Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nanemar1234

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Szomorú szombat 2. 2008.09.21 15:01:00
Jöjjön, aminek jönnie kell! Piros sapós munkásőrök, Ágh Attila, Ráday Mihály, továbbá a hölgy, aki 1987-ben ment nyugdíjba a Fővárosi Csatornázási Művek bérszámfejtő osztályáról. Magyar Demokratikus Charta, 2008. szeptember 20. ..
nanemar1234 2008.09.22 12:09:10
"Jo Tunder · eg.nol.hu 2008.09.21. 22:57:18

na megnéztem. a Professzorok Batthyányi Körének egyik prominensének pet-projektje is ott van nanemár listáján. "

A project cimet irjad mar be, hogy utana tudjak varni. Mellesleg akkor mi van? Ez felmenti-e az akademikus uradat? Fel kell-e menteni egyaltalan? En csak annyit mondtam, hogy akirol Te egyreszt azt allitod, hogy vilaghiru akademikus, az egyben ennek a kormanynak a feltetlen hive, es ez a ketes modon elnyert kutatasi tamogatasokban is megnyilvanul. Es ha van masik ember, aki Orbannak irt ala, es most nyal ennek a kormanynak is? Akkor mi van?

Akkor megegyszer, hogy vilagos legyen:
1. Szeritnem az akademikus ur tenyleg nemzetkozi hirnevu.
2. Megerdemel annyi kutatasi penzt, amennyit kapott, sot.
A problemam csak az, hogy nem azert kapta, mert megerdemelte, hanem azert, mert nyalja a kormany segget. El kell-e itelni ot ezert? Egyaltalan nem biztos. Sajnos ma csak azok kapnak penzt, akik nyaljak a kormany segget. Ez a problemam. Meg az, hogy jossz itten nekunk, hogy hat itt hires akademikusok is voltak a tuntetesen. No, akkor kanyarodjunk vissza az eredeti kerdesedre: a hires akademikus ur 'tipikus' szoci szavazo? Ha a teljes valasztoreteget nezzuk, akkor nem. Viszont ha a sajat tarsadalmi reteget nezzuk, akkor bizony, hogy igen! Munkasor, nyugdijas, kenyszerbol vagy vigan es dalolva a kormany segget nyalo ertelmisegi, vegulis egyremegy.