Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csujo

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A cím nem teljesen helyes, valójában nem az a kérdés, hogy használjunk e DTO-t, hanem az, hogy az Entity-ket használjuk e, vagy külön DTO osztályt készítsünk.DTO-ra szerintem mindenképp szükség van, így leírom, hogy mi is az. DTO = Data Transfer Object, vagyis…..
    Ebben a cikksorozatban megpróbálom bemutatni, hogy hogyan is épül fel egy JavaEE alkalmazás szerintem, hogy milyen részekből áll, milyen tervezési mintákat érdemes használni, melyik mire való. (Remélem azért majd valaki hasznosnak találja, ha nem, legalább…..
Belefutottam egy érdekes hibába Netbeans 6.1-ben tegnap.Adatbázisból akartam Entity-ket generálni (New/Entity classes from Database) és a harmadik lapon a Location-t nem lehetett kitölteni, egy üres lenyíló menü jött fel. Eltartott egy ideig, amíg rájöttem a megoldásra.Amikor…..
Glassfish telepítés:A telepítése viszonylag jól le van írva a Glassfish letöltési oldalán, én csak néhány plusz dolgot mondanék, néhány kisebb beállítást érdemes még elkövetni szerintem, mielőtt az ember telepíti a szervert. Ezeket a dolgokat a kicsomagolás után, az ant…..
Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehezen fog megszületni az első tényleges bejegyzésem, de egyszerűen kevés az időm meg még nem szoktam meg ezt a dolgot. Ez van.Minden projekt úgy kezdődik, hogy az ember eldönti, hogy milyen eszközöket fog használni. Én hosszas gondolkodás és…..
Csujo Software Inc. Bemutatkozás 2008.09.22 15:32:00
Üdv,Csuti József vagyok, végzettségem szerint szoftverfejlesztésre szakosodott villamosmérnök. Jelenleg már 8 éve szoftverfejlesztéséssel -azon belül ügyviteli szoftverek, ERP-k, pénzügyi szoftverek fejlesztésével - foglalkozom. Jelenleg egy magyar cégnél vagyok…..