Regisztráció Blogot indítok
Adatok
twztd

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Forbes magazin idén is listát készített a tíz legjobban kereső rapperről, a 2009 júniusa és 2010 júniusa között beérkező különböző jövedelmeik (ruhamárka, turné, reklámszereplések, produceri munka, albumeladás stb.) alapján.A lista:1. Jay-Z 63 millió dollár2. Diddy (Puff…..
magyar-magyar szótár műbika 2009.01.18 16:57:00
műbika - inszeminátor. [haszon]állatok mesterséges megtermékenyítését végző szakember. A "Boldog Téeszidők"-ben nevezték vidéki termelőszövetkezetekben tréfásan műbikának az általában állategészségügyi szakközépiskolát végzett félértelmiségi számba menő…..
twztd 2009.01.18 19:30:59
Nem tudjuk mi kell ahhoz, hogy tömött szórakozóhelyen töltse valaki a szilvesztert, de ezt sosem értettük. Nem kellett ehhez még Anna sztorija sem a Radio Cafe bulijáról, ahol a végtelen számú eladott jegy miatt tömegnyomor és sorbanállás várta a szórakozni vágyókat, mosdó…..
A BBC Prime valamiért nem feliratozza egy-két napja néhány kedvenc sorozataimat, így kénytelen vagyok azokat felirat-félrefordítások nélkül élvezni, de szerencsére még mindig tartanak a korábban beküldött anyagok (és ezek utánra is vannak ötleteim). A mai téma: lövések minden…..