Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apasaky

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég. Elég, hogy az összes rohadt szennyet polgártársaink jobbról, balról, fentről és lentről megpróbálják úgy beadni, hogy az a magyarság szerves része. Elég abból, hogy a magyar az ilyen meg olyan. Elég abból, hogy jön valami félművelt barom és megmondja, hogy az ember…..
Ami itt folyik az minden jóérzésű embert irritál az biztos.A politikusok EU-s fizetésért nem az országot viszik előre és nem nekünk könnyítik meg az életünket hanem saját zsebüket töltögetik meg nem is kicsit a mi pénzünkből.Hozzá nem értők gyülekezete az egész.Azon kéne…..
nevenincs Mi van 40 után? 3. 2008.10.08 10:46:39
 Valami van.Valami változott.Nem tudom mi,de már nem oly rossz.Lehet,hogy vissza áll minden a régi kerékvágásba?Majd meglátjuk...
nevenincs Mi van 40 után? 2. 2008.10.02 15:06:23
 Változni nem változott semmi.Hacsak azt nem vesszük változásnak,hogy egy nagyobb vita után azt mondta,hogy agresszívebb vagyok és csúnyábban beszélek.Azóta nem beszélek csúnyán.Odafigyelek.De ő nem.Ugyan úgy viselkedik.Már nem nagyon fogjuk egymás kezét elalváskor.Nem…..
Az alábbi pár képpel demonstrálnám,hogy számomra hogyan is néznek ki a jó husi nők. Szerintem aki nem ért a témához,az hajlamos összekeverni a dagi imádókat és a husi imádókat. Pedig a kettő közti különbség elég nagy. A képen látható lányok mind nőies arányokkal…..
nevenincs Mi van 40 után? 2008.09.22 20:08:32
 Mi van 40 után?Azért kérdem mert "gond"van a házasélettel.Én heti 2-3 alkalmat el tudnék viselni,de a feleség 2-3 havonta 1-et.(Szerintem ha valami jó akkor durr bele.)Ha meg nem akkor miért nem mondja meg?Az egészségügyben dolgozik.Biztos stresszes,de havonta…..
DarkBlog Namivan? 2008.09.20 20:31:00
Jöttek nemzetet megváltani? Sikerült? Igen, az a mocsok ÁVH. Ja, meg azok a mocskos zsidók. Ott mind, igen, tudom. Sebaj, azért megmutattuk. Meg bizony. Majd legközelebb elseperjük ezt a zsidó söpredéket! Persze, hiszen ez csak erőpróba volt. Majd meglátjátok. Jaj de szép is volt…..
nevenincs Futás 2008.09.21 07:15:00
Meneküljön ki meg tehetei!Ebben az országban a becsületes dolgozni akaró úgy sem tud boldogulni!Nem hiszem,hogy csak az lenne a megoldás,hogy vállalkozó legyen az ember.Mert ezt hallom.A munkáltató nem akar járulékot fizetni és inkább legyen véllalkozó a munkás és fizesse…..
nevenincs Legyünk büszkék... 2008.09.21 06:01:00
Legyünk büszkék magunkra!!! Aki ezt a szlogent kitalálta az biztos,hogy tele van büszkeséggel! No de mire is legyünk azok?? Mondjuk,hogy a -Központi nyomozó hatóság azután nyomoz,hogy nyomozhat-e??!! -Makói(?)vizi vám kikötőre?he-he..Megépítik uniós pénzből,majd…..