Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sDm

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az igazgyöngy mindig a luxust, a kifinomultságot és a nőiességet szimbolizálja. A nő nem nő, ha nincs egy valamire való gyöngysora, de mi vele a baj?  ..
Amikor helyi idő szerint hajnali fél egykor a harminc fokban tikkadozva megláttuk az Asztrahány-Izsevszk-járat rozoga szerelvényeit, már sejteni lehetett, hogy kemény utunk lesz Kazanyig. Nem tévedtünk nagyot. Elaludni, még úgy ahogy sikerült, hogy aztán hajnalban arra keljünk, hogy…..
sDm 2014.08.25 13:15:37
Ő az egyike azon kevés embernek, akit a saját barátaimnak/barátnőimnek is gondolkodás nélkül merek ajánlani, ha használható önvédelmi képzés után érdeklődnek. Magyarországra szabott, realisztikus önvédelmi tippek Pintér Márton expert 2 fokozatú mester krav-maga-oktató…..
Régen volt szó a homeopátiáról. Pedig az áltudományok, az álorvoslás és az alternatív gyógymódok királya igazán több szót érdemelne. Nemrég jelent meg egy cikk, melynek szerzője Peter Fisher homeopata és amely valami "plauzibilitási elfogultság"-ról beszél. Szinte azonnal válasz is érkezett, Steven…..
sDm 2011.08.29 13:32:53
@PiBá: Honnan tudod hogy attól gyógyultál meg? Csak az biztos hogy szedted és meggyógyultál. Egy egy kiragadott példa nem bizonyít semmit. Egyébként valamelyest hittél benne, hiszen kipróbáltad
sDm 2011.08.29 13:42:03
@ökocsaj: Nehéz kérdés pl. akkor is jobban lettek volna csecsemők, ha egy idegen adja nekik a homeopátiás szert nem a szülők.
A homeopátia azért "nem működik" mert klinikai körülmények közt kettős vak próba nem mutat a placebóhatásnál jobb hatást.
sDm 2011.08.29 13:58:57
@ökocsaj: Persze hogy ellentét van, de a gömbölyű föld elmélete, megmagyarázza azt is hogy miért hitték laposnak a földet (mert túl közelről nézték, és nem tűnt fel nekik a göbület)
Legalábbis nálam a nagy februári gmail-halál tüneteit produkálja egy jó ideje... Akkor, ha jól emlékszem, fél napig elérhetetlen volt a szolgáltatás, most kb fél órája nem megy. Hír meg róla sehol - ezúttal a sorry.google.com oldalon is a sima kereső jön be, nem pedig a cég…..
sDm 2009.09.01 22:58:52
Kedves Mindenki! Elérkezett a karácsony előtti utolsó bejegyzésünk, melyben váj mí nevű olvasónk osztja meg velünk személyes tapasztalatait a Zepterről.Mivel többségében arra szavaztatok, hogy a két ünnep között is legyenek bejegyzések, december 27-én újra találkozunk! Addig…..
sDm 2008.12.24 01:03:41
@Fester bácsi:
John Deere magyar? ótejóég... "Deere was born in Rutland, Vermont USA on February 7, 1804"
Engem is idegesít az a helyzet, amit Róbert ezzel a csodás kis lenti rajzával ábrázolt. Ha nem is járok minden nap arrafelé, néha nem tudom kikerülni ez a kereszteződést és akár egyenesen, akár balra mennék, roppant bosszantó az, hogy előbbi esetben a parasztok végigelőzik a sort…..
autózz! Takarodj hátra! 2008.10.17 15:29:00
Saját elmondása szerint Márk általában türelmes ember, ám ezúttal előtört belőle a spártai harcos énje és megvédte az igazát. Na jó, csak kicsit jött elő belőle, mert szúró és vágóeszközök végül nem kerültek elő, úgyhogy vér nem folyt. Pedig tudom, hogy mennyire…..
Megvan az első csapat és az első közös fotó is, az SPQR másfél óra alatt megtalálta a Nőt. (ld. fotó)Várjuk a többi csapatot is, hiszen nem csak az elsőknek jár pont!!! (Bővebb infók a pontokról itt.)Fontos: A feladatkiírásban azt látjátok, hogy legalább két…..
sDm 2008.09.29 11:53:59
autózz! Piroson át elsőbbség? 2008.09.22 07:14:00
Levente kis élménybeszámolójában egy kérdést szegez nekünk. Bár baj nem történt, de mi van ha máshol, mással hasonló szituációban esetleg balesetig fajul a dolog. Akkor vajon kinek adnak majd igazat? Vasárnap olyasmi történt velem ami nem olyan szörnyű, hogy muszájból meg…..