Regisztráció Blogot indítok
Adatok
malta

185 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki tud valakit, akinek kellene fordítani angolról magyarra vagy magyarról angolra, kérem jelezze. Ingyen dolgozok egyelőre, referenciát gyűjtök, így mindenki jól jár(hat)!..
Máltán vagyok az utolsó 2009.09.03 21:24:00
Úgy döntöttem, nem csak ideiglenesen, hanem végleg felhagyok eme napló írásával. Letelt a nyaraló időm, nyelvvizsgák megvannak. Jah, sikerült a CAE is :))) Innentől kezdve más irányt vesz az életem, azt egyelőre nem kívánom jegyzőkönyvezni nyílvánosan :) Köszönöm, hogy…..
Máltán vagyok egy jó pont 2009.07.26 19:47:44
Ezt le akarom jegyzetelni :)Voltunk a Mediterraneo Marine Parkban. Ez egy csúszda park egyik részben, másik részben pedig egy szórakoztató park. Van papagáj, fóka és delfin show. Vannak hüllők, játszóterek, stb. Alapból nem szeretem a cirkuszokat, azt meg főleg nem, hogy azért…..
Máltán vagyok szünet 2009.07.19 13:03:42
Mivel mostanában nincs kedvem írni, és hamarosan időm sem lesz, ezért kicsit felfüggesztem a naplóírást. Mondjuk szeptember végig, vagy ahogy alakul. A szokásos csatornákon nagyjából elérhető vagyok. Kivéve július 31-augusztus 16. Akkor teljesen offline állapotban leszek. Csak…..
Ma reggel nagyon nehezen indultam el itthonról, hogy átvegyem az eredményemet Vallettában az IELTS nyelvvizsgával kapcsolatban. A felsőfok otthon 6.5s eredménytől felel meg, és hát én nem hittem benne, hogy sikerült annyit elérnem. Gondoltam kaptam egy 6.0t azt jóvan. Szóval nem…..
Máltán vagyok hajókázás 2009.07.08 19:04:03
Ma elmentem hajókázni. A világjáró buszhoz kaptunk ajándékba két hajójegyet, amit sajnos nem tudtunk igénybe venni Katával együtt, mert nem fért bele az időbe. Feszített volt a tempó…..
St Julians, első nap. Megjegyzem nagyon ügyesen közlekedett Katalin a reptéren egyedül :))) Taxival hazajöttünk, majd elmentünk sétálni. Sliemáig elsétáltunk és vissza. Második nap elmentünk Mellieha Bayre, és egész nap ott voltunk. Kataa leégett, mert egy nap alatt akart csoki…..
Máltán vagyok mellieha bay 2009.06.30 13:32:47
Vasárnap voltunk Natalyaval Mellieha Bayen egész nap, és csináltam két fotót, csak hogy megmutassam mennyien voltak. Szerintünk ott volt egész Málta plusz a turisták :))))  Nemsokára megyek Kata elé a reptérre, nagyon izgi :)))..
Máltán vagyok szabad vagyok :)) 2009.06.27 16:30:23
Igen, befejeztem egy időre a nyelvvizsgákat, elég volt. Persze ha egyik sem sikerült, majd még próbálkozok, de bízom benne, hogy az egyik legalább megvan. A magnóhallgatás és az olvasás szerintem sikerült, az írás hát nem tudom. Akár az is sikerülhetett, de az szubjektív, szal…..
Máltán vagyok ez is megvolt :) 2009.06.23 18:21:30
Igen, túl vagyok az IELTS szóbelin. Ezt sokkal lazábbnak éreztem mint a múlt hetit. Pedig 1 órával hamarabb odaértem Vallettába, és utána még 50 perc késéssel hívtak be, szal volt időm felspanolni magam, de mégsem voltam annyira ideges, mint a múltkor. És sokkal jobban tetszett ez…..
Útban Paradise Bay felé, már gyalogosan, visszatekintve :)  Ez már Paradise Bayre a rálátás messzirőlNatalya :)Paradise Bay. Pici part, de nagyon helyes :))A lábfejem :))) Így nézett ki az ágyam vizsga előtt. A konyha asztalon nem fértem el, úgyhogy ez volt a…..
Máltán vagyok elmaradt képek 2009.06.21 13:00:16
Még a múltkori országjáró buszozásról a képek. Csak rászántam magam, hogy újra csináljam :))))Valletta  Innen indultunk asszem Szicíliába is,  de nem biztos :)   Ez már nem Valletta, de sajnos nem emlékszem hol készült  Ja, igen, beugrott, hogy egy…..
Máltán vagyok van netem :) 2009.06.20 20:11:59
Vettem 1 giga netet, szal óvatosan bánok vele, semmi youtubeon videó nézés, film letöltés, és így talán ez kitart keddig, mikor is újra indul a limitem :)))Ma megint Mellieha Bayen voltam. Kipróbáltam lehet e barnulni árnyékban. Jelentem lehet. Nem kentem be magam, mert túl erős a…..
Máltán vagyok utána :) 2009.06.19 11:41:23
Huhh. Összeesküvés elmélet! :)))))Az volt, hogy kedden reggel szembesültem a ténnyel, hogy megint elhasználtam a letöltési limitemet és így nem tudok netezni. Gondoltam sebaj, mert hát elmegyek internetkávézóba és kész. De délelőtt 10 órától este fél 10 ig egész Máltán…..
Máltán vagyok speaking test 2009.06.15 19:29:27
Megvolt a szóbeli vizsga. Előtte tök nyugodt voltam, a vizsgán viszont full ideges. Ez mindig fordítva szokott lenni!!! Hol kell reklamálni? :)))))Én úgy érzem katasztrofális voltam. Nem tudom miért voltam ennyire ideges. Alapvető szavak nem jutottak eszembe. Az előző két…..
Máltán vagyok szorítsatok :) 2009.06.12 14:05:37
Nem tudom mennyire leszek elfoglalva a hétvégén, terveim szerint eléggé, úgyhogy most írok :)Natalyanak végre meg van a 6.0s eredménye, ami kellett neki az Egyetemhez itt Máltán, szal ő most boldog :)) Ettől függetlenül még jön velem kétszer vizsgázni :))Beigazolódott az, hogy…..
Csak gyorsan leírom, hogy a próbavizsga (IELTS) eredménye 7, ami azt jelenti, hogy Proficiency szint (legmagasabb) :))) De ez  csak a magnóhallgatás és az olvasás-szövegértés eredménye, haha :))) Mindenesetre gondolkodom, majd megírom, hogy min, de most nincs időm. Jah, Natnak…..
Máltán vagyok heti történések 2009.06.05 19:32:38
Röviden a hét eseményei. :)Kivettem a harmadik szabadnapomat, szóval mostmár az elkövetkező másfé lhétben bejárok haha :))Natalyaval minden nap gyakoroljuk suli után a magnóhallgatást, és megállapítottuk, hogy fejlődünk :))Nem csak ezt gyakoroljuk, hanem az…..
Csak egy gyors megjegyzés, mert látom hogy többször is ezzel a keresőkifejezéssel jutott valaki az oldalra. Haha :)))Szóval Máltán nincsenek hegyek. Még dombok sem. Mondjuk úgy, pár bucka található! :) Van viszont sok-sok víz! :D..
Máltán vagyok képek 2009.05.27 20:03:15
Ma végre feltettem a hétvégi képeket a gépre. Csak 175 képet csináltam :))) Azon gondolkodtam, hogy milyen jó, hogy már a digitális fényképezés korát éljük, mennyire meg kéne gondolni mit fotózok, aztán előhívatni, csomó pénzbe kerülne, és nem is tudnám megosztani veletek,…..
Máltán vagyok országnézés :) 2009.05.23 20:11:49
Ma reggel végre elmentem országjáró buszozni. Nyitott tetejű buszok, és körbe mennek a sziget egy részén. Lehet választani, hogy északi vagy déli túrát akarunk. 15 euro, óránként indul a busz, és leszállhatok ha valamit meg akarok nézni, egy óra múlva jön a következő busz,…..
Máltán vagyok dögmeleg van 2009.05.22 17:57:58
Befizettem a vizsgadíjat Ieltsre, június 27én lesz a vizsga. Két héten belül kijavítják és a papírt is a kezembe adják, mekkora különbség! Minden hónapban van vizsga, és legalább el tudod dönteni, hogy fizesd e be vagy se, mert hamar meg tudod az eredményt. A Cambridgenek 3…..
Máltán vagyok IELTS próbavizsga 2009.05.19 15:03:43
Meg volt a próbavizsga ma. Összességében ez a vizsga nekem könnyebb mint a Cambridge. A magnóhallgatás jól ment volna, ha nem akadok le az egyik szakaszban, és nem szalasztok el 8 kérdést, haha :))) De ez nem csak az én problémám volt, Natalya bele esett ugyanebbe a hibába, szal…..
Máltán vagyok elkezdek tanulni 2009.05.16 18:06:20
Hát a terv, hogy megyek minden nap napozni, nem jött össze, mert az időjárás másképp döntött, de nem baj. Ugyanis rendesen leégtem, mert nem kentem be mindenhol magam alaposan, és két és fél óra csúcsidei napozás krém nélkül hát eléggé gáz. Szal legalább volt ideje a…..
Máltán vagyok barnulok 2009.05.13 17:45:54
Kata sajnos nem tudott kijutni Máltára, de hálistennek sikerült a jegyet átfoglalni más időpontra, úgyhogy az időpont június 30tól július 7ig. Remélem ez már fix :)Tegnap fél osztály hiányzott és mondhatom tökéletes volt a lecke. Ha így lenne mindig, akkor élvezném a sulit. A…..