Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gál Kristóf

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész valamikor augusztusban indult egy bejegyzés utáni komment-beszélgetéssel. Kiderült, van arra igény, hogy néhányan, akik ebben a hazai online média szakmában dolgozunk, néha "csak úgy" leüljünk beszélgetni. Augusztus óta találkozgatunk havonta egyszer, de egyre…..
Hülye dolog, hogy a Google egyik szolgáltatását reklámozom itt, de ez van. Az oka egyszerű: azt látom, hogy interneten aktív cégek, de komoly portálok sem rendelkeznek kellő mélységű adatokkal az oldalra látogatókról.Mire gondolok? Azt általában tudják, hogy kb. hányan kb. hány…..
Tudom én, hogy belegyalogolok egyesek lelki világába, de nem lehet szónélkül elmenni akkora pofátlanság láttán, mint amire Raha hívta fel a figyelmem. Írtam már korábban arról, hogy miután beszólt egy linkgyűjteménybe való bekerülést pénzért kínáló cégnek, azok…..
Úgyse hinné el nekem senki, hogy mi okozta a 3 munkanapnyi (majd’ egy teljes heti) kimaradásomat az online világból, úgyhogy nagyon nem is próbálom magyarázni. Múlt hét keddjén öten jöttünk össze a Bem-rakparti belga sörözőben, hogy a keresőmarketing és/vagy…..
Gál Kristóf 2007.02.13 14:28:59
Az Etarget hirdetési hálózaton az elmúlt héten az alábbi öt hirdetés teljesített a legjobban, azaz ezeknek a legmagasabb a kattintási aránya (CTR) az aktuális kulcsszóra történő megjelenéskor az Etarget hálózatában található keresőkben (azaz a tartalom alapján történő…..
Onlinemarketing blog Cyber terek 2007.02.01 22:00:05
Szokták mondani, az internet a cyber tér. Egy olyan hely, ami a valóságban nem létezik, hanem egy képzett, elvonatkoztatott valami. A cyber tér leginkább persze valamilyen cselekvésnek, történésnek a helye: hely, ahol a benne lévők egymással valamilyen interakcióba lépnek. De ha…..
Egy ideje elérhető az a toplista a google oldalán, ahol a 15 legkeresettebb kifejezés tekinthető meg országonként.Most még a tavaly novemberi keresési eredményeket elemezgethetjük, de a viszonylag régi adatok ellenére érdemes erre az oldalra havonta ellátogatni. A Keresőblog…..
Rendszeresen nézegetem, hogy a keresőkből érkezők milyen szavakra, kifejezésekre jönnek a blogomra és azokra az oldalakra, amikre rálátok. Egyre több a laikus kereső, és így lassan változik a keresés módja is. Azt látom, egyre többen a keresőktől kérdeznek! Azaz…..
SEO Őrizzük meg komolyságunkat 2007.01.17 14:45:00
Elkövettem azt a ’hibát’, hogy egy-két szakmai threadben egyedüli beazonosíthatóként vettem részt a többséggel opponálóként; ha valamivel egyetértek, azt ritkán írom le, ugyanis.Teljes komolysággal szegezték nekem a kérdést: miért is fontos ez a referencia-dolog? Nem…..