Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fulike

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előzetesen kevésbé esélyesnek vélt csapatok megszorongatták ellenfeleiket a Mol Liga mai játéknapján. Elsőként a Brassó és a Vasas Stars csapott össze, és bár a fővárosiak kétszer is kétgólos előnyre tettek szert, a pontot emberemlékezet óta nem szerzett hazaiak az utolsó…..
Az elmúlt hetek meccsein sokat dolgozunk, nem is rosszul, így mostanában megadjuk a lehetőségét, hogy a szerencse mellénk álljon, foglalta össze a lényeget a Klagenfurt elleni győzelem után Énekes Lajos. A Sapa Fehérvár AV19 edzője hozzátette: a cél az lehet, hogy az…..
Utoljára foglalkozunk a magyar–szlovén második szlovén góljával. Megnéztük a találatot százszor, nem vagyunk biztosak semmiben. Van egy videónk, amelyen közvetlenül a találkozó után nyilatkozik Hetényi kapuvédő, Kincses játékvezető és Sator szövetségi kapitány.…..
Fulike 2009.11.10 23:38:18
@KicsiÉn: Jó lenne ha így lenne, de ha éltél már pár évet a való világban tudhatod, hogy az igazság szubjektív, ehhez idézem a kedvenc együttesem: "...A történelem legyõzöttek bûne..."
Ez van, mindig annak van igaza aki erősebb. Tanárnak, igazgatónak, vagy bírónak hívjuk mindegy...
A magyar válogatott fantasztikus teljesítményt nyújtott a Pannon Hoki Kupa utolsó mérkőzésén is, más kérdés, hogy ez nem volt elég a tornagyőzelemhez. Szlovénia 3-1-re nyerte a döntőt, elvitte a kupát is, de ez a jelen helyzetben nagyjából másodlagos. A lényeg az, hogy a három…..
Tommi Satosaari izomhúzódás miatt nem tudta folytatni a játékot az Olimpija Ljubljana elleni mérkőzés második harmada után, mondta Énekes Lajos Fehérvár-edző blogunknak. Hetényi Zoltánra senki nem neheztel, de fontos, hogy túltegye magát a történteken. A hosszabbításban a kapus…..
A két erdélyi sikerrel visszajöttünk a versenybe, nyilatkozta a dupla Brassó-verés után Baróti Zsolt UTE-edző. A Ferencváros pillanatnyilag második a tabellán, rég álltak ilyen jól a zöld-fehérek. Ha így folytatja, különleges rekordokat dönthet Fisera, a Dab.Docler cseh…..
Baranyi Ferenc,a jászberényiek egykori utánpótláshokisa érdekes ötlettel keresett meg minket. Abszolút amatőr bajnokságot szervezne. Felhívását az alábbiakban ismertetjük. "Teljesen amatőr hokicsapatokat keresünk egy barátságos bajnokság létrehozásához. Mivel a…..