Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csokoládébogárka

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki tudja, miért tartotta magában dilemmáját Shetlander ennyi ideig, mindenesetre érdekes dolgot vetett fel, mert ha a lenti google térképnek hinni lehet - persze nem mindig lehet -, akkor ott elvileg lehet balra kanyarodni. Viszont ha tényleg van ott záróvonal, akkor nyilván nem.…..
csokoládébogárka 2009.10.10 19:07:06
Tudom javasolni a kormányzat új szolgáltatását, ha más még nem ajánlotta: BÍRSÁGBEJELENTŐ: birsagbejelento.magyarorszag.hu/
A hivatalok közül válasszad ki a Rendőrséget és írjad be, ha szerinted jogtalanul büntettek meg.
Vegyünk egy egységsugarú brüsszeli energiapolitikust. Átlagos munkanapján eddig különböző erősségű vitákon, előadásokon, konferenciákon, workshopokon vett részt, olyan témakörökben, mint a Társadalmi egyeztetés a károsanyag-kibocsátás csökkentésének…..
csokoládébogárka 2009.01.08 00:26:44
@smv:
ha ezt már néhány kisváros EU-s pénzből elkezdte és működnek is már ilyen hőközpontok hazánkban, amivel iskolákat és hivatalokat fűtenek, akkor a technológia létezik, csak nem a sültgalambban kellene bízni, hanem komoly kormányzati stratégiával elkezdeni tenni érte. Na de arra várhatunk, mint a 4-es Metróra, hogy hosszú távú céljai legyenek ennek az országnak. mindenki csak 4 éve ciklusokban bír gondolkodni.
csokoládébogárka 2009.01.08 19:08:07
@flimo13:
tájékozódni nem szégyen, javaslom neked is.
Nagy-Britannia, Franciaország és Németország miért nincs kétségbe esve? Rengeteg EU-s pénzt fektettek be megújuló energiaforrásokba és erőművekbe (szén, kőolaj, urán, napenergia, szélenergia, vizi energia, atomenergia...). Miért is van Franciaországnak 52 reaktora és 19 atom központja?
Őket ezek mellett ellátják gázzal a skandináv országok, míg érdekes módon másokat nem. A Gazprom 2007-es anyagából látni (BP Statistical Review of World Energy 2007.), hogy az EU-s nagyhatalmak orszáhai is össze vannak azzal a vezetékhálózat-rendszerrel kötve, ami keletről jön és amin mi is kapjuk a gáz nagyobb részét.
Mibe is telne minket vagy szomszédos országainkat északról kisegíteni???
Eljutottunk odáig, hogy Magyarországnak kell tartalékaiból és gyárak leállítása nyomán csökkentett üzemmódunk miatt gázt adnia Szerbiának, hogy meg ne fagyjanak a 21.században?
Ne legyél naív, vagy blogolj bulvár oldalakon.