Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cosmic Girl

51 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... a tegnapi ablaktisztítás alatt, mikor véletlenül a Viva tv-n állomásoztunk Panka igazi, mit igazi, az elsőszámú Király Viktor rajongóvá vált. Tényleg. Azóta - csakis az ő kedvéért - éneklem folyamatosan, hogy…..
Nem pislog, de pislog, nem pislog, pislog. Hehe :)  ..
Panni a legutóbbi bejegyzés óta járt a Balatonnál, ahol bebizonyosodott, hogy tud úszni, nem eszi meg a gyerekeket, ha ötnél többen vannak, és imád a fűben hemperegni.Azóta megint járt Palotáson, a lovakat, a tehenet, a tyúkokat meg a bikát ugyan nem ott láttuk, de rettentően…..
Pankával az élet Igazi nő 2009.06.16 17:39:31
Tüzel. Meg is hatódtam, nem tudom, más családoknál hogy van, de mérföldkő, na mérföldkő. Kapott is palacsintát, hogy egyem a kis szívét.Most tehát már értelme is van, hogy minden második fiúkutya meg akarja dugni, mert annyira szép. Ha ilyenformán motiválna engem is a…..
Mert a kishölgy azzal szórakozik, hogy lyukat rád a kanapé párnáján, nagy szerencséjére csak az egyiken - egyelőre, meg egyenlőre, márhogy olyan darabokra csócsálja szét a töltést. Vagy töltetet. Most fogtam, és ráhúztam a karácsonyi ajándékként kapott piros alapon fehér…..
Most pedig felrakom a lejátszómra a Birtney Spears bestofot, és elmegyünk a szőrössel futni.(Amúgy tök jól vagyok, tényleg. Nem.)..
Én valahogy mindig arra vágytam gyerekkoromban, ami most esténként megtörténik a kutyafuttatón, hogy körülöttem fut öttől nyolcig darab kutya, és ha eldobom a kötelet ők visszahozzák, és pajtások, és égbőlpottyantejtőernyő, mókakacagás, és lehet gyereknek lenni megint, és…..
Panka zseniális, egy fél délelőtt alatt megtanulta a hozdide trükköt, és azóta is, töretlenül, tévesztés nélkül zseniális. Meg cuki. Őrült aranyos. Most sajtostallért eszik, és körbemorzsázza a szobát. Arról meg, hogy Pannus cukiblogja valaha is információforrásként…..
Pankával az élet Sirám, esszé 2009.05.13 16:03:03
Kedveském!Nocsak, nocsak - mondhatná a néhai (hajdani?) költő, itt vagyok. Itt, fizikailag, mentálisan, horizontálisan és vertikálisan, épp ésszel fel nem érhető valóban - nézd csak, az ágakon túl hogy görbül a tér! - itt vagyok. Itt. (Láttam a Star Treket, bocs)Panka meg a…..
Pankával az élet A kutya vidéken 2009.04.14 14:39:40
Jó, hát egy nagyon picit talán megint eltűntünk, de ez csak azért volt, mert a bloghu nem támogatja a péesdét, és nem generál belőle önállóan jépeget. (Azt hallottam ám gyerekkoromban, hogy ha lustaságból nem csináltál meg valamit, fogd rá valami/valaki másra, utána meg jött…..
Pankával az élet Hülye anyám... 2009.03.21 11:17:53
Már arra is gondoltam, hogy csinálok neki iwiw-es adatlapot...
Pankával az élet Döglés 2009.03.17 18:19:00
Mi is benyeltünk egy hányós vírust a hétvégén, a PanniindulunkaSzigetre gyorsan átneveződött Pannimegyünkazállatorvoshozra (aki amúgy nagyon aranyos, és nem csak azért, mert azt mondta Pankára, hogy baromi jól néz ki). Sikerült végighányni a péntek éjjelt, gyanús is volt,…..
Pankával az élet Anyagi kár 2009.03.04 20:15:45
Megyünk ám minuszba, mit megyünk, zuhanunk. Esküszöm, Panka kiesz a vagyonból, nem is akarom tudni, mit szólnának hozzá idesapámék, ha megtudnánk, hogy a kutya azzal a kanapéval ápol a Macskajajból ismert disznó versus Trabant viszonyt, ami olyannyira családi örökség (volt...),…..
Pankával az élet Megnőtt! 2009.03.04 20:05:00
Azért nem akartam ölebet - értsd: westie, yorkie vagy a bichonok - mert erős lett volna a kísértés, hogy mindig az ölember tartsam - öl-öleb, ok-okozat.Erre van egy beagle-öm, akit megpróbálok mindig az ölemben tartani.Valahogy így:  Cuki, nem? ..
Pankával az élet Ül! 2009.02.21 19:03:46
Azt mondtam, hogy ül? Nem, nem azon lelkendezünk egymásba karolva, hogy a kutya fizikailag képes ülni, hanem, hogy parancsszóra (jutifalat, jutifalaaat) leül, fenék padlóra szorít, kézben tartott kajára szemeket fixál, elnemmozdul, elnemmozdul, és akkor megkapja. Bármivel…..
Volt régen az a dal, az a hogyishívják, az a "ittvanasalalaittvanújra...", hát kérem, itt vagyok újra és mesélek Pankáról neked. ..
Pankával az élet Kezdet 2009.01.21 12:48:00
Szóval Panka nagyjából már két éve a fejemben élt, tényleg, megvolt a neve, tudtam hogy néz ki, tudtam, hogy mekkorára nő és adott helyzetben mit csinálna, hogy nem enne papírzsebkendőt az utcán és nem lopna nyugdíjas nénik szatyrából bagettet.Aztán…..
Pankával az élet Panka 2009.01.17 14:04:00
Zseniális. Márhogy a kutya. Amikor kedve van.Panka kislány (kábé annyira lányos, mint én voltam, előre várom, mikor jön haza bokaficammal az iskolából, mert "fociztam"), beagle ("szent ég! jó magának, türelem, kishölgy, türelem...") és a napokban kezdett el…..
Láttam! Még valamikor premier utáni hónapban. Ledger zseniális Joker!Jake meg Obama-lázban ég, hihetetlen, mennyire máshogy tudják megélni ezt ők ott Nyugaton, azt mondja, lehet, hogy elmegy Seattle-be, mondom menjen el inkább Kenyába; cseng, cseng ott az irónia a hangomban persze,…..
Titkos Ablak Gobama! 2008.11.04 11:38:11
Az addig oké, hogy a közvéleménykutatók majdnem tíz százalékos előnyt jósolnak Obamának, a kutya sem bízik McCainben, de vajon készen áll Amerika egy fekete elnökre? Komolyan mondom. Mégiscsak amerikai álom, vagymi. ..
Rámjött a főzés. Megint.Két órája recepteket bújok a neten. Nigella, Floyd, Jamie Oliver unalomig rágott csontjai. Gordon Ramsay Hell's Kitchen játéka nem kapható x-boxra, Martha Stewart cookies-t sütni tanít. Maradok a McCall's Cookie Collection-nél, 1970 óta ugyanaz. Traditional,…..
Titkos Ablak Hüpp 2008.10.30 21:54:37
Van az a pillanat, amikor első gimis szerelmeid egyikével összefutsz msn-en és már három mondat után elkezdesz azon gondolkodni, hogy tényleg ennyire másfelé mentünk-e, vagy én voltam akkor olyan finoman, szektásan agymosott, hogy láttam benne valami halvány reménysugarat. Nem, most…..
Titkos Ablak Átmentve 2008.10.30 21:47:56
Rámdudál az utcán basszus, a kabrió Micrájából, a teteje az lett volna, ha még fütyül is hozzá, én meg gondolom magamban, hogy jólvanjólvan, csináld csak, kíváncsi lennék, mit kompenzálsz, a tízcentis farkadat-e, vagy sérültél olyamódon gyerekkorban lelkileg, hogy nőkkel…..
Titkos Ablak Not lost 2008.10.30 21:45:41
Különben meg Reményik is megmondta, hogy minden léleknek csak egy útja van; gondolhatnád, hogy ilyenformán születésedtől determinálva vagy egy adott sorsra, adott történések egész hálójára, jóformán akárhogy kapálózol, aminek jönnie kell, az jönni fog, hiába akar az ember,…..