Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gonosz

1 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autóreklámot láttam valamelyik ismerősnél. A reklámban nem közlekedési eszközt, hanem érzést árultak, A határtalan szabadság, gondtalan száguldás érzését. A valóság megugye. Dugóban pöfögés, kellemetlen pénzügyi nyomás a zseben tankoláskor, parkoláskor, szervizben, és…..
Tardai történetek Huszonhét 2009.03.10 08:30:00
Már vagy egy hónapja szünetelnek a turnék, így Benőke megint Fajánál veri a brét Pesten. Kap valami álláspénzt, de az önmagában elég karcsú, viszont felnyalja a biztosításra a lóvét, amit még a faterja kötött rá vagy húsz éve azzal, hogy a srácnak majd jó alap lesz valami…..
TÜNDÉRGYÁR törvény 2008.09.21 13:49:00
Akartam írni egy posztot, amiben védelmembe veszem a szélsőjobbot.    A radikálisok ellen felesleges küzdeni, mert egyfajta lázmérőként funkcionálnak minden egészséges társadalomban. Szükség van rájuk. Ha csak egymást szórakoztatják az ostobaságaikkal, akkor…..
Gonosz 2008.09.21 17:27:37
www.quotedb.com/quotes/2074

gramercy, köszi a csokit :)
Látom újra foglalkozol a témával. Mivel a dolog számomra kicsit vállalhatatlan lett, nem veszem többé védelmembe a társaságot.    Ha érdekelnek a szaftosabb részletek, 1-2 hét múlva beszélhetünk róla.    --Érdekelt.     Hali,    Megtettem…..
Szeretném elújságolni, hogy Twodotzero és barátai megtisztelő felkérése alapján a projekt sales- és marketingtámogatását kaptam meg feladatként. Ezúton is köszönöm nekik a bizalmat és a lehetőséget. A blogban ezért néha én is feltűnök majd, hogy megmutassak pár…..
Gonosz 2008.06.02 21:16:16
hm
Nem szeretnék a Bécsi úton villamosvezető lenni. Tulajdonképpen sehol sem szeretnék az lenni. Már nem az első villamosos sztori az, amit Csincsi alant igen élményszerűen vázolt nekünk, van egy olyan gyanúm, hogy nem is az utolsó. Mindenesetre azért óvatosan a lentihez hasonló…..
Retro Helen 2008. március 26Frissíteni szerettem volna a ruhatáramat. Valami olyasmit kerestem, ami szolidan erotikus. Tudod: egyszínű, rafinált varrással, testhez simuló, kényelmes anyagú holmi. Jó pár üzletben jártam. És mit találtam? Semmit...Én nem tudom, miképp működik ez,…..
Na igen, pont erről volt az imént szó. Igazából a 4-es metrót fel lehetne tölteni a fantombírságos sztorikkal, de ez egy annyira minősített eset, hogy nagyon. Ádám édesapját halála után sikerült megbírságolnia a Centrumnak egy olyan autóban, amit addigra már kivontak a…..
Akarom? Nem akarom? Nem is tudom? Vagy igen? Múlik az idő, elmegy egy csomó energia - minek? Hogy a végén jól pofáraejtsenek, és ezt jól megírjátok nekünk. Ezennel rövid alázós kategóriát nyitunk.Én csak egy nagyon rövid alázósat szeretnék küldeni: Fél éve ismertük egymást…..
Zsolt most megtanulta, hogyan bünteti a T-Com azt, aki még Rohanó Világunkban is esztelenül ragaszkodik a vonalas telefonhoz. Úgy, hogy ha az ügyfél tényleg akarja, akkor többszázezer forintért áshat maga árkot + nem változtathatja meg drága díjcsomagját + úgy kell fizetnie az…..
Horror és rettenet. Kovács Tamás kétségtelenül Naiv Ügyfél volt, mert nem bogarászta át az apróbetűs részt, amikor a T-mobilnál megkötötte a NET2GB mobilinternet-szerződését. Mondhatni megnyugtatta, hogy a szolgáltató saját hálózatán belül 2048 MB adatforgalmat 5790…..
Webisztán Megújult a Google Docs 2007.06.27 09:47:00
A Google kiélesítette az új dokumentumkezelő felületet. (Már magyar nyelven is elérhető.) Aki a Gmailben a Documents fülre kattint, már láthatja az új ruhát. Nekem mondjuk a régi is tetszett, ez az új se rossz, úgyhogy részemről nem ez az érdekes változás. Hanem. Eddig ugye csak…..
Az előbbi bejegyzéshez tartozik ez a levél, amelyet egy peches, vagy inkább látványosan nemtörődöm olvasó küldött be. A Zugügyvéd mindenesetre kiváncsi lenne, tud-e valaki olyan jogerősen lezárult perről, amit a parkolási társaság vagy a behajtócég veszített el. Tisztelt…..
Több kifogást is megfogalmazott Takács Albert, az állampolgári jogok országgyűlési biztosának általános helyettese a budapesti parkolási társaságok parkolási pótdíjkiszabási gyakorlatával kapcsolatos, napokban elkészült jelentésében. Az ombudsman helyettese szerint a fizetési…..
Gonosz 2007.03.15 21:06:02
Többek kérésére, az intrumos levelem. Erre meghunyászkodnak :)

XY Kelt: Budapest, 2007. ……

Ir. szám Város

Utca hsz.



Intrum Justitia Zrt.

Ir. szám Város

Utca hsz.



Tárgy: kifogás és tiltakozás

(ügyiratszám: ………………….)



Tisztelt Címzett!



Meglepődve tapasztaltam, hogy valamilyen behajtási ügyben megkerestek engem. Meglepődésem oka, hogy semmilyen kapcsolatban Önökkel nem állok ill. álltam, és Önök részére semmilyen személyes, ill. a személygépkocsimra vonatkozó adatot át nem adtam.


Önök ennek ellenére birtokában vannak bizonyos, rám vonatkozó személyes adatoknak. Tudomásom szerint személyes adatot kizárólag az kezelhet Magyarországon, akit erre törvény felhatalmaz, illetve akit az adat tulajdonosa előzetesen, írásban kifejezetten felhatalmazott.


Felszólítom Önöket, hogy a fentiekre tekintettel igazolják, hogy jogszerűen kezelik az adataimat.


A törvény alapján adatot kezelni Önöknek addig áll jogában, míg ezt az adat tulajdonosa meg nem tiltja. Jelen levelemet tekintsék tiltakozásnak, s töröljék az összes, hozzám kapcsolódó személyes adatot nyilvántartásukból, még akkor is, ha találnák olyan hozzájárulást tőlem, amely az adatkezelést Önöknek eddig lehetővé tette.


Mellékleten megküldöm az adatvédelmi biztos e témakörben kiadott állásfoglalását.



Üdvözlettel:





XY



Melléklet: az adatvédelmi biztos közleménye


AZ ADATVÉDELMI BIZTOS KÖZLEMÉNYE



Az adatvédelmi biztos ajánlást adott ki annak a vizsgálatnak a megállapításairól, amelyet az adósság- és követelésbehajtó gazdasági társaságok adatkezelésével kapcsolatban folytatott. A beadványozó magánszemélyek azt kifogásolták, hogy személyes adataikat az adatkezelő a megkérdezésük nélkül továbbította adósság- vagy követelésbehajtással foglalkozó gazdasági társaságnak. Több beadványozó kifogásolta a …. Rt. adatkezelését, mert a cég az előfizetői díjjal tartozó ügyfelek adatait a tartozások behajtása céljából átadta különféle gazdasági társaságoknak.


A biztos ajánlásában hangsúlyozza, hogy az adósságbehajtó gazdasági társaságok kezelésébe került magánszemély adósok adatai (név, lakcím, követelés mértéke, telefonszám) személyes adatok.


Az adatvédelmi törvény alapján magánszemély ügyfelek adatait az adatkezelő követelés- vagy adósságbehajtással foglalkozó gazdasági társaságoknak a követelés érvényesítése céljából csak az érintettek hozzájárulásával - az adatkezelés célhoz kötöttsége elvének betartásával - továbbíthatja. Az ügyfél hozzájárulása akkor tekinthető jogszerűen megadottnak, ha az az adatalany kívánságának önkéntes, határozott és tájékozott kinyilvánítása, mellyel beleegyezését fejezi ki az őt érintő adatkezelésbe (adattovábbításba).


Ezért az adatvédelmi biztos felszólította a ….. Rt.-vel szerződésben álló, adósságbehajtással foglalkozó gazdasági társaságokat, hogy a ….. Rt. magánszemély ügyfeleinek általuk kezelt személyes adatait töröljék, a törlés tényéről valamennyi érintettet és az adatvédelmi biztos irodáját tájékoztassák.


Az adatvédelmi biztos felszólította a ……. Rt.-t, hogy szüntesse meg magánszemély ügyfeleik személyes adatainak továbbítását adósságbehajtó cégek részére.