Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jawasaki

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Taki. Ezzel. Már többször is!A start Dunavarsányban volt, pontosabban rögtön Dunaharaszti után. Ez Budapest agglomerációját jelenti, de pénteken este szembesültem azzal, hogy tőlem majd' 40 kilométer, ami elég durva bemelegítés lenne: ezért megkértem Mogyit, hogy dobjon le minket…..
Jawasaki 2011.06.15 11:30:19
@scheerti: én első ízben vágtam neki, és "többdimenziós" élményben volt részem,
1. a színes, változatos társaság segítőkészsége, feltétlen barátsága korra, nemre és társadalmi státuszra való tekintet nélkül,
2. a tájékozódás kihívása, térképpel különösen, de gps-el is embörös föladat, jó móka,
3. küzdelem a technikával, egyszer te segítesz, máskor neked segítenek, számomra mindkét eset örömet okozott, hiszen legyőztünk egy akadályt,
4. küzdelem a tereppel, ahol kipróbálhatod az ügyességed, kitartásod, ugyanakkor számíthatsz mások segítségére, ha baj van (ebben a mai, tolakodó, buta világban ez is egy élvezet:)

Én egy '78-as Jawa Mustanggal indultam, és noha féluton fel kellett adnunk (a csapat másik fele, egy kiskerekű Jog főtengely csapágya feladta a harcot), minden percét élveztem.
Egy enduró építésű géppel könnyebb lett volna gurulni, mint ahogyan kijelölt pályán, vagy aszfalton is, egyedül meg talán gyorsabb, egyszerűbb. De az már egy egészen más történet lenne!:)
Fél füllel nézni, ez már eleve szakítóok, mert kinek van kedve egy aliennel járni? De tényleg van az a típus, akit nem lehet elszakítani a kedvenc sorozata elől. Minden Hogy volt-rajongó fogja be a fülét, ööö, a szemét. Jelzem, emiatt kellett felvenni a tv címkét. Innen loptuk…..