Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hippikiller

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Daft Punk - Random Access Memories(Daft Life/Columbia)  A Daft Punk kihátrált, köszönik szépen, egy ideig nem kérnek újra belőle. Egy nagyívű hátraarccal magára hagyták a szörnyet, amelynek felhízlalásában a Homework óta tevékenyen részt vettek. Ha valaki a három hónappal…..
Baromi nehéz kategória ez, hiszen nem egyszerű egy “stílusidegen” számot ráhúzni egy drum and bass vázra. Változik a tempó, változik a dallam, jóformán minden, de egy igazán jól sikerült feldolgozás esetében a kiindulási alap felismerhető marad és nem kell erősen…..
hippikiller 2010.01.15 14:40:48
Az én kedvencem: www.youtube.com/watch?v=zrEj_h8RyXo
Rabbit in the Moon-Waiting for the night (Depeche Mode)
A bankok hihetetlen, hogy meddig el nem merészkednek, hogy  ha féltve őrzött és kölcsönbe adott pénzükről van szó. Költői kérdés és vélemény: az utcabeliek zaklatását sem tartják etikátlannak? Kezdjük az elején. Ahogy az egyik ismerős "kémműhold" elmesélte,…..
Rohanás a keletibe, kollégámmal Raoul Duke-kal és Dr Gonzoval történő stíl- és közhelyszerű ráhangolódást követően Sopron messzi vidéke sejlik fel a láthatáron. Bumlizás, rendezkedés, mialatt kiderül, hogy erre a kibaszott fesztiválra már megint pontosan nyolcszor annyi…..
B-oldal Legjobb zenecsatorna EVÖR 2009.02.02 09:22:00
A Deluxe Music helyreállította a szememben a német nép becsületét. Pedig a South Parkban már a genetikához fordultak, hogy kijavítsák az Isten által elkövetett hibákat, "például a németeket". Mert amellett, hogy nagyon komoly előadók, mint a Tangerine Dream vagy a…..
hippikiller 2009.02.02 14:07:55
Két személyes kedvencem:

Blur vs Madison Avenue - Don't Call Me Baby
www.youtube.com/watch?v=OBvRcpvGs90

Faithless Vs Eurythmics - Sweet Insomnia (Mtv Mash)
www.youtube.com/watch?v=a7KfsKh5mP0

Mindekettő anno a Mash-en debütált.
Nem tudtok bootleg tor*-okat?