Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balintdamh

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb aerovivás történettel kedveskedik egy naiv ügyfelük, akinek egy hetet kellett volna várnia, hogy repülővel hazajusson Isztambulból. Végül a kitelepített idegenvezető rakta fel őket egy német utazási iroda mentőbuszára: Most olvasom éppen az Aeroviva szívatását a…..
Klasszikus magyar találmányok sorozatunkban a Rubik-kocka után most az ügyféllekoptató ügyfélszolgálatot mutatjuk be. Működése az adott cég ügyfeleinek megalázását, majd megnevelését célozza. A jó magyar ügyfélszolgálatos az ügyfelet olyan állapotba hozza, hogy az soha…..
Belsőség Kiszorítás 2008.12.28 00:43:57
  Egységes egészségügyi határérték megállapítása igen bonyolult, mert sok aeroszolképző anyag már egészen kis mennyiségben is nagyon káros lehet. Vélemények az azonos című cikkünkről...
balintdamh 2008.12.28 02:30:25
Én nem vagyok az a kommentelős fajta, sőt, ez az első kommentem hasonló cikkekre.

Engem nem érdekel, én eddig is tömegközlekedtem pesten. Pár hónapja Londonban lakom és látom a különbséget az itteni és az otthoni között. Itt a belvárosba csak pénzért hajthatsz be, és parkolni sem lehet sehol. Rengeteg üzletember, sőt top manager jár busszal, metróval, vonattal. A vonat minősége olyan mint a nemrégiben bemutatott München-Bécs-Budapest vonaté, csak ez itt nem extra hanem alap. Egy buszon két szint van, csak ülőhelyekkel, alig áll valaki, a metró pedig nem úgy jár mint pesten, hanem a külvárosba is mindenhova kimegy a belvárosban pedig egymást érik a megállók. Ilyen körülmények között lehet limitálni az autós forgalmat, de otthon nem hinném!

B-road megjegyzéséhez hasonló véleményen vagyok. Anyám ügyvéd, saját irodája van. Éjjel nappal dolgozik, soksor éjszakába nyúlóan. Keresni még nem is keresne rosszul, csak szegénnyel egy baj van, hogy becsületes és befizet mindent, amit otthon be kell. A fizetésének gyakran 20%-át hozza haza a működési költségek és az irreálisan nagy progresszív adók miatt (progresszív adó véleményem szerint = valaki sokat, jól dolgozik, bűntessük meg, lineáris adókulccsal is többet fizetne a kisebb bevételűeknél, na de ez nem ide tartoik). Fizeti a benzint (ami annyi mint itt Angliában, ahol a minimálbér kb 250e HUF), a gépjárműadót, a biztosítást, stb...

Most akkor várjuk el szerencsétlentől, hogy egy késői órán két aktatáskával, laptoppal, talárral a vállán felpattanjon egy jó éjszakai buszra (mert ugye a nappali sem kicsit gusztustalan, nade az éjszakai) és hazautazgasson, majd 20 percet sétáljon a megállótól külvárosi házába? Közben beülhet a 950-esen egy csöves mellé, vagy néhány f*sz hülyegyerek a pénteki buliba haladva még beszólogasson neki, vagy a jól szituált, végképp modoros, jól képzett ellenőr urak molesztálják?

NEVETSÉGES!

Majd ha lesz otthon is normális tömegközlekedés, akkor hozza fel ezt bárki! Megitltják, hogy autózz, de alternatíva helyette, hát az nincsen. Vagyis van, fogjuk rá, csak milyen??? Komolyan mondom, imádom Magyarországot, Budapest a legszebb város amit láttam, de élhetetlen. Ezért is jöttem el... Semmire sincs megoldás, csak lapátoljáka szart ide-oda és ez nem a Demszky nem a Hagyó, nem is a Gyurcsány vagy az Orbán, sőt nem is pártokra gondolok, hanem unblock az összes hataloméhes tesze tosza f*szra.

Lenne inkább tényleg behajtási díj, aminek a bevételét fordítanák ténylegesen az autót letevők igényeinek alternatívákkal történő kiszolgálására... Utópia...

Ó Magyarország...