Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blink

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több ezer zaklatott komment érkezett az utóbbi napokban arra az amatőr videóra, amit egy kerékpár-tulajdonos készített, miközben rajtakapta a leláncolt biciklijén ügyködő tolvajt. A felvétel valahol Amerikában egy bevásárlóközpont bejáratánál készült: a kerékpáros…..
Kettős Mérce Összeláncolva? 2012.06.29 09:29:00
Pár hete az LMP-vel levelezett Molnár Csaba a DK "frakcióvezetője" és ebből azt a következtetést vonta le, hogy az LMP össze akar fogni velük. Pár nappal később hozta nyilvánosságra Jávor Benedek az LMP frakcióvezetője a levelezést, amelyben Molnár állításaival szemben az…..
Ezeket az epizódokat annak a nőnek az emlékének ajánlom, aki eddig a legfontosabb volt az életemben. Az édesanyámnak. Általa ismerkedtem meg a sorozattal, és bár ő sem látta minden részét, hiszen volt, hogy a fáradság miatt elaludt rajta, ettől függetlenül bizton állíthatom,…..
blink 2012.06.26 10:38:25
blink 2012.06.26 11:39:07
@maydayray: dehogy nézem :)
legalja.hu
Blohin mester agyfaszt kapott, Kassai kettőt hibázott, a végeredmény jó lett. Kassaié az Eb bíróhibája. Körbenéztünk, mit mondanak a drukkerek a twitteren, szerte Európában.  Kassai ténykedése nemcsak a laikusokat, de a játékvezetői szakmát is keményen felkavarta. Andy…..
blink 2012.06.20 15:14:17
@SillyKohn: uefa nem úgy gondolkozik, mint te:)
mindenesetre kiderül, de szerintem itt még nincs neki vége, már csak azt ha nézzük, hogy ettől a hibától eltekintve frankón jól vezette a meccseket. senki nem tökéletes, és ez sem rajta múlt. a többi bíró az eb-n másban hibázott, sárga lapot nem adtak és etc..
A Terrorelhárítási Központ jogállása, jogkörei és tevékenysége már a 2011. január 1-jei megalakítása óta a viták kereszttüzébe került. Az intézmény kialakítását a terrorizmussal szembeni hatékonyabb fellépéssel indokolták. Bár olyan sok terrorveszéllyel…..
Ha minden igaz, megvan a következő Sziget első sztárfellépője. Mint azt októberben a Lángoló Gitárok is megírta, 15 év után jövőre újra összeáll a Stone Roses, akik két június végi manchesteri fellépés után világkörüli turnéra indulnak, új dalokat is játszanak, és…..
Noel Gallagher's High Flying Birds (Sour Mash) Az az igazság, hogy én szeretem a Gallagher testvéreket. A sok Bono, Chris Martin és Thom Yorke között egyszerűen mindig üdítően hat két ekkora türhő, akik a harmadik világ éhezői helyett inkább magukkal vannak elfoglalva, meg persze…..
A New Musical Expressben megszólaltatták Noel Gallaghert, az Oasis egykori főnökét, akiről ha mást nem is, de azt mindenki tudja, hogy az agya és a szája közt nem nagyon van szűrő, ami eszébe jut, azt kimondja, aztán lesz, ami lesz. Az interjúban Gallagher a modern popzenére, azon…..
Október 31-én jelenik meg Lulu címmel Lou Reed és a Metallica közös nagylemeze, ami már az első 30 másodperces részlettel kicsapta a biztosítékot, leginkább a Metallica-rajongóknál. A lemez szerdán kiszivárgott az internetre, így Reed és a zenekar úgy döntött, teljes…..
Sosem rajongtam érte igazán, de amikor megláttam a Natalie Portmanról Giambattista Valli divatbemutatóján készült képeket, el kellett ismernem: ez a lány tud valamit. Diszkrét, de mégis csodás smink, klasszikusan elegáns ruha egy különleges boleróféleséggel feldobva (vagy…..