Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csodálkozó harmadik

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kollégiumi Facebook-csoport néha a legjobb hely arra, hogy rájöjjünk: az emberek egyformábbak, mint hinnénk. Elég egy kósza poszt. Egy tegnap esti kósza poszt láttán kötelezőnek éreztem Chet Faker Gold-ját hallgatni, és mélyeket lélegezni. Bár nem annyira, hogy patetikus jelenetként tudjam…..
Nem minősíthető jó erkölcsbe ütközőnek pusztán a mértéke alapján egy törvényben biztosított, ott meghatározott mértékű, alanyi jogon járó jövedelem - olvasható az Alkotmánybíróság döntésének indoklásában, amelyben alkotmányellenesnek minősítette a 2 millió forint…..
Orbán ma délután rendkívüli sajtótájékoztatót tartott nyugdíj-ügyben. Nos, kétségkívül sikert felülmúlnia a nyugdíjvédelmi megbízott tegnapi szavait, van itt egy-két "érdekes" mondat. Ugye, számtalan beadvány (60+) van az AB előtt, akik tavasszal fognak dönteni…..
Ezt írtam a Fidesz "Mert én itt születtem" című Ben-Hur-hosszúságú születésnapi DVD-jéről az Indexen. Ennek a posztnak az az értelme, hogy lehessen kommentálni, amit ott - nem a Lendvay utcában, hanem az Indexen - egylőre nem lehet...
csodálkozó harmadik 2008.09.22 14:56:18
„..cseles barnaingesek..”

„..a kis Göbbels-tanítványok..”

„..ha a Nyugati Partra születik, a nyolcvanas évek pornóhullámának egyik kései legendája..”

„..magyar jász-kun pornóiskolát..”

„..busafejű nagybácsi..”

„..Orbán Anakint..”

„..Hajas „Szopjál le!” László..”

„..a kis pénisz miatti fideszes félelemhez..”

„..Ez az egész elmondva jobb, mint megnézve..” (itt vettem észre, hogy tényleg aberrált vagy)


Én nem tudom ki ez a magát minden valószínűség szerint roppant szórakoztatónak gondoló Szily László, de az az agymosás, amit a gyenge „beszólásaival” próbál meg elkövetni rajtam miközben olvasom a cikkét, számomra egyáltalán nem szórakoztató, sőt szánalmas. Ha átfutjátok a kiragadott idézeteket talán nektek is megfordul a fejetekben, Lacinak valószínűleg komoly önkifejezési, önmegvalósítási pszichés eredetű problémái vannak, amit még nem tudott másokon kitombolni, (hál’ Istennek) és kezeltetnie sem sikerült (sajnos). Itt az idő Laci, hogy keress egy barátnőt magadnak, (talán lesz olyan aki a méret, a technika, és a potenciálproblémád mellett a hülye stílusodat is elnézi neked), s azon próbáld meg a „szexvonaladat” levezetni. Talán ha a közvéleményt nem ilyen poéntalan erőltetett gegek befolyásolnák, lenne esély ebben az országban is a kibontakozásra, az értelmes kezdeményezések felkarolására, de úgy látszik itt csak a fikázás, és az idétlenség kap teret, (megint). Kár érte, hogy már az INDEX is helyet ad az ilyen színvonaltalan „bekiabálásoknak”. Kedves Laci, ha megharagszol rám ezért, ha nem egy biztos én ezentúl INDEX-re teszlek a keresőmben és tudod mit azon sem csodálkoznék ha a népszerűségi INDEX-ed is esne, sőt egy ideig még az INDEX se keresne. Fújd ki magad és gondold át még egyszer miről is akartál írni.