AVadvice

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben készült, azon gondolkodtam, miért nem volt jó nekem egy közönséges japán robogó. Miért akartam mindenképpen Vespát? Persze aki Csikós mellett ül, előbb-utóbb irtózni fog az egyszerű és logikus megoldásoktól. Az is biztos, hogy ha csak a retró forma vonzott volna, a…..
AVadvice 2012.05.09 10:57:22
AVadvice 2012.05.09 11:43:31
@scheerti: Én 2 hónapja szívok a B125-tel hogy megcsináljam és nem azért mert megbuktam, hanem azért, mert a bürokrácia lassú. Úgy emlékszem, hogy az egyik legnagyobb élharcos a Totalcar/Bike volt, nekem ezért gáz ez a cikk. Nem trolkodás, hanem ha valamiért harcolsz akkor áll ki mellette... szerintem.
A HD Group Kommunikációs Ügynökség által lebonyolított rendezvényhez a Művészetek Palotája biztosította a helyszínt, ahol a közönség egy eddig itthon még nem látott élmény részese lehetett. A Telekom 2010-es Évindítójára a számos nemzetközi referenciával rendelkező…..
Három színpadépítő munkás sérült meg a Dél-Mexikói Chichen Itza maja piramisoknál, a szombatra tervezett Elton John koncert építése során - közölték a szervezők. Két sérültet már kiengedtek a közeli kórházból, de a harmadik road lábtörés miatt további ápolásra…..
SkylinerEgyik személyes kedvencem az idei ProLight + Sound kiállításról ez a max. 32 méter átmérőjű, 750 nm-es területet lefedő, 12 méter magas, egyedülálló, látványos kör alakú, oldalfalak nélküli mobil fedés. Nagy létszámú látogatót képes mevédeni az esőtől és a…..
A Megyeri híd építői már másodszor képzelik azt, hogy műalkotásuk a nagy büdös semmi közepén lebeg, nem pedig egy város szélén áll, ahol olyan zavaró elemek jelentkeznek a közvetlen közelében, mint emberek és járművek. Kezdődött azzal, hogy a híd festése közben…..
AVadvice 2008.09.22 20:44:01
Sziasztok erről van szó ebben a blogban:
www.youtube.com/watch?v=T0_T342LUzE&feature=related

mindenki eldöntheti, hogy bármi lement-e a vízig vagy sem. egyébként a vízi-rendőrség a helyszínt biztosította.

örülök hogy tetszett. AVadvice