Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sztk

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
#484 Meleg a kutyám? Vagy csak jó neki? Miért áll a faszuk szarás közben, kérdezik megannyi nyelven, fórumon értetlenül. A rosszabbja tényleg attól fél, hogy "homoszexuális" (így mondja) a kutyája. Jó, az tényleg szörnyű lenne, ha egyik nap arra mész haza, hogy tollboában…..
Sztk 2015.04.24 22:22:05
Én úgy tudom, hogy a daganatos műtét és a kezelések utáni időben eleinte 3 havonta, majd félévente, később évente kell kontrollvizsgálatokra járni - vérvételre, MRI vagy CT felvételre - és csak az 5. év tünetmentesség után mondják azt, hogy a páciens meggyógyult.  A…..
Újabban ugyan a burkolólapokat egyre gyakrabban szorosan egymás mellé illesztve is szokás leragasztani, ám ezt csak pontosan élre vágott burkolólapoknál alkalmazható. Az általában beszerezhető csempe- és padlókerámia lapok azonban ha kicsit is, de eltérő méretűek. Ezt csak a…..
Sztk 2014.01.20 20:27:22
Megfontolja a főváros a Moszkva tér névváltoztatását - mondták önkoris illetékesek a HírTV kérdésére. Eredetileg ugye Széll Kálmán térnek hívták, egészen 1951-ig. A rendszerváltás óta időről időre felmerül a visszaállítás kérdése, meg olyakor új név választása…..
Sziasztok!   Nem tudom, kihez kellene fordulnom, de hátha ti tudtok mondani valami érdemlegeset. Ott kezdeném, hogy már közel egy éve dolgozok egy kisebb ingatlanos cégnél, diploma szerzés után ez volt az első állás amire visszahívtak interjúra, és mivel a pénz nagyon kellett,…..
Egy pillanatig azt hittem, Észak-Koreában készült az Allvoices képriportja, de nem, a dél-koreai Anszanban fotózták le, hogy milyen elbánásban részesülnek azok a fiatalok, akiket átnevelő táborba küldenek a szüleik. Az anszanihoz hasonló táborokba főleg olyan kamaszok kerülnek,…..
Már megint itt vagyunk, és itt vagy te is!Caesar Junior2x-es anyuka, feleség, és családjaDr. SzerelemDr. SintérSzelebriti Fotosop ArtistaAndré AngyalaiKomoly nézésNyár Ha október 4.-én szürke hétfőre ébrednétek…akkor is van remény! Hétfőn este az Arénában az…..
Sztk 2010.10.01 12:41:19
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9681420
a 2x anyuka férjének a leírása magáról:
""az élet olyan,mint egy boxmeccs;akárhányszor leengeded a kezed,mindig pofáncsapnak"
Igyekszem minél kevesebbet kapni. "
így talán érthető, hogy végül beadta a derekát a kiváló anyu szerető családjának
Jó, tényleg nem bírtam ki, de ezt a képet a múlt heti dilis bagázsról muszáj volt kirakni. De lássuk az újabb zseniális válogatást.Juj, ez mi ez? :-(Falunap PákóvalCigóMilf 1A gyönyörű tihanyi apádságAz egyetlen BeautiFULLDARK SIDEMilf2Ájk TörnerAlaposan dokumentált…..
Cselőtepuszta Kulcsos Ház yyyy 2008.09.22 19:28:47
sssss..