Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Homályos távcső

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
10. Kulcsár Rebeka: "Kösz"    9. Horst Fuchs: "A kerek serpenyőkkel viszont van egy kis gond."   8. "Objektíven abszolút elvtelen"   7. "Marketingesek vagy kereskedők"     6. Kemény Zsófi: "Van olyan ami arról szól, hogy a szexista férfiak bekaphatják"   5. Kozsó: "Mindent…..
  10. A hazugság egészségre káros hatásairól    9. Finom csemege változatos megnevezésekkel   8. A Balaton Sound egyedi atmoszférájáról   7. Viszkok Fruzsi legnagyszerűbb radírjai   6. Kéne neki már lassan egy-két Oscar-díj!   5. Sokkal menőbb, mint Siófok teszem azt...   4.…..
Csokivihar A fejlődés csipeszei 2009.05.09 08:40:00
Wajda kérésére leközlöm ezt az elemzést is, amit Szabó Márk intermédiás barátunk készített a Feljődés csipeszei című képemről. Nem kívánom kommentálni, a közeljövőben egy kicsit kevesebb szó lesz a saját műveimről. Nemrég találkoztam egy régi, de nem gyakran látott…..
       Múlt hét csütörtökön egy kedves ismerősöm(Borbély Viktória) megnyitóján voltam, aki egy kedves velem egyidős 21 éves lány. Sokszor találkoztunk már különböző kiállításokon, és láttam, hogy milyen nagy elkötelezettsége van a…..
Ezt a képet 2007 nyarán festettem, és a kedvenceim közé tartozik, mert mind techikailag, mind tarlamilag zseniálisnak tartom. Íme egy kis eszmefuttatás róla.  Ez a mű többféleképpen érthető és értelmezhető, ezáltal bensőséges, mágikus viszonyt alakít ki a szemlélővel…..
Szeretettel köszöntelek tégedet, Kedves olvasó, ezen az új blogon. Magamról annyit, hogy vegyészmérnök hallgató vagyok a BME-n és amúgy meg szeretek festegetni, ha időm engedi, meg kiállítás megnyitókra járni, ilyesmik. Ezen a blogon elsősorban a véleményemet szeretném…..
Ingyenpia Heti ajánló 2008.09.21 16:46:18
Hétfő, szeptember 22.,18:00 Greguss Galéria: Pölte Lívia - Bemutatkozás cím: 1123 Budapest, Greguss u. 10.Már jártunk itt.* * * * *Kedd, szeptember 23.,18:00 K.A.S. Galéria: Deli Ágnes - Deli Ágnes cím: 1056 Budapest, Váci u. 36. Már jártunk itt.18:00 Parthenon-fríz Terem: Borsos…..