Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Littleplanet

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előző cikkünk után már tudható, hogy télen lehet biciklizni, de azt nem célszerű gyöngyházfényű pufidzsekinkben, kedvenc szűk farmerünkben és tűsarkúnkban tenni. A megfelelő ruha mellett az ideális tempó megválasztása segít még túlélni a nem igazán ideális…..
A poszt eredetileg 2010-ben készült, azóta frissült 2014. októberében a listáról levettük a Ringet. Üzemeltetőváltáson van túl a hely, ezért újrakóstoltuk, és nem a korábban megszokott burgert kaptuk. A hely szerint még nem forrt ki az új koncepció, ezért egyelőre,…..
Folyékony Kenyér Black Rose 2010.10.06 11:38:33
Kezdjük a Black Rose-zal, ha már ilyen egyértelműen verte az egész magyar sörmezőnyt – nem csak a sörbloggerek véleménye szerint. (>>>)A csinosnak szánt fekete üveg valóban kiemelkedik a magyar kisüzemi sörök vizuális zagytározójából, de még így sem üti meg a…..
hoping for a better world standby 2009.07.01 18:28:00
mostanában nincs írhatnékom. meglepő, de elmélkedem. intenzív és felemelő élményben volt részem a hétvégén, még emésztgetem, aztán majd kipakolok jóól. viszont kaptam valamelyik nap egy hangulatjelentést, ami egy sorból meg egy számból állt. meghallgattam. ühüm, jó -…..