Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Wife

2 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, készül a dizány. Férjnek tetszik...
Ásó, kapa, joystick Első 2016.03.18 08:52:14
Elsőre én írok, a feleség. Majd másodikra ír a férj. A dizájn még várat, egyelőre megnézzük, hogy érdekel-e bárkit ez az egész rajtunk kívül. Reméljük. Mi jókat röhögünk... ..
Komolyan mondom, ha nem látom-hallom saját szerveimmel nem hiszem el, hogy ilyen van! És pedig de! Derék északi nyelvrokonaink (fogadjuk csak el, nincs kedvem megrajzolni a kaukázus közepén a magyar-japán határt) igen jártasak a rokk és metálzene mindenféle berkeiben, sőt még külön…..
Oszt gyün ami gyün' Gyorsposzt 2010.06.02 16:40:00
 House összepisilné magát boldogságában.http://www.nlcafe.hu/sztarok/20100603/sulyos_beteg_lady_gaga/..
Béláim, elftársak és egyéb értelmiség! Hosszú-hosszú évek, annál is hosszabb, borzalmasabb, velőtrázó sikolyokat kiváltó vizsgaidőszakokon vagyunk túl. Renitens elemek (ugye-ugye MuellR!!!) már az államvizsgára készülnek gőzerővel, mi pedig, kevésbé…..
Lassan a nyakunkon a drága vizsgaidőszak, sör cigi és idegbaj.. Na de nem is kell ennél több,vagy mégis?Hát mindenki döntse el saját belátása szerint.Minden esetre egy kicsit próbálom ezzel a fülbemászó gyönyörűséggel oldani a hangulatot.Enjoy!!   ..
The Wife 2009.05.06 08:47:14
@Bányapeat: Ne már, miért pont halász? Akkor már inkább vadász. Kiélhetném rejtett agresszKRRRCCSSS ambícióimat! :D

És basszus, nekem ez eszembe se jutott. Hogy a századik? Szerintem azon én már harmadikban túl voltam, de mindjárt előkapom az indexem...
Oszt gyün ami gyün' Kezdőőődik 2009.05.04 10:00:00
Most, 10.00-kor elkezdődött az első vizsgánk, amiért kéretik a jól bevált "HAJRÁ LÓGÓS POLITOLÓGUSOK" szöveget velőtrázóan ordítani. Ákoos(ha hazaért már Erdélyből), Anatole, MuellR, Szöle és Jómagam köszönjük! Na de, azért nem ennyi a poszt. Egy…..
Ezúton szeretnék minden szerkesztő és olvasó nevében Boldog Születésnapot kívánni drága Peat-nek! Istenéltessen bro! ..
Rühellem a vizsgaidőszakot. A végét a legjobban. Az utolsó két hét szánalmas kaparása a legrémísztőbb. Mikor érzi az ember, hogy tanulnia kell, na de már annyira közel került a végkimerültséghez, hogy képtelen rá, hajnalban meg nem elalszik, hanem kómába esik, hogy pár óra…..
Polkomm vizsga után (MEGLETT, IGENIGENIGEN!!!) szóba került, hogy a rajzfilmes faterok általában a legkirályosabb figurák a sorozatokban. Biztos van ennek oka, de most nincs időm ilyen idiótaságokon firnyálkolni, mert amikor a poszt élesedik 10:00kor, már bőszen izzadunk (tudomásom…..
The Wife 2009.01.13 11:54:22
Gnómák lange nacht der Museen 2008.10.06 19:20:00
A nehéz döntések hétvégéje volt a mostani:)... Választanom kellett: München és a sörfesztivál a lengyelekkel vagy a csajokkal a múzeumok éjszakája. Végül az utóbbi mellett döntöttem. Tudom, sokan nem tartanak ép elméjűnek, hiszen mindenki a sőrfesztivált választotta…..
Gnómák am Königsee 2008.10.01 00:19:13
A hétfői nap tele volt meglepetésekkel: már nem tudom, mióta nem keltem arra, hogy a nap rásüt az Egger Lienz ablakaira. Persze óramű pontossággal 8kor keltem, Ola mindig ki van akadva ha megkérdezi, hogy mikor keltem fel, lassan az óráját is hozzám fogja igazítani. A szokásos…..
Gnómák her mit dem fetten Studium 2008.09.21 22:31:00
Csak Vera van most az apartmanban, reggel bekopogtattam hozzá, és megkérdeztem, hogy nem csatlakozna-e hozzáma reggelihez, de udvariassan lekoppintott. Pedig németül kérdeztem meg tőle!!! Ez nálam haladás!!! Szó egyedül reggeliztem a Büszkeség és balítélet (Stolz und Vorurteil)…..