Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makulit

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A seggnyaló, szervilis hozzáállás mindig is volt, van és lesz is. Teljesen mindegy milyen név van ott azon a táblán, lehetne Horn, Orbán, Medgyessy. Most éppen ez a bagázs került fel. Miért nem lehetett csak annyit írni, hogy az iskola állami és önkományzati pénzből lett…..
killtheradical Szerény javaslat 2008.03.17 08:00:00
Még végén rendes blog lesz ez itten. Az elmúlt napokban-hetekben a kommentek között volt egy adag jó ötlet, ki mit és hogyan változtatna - merthogy vannak itt konstruktívak is. Ne kárhoztassuk a népszavazás intézményét, éljünk vele mi is! Szavaztassuk meg a "népet",…..
killtheradical Egyfajta megoldás 2008.03.18 08:00:00
A tegnapi bejegyzés mérsékelt sikerére reagálva paradigmát váltunk, és elővesszük George Carlint, és az ő radikális megoldásait, avagy hogyan szorítsuk vissza a politikai és vallási radikalizmust és a velük kéz a kézben járó populizmust? Próbáljuk elrettenteni egymást…..
Csütörtöki felhívásunkat követően nem is kellett sokáig várnunk az első Koszta-képre, ezúton meg is köszönnénk Fandor nevű olvasónknak, aki még a kiváló vasárnapi focibajusz összeállítás előtt küldött egy teljes csoportképet a Videoton 1985-ös csapatáról, és…..
makulit 2008.02.25 11:55:43