Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jauzsi báchi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Tápiószecső Reprezent!!!! 2009.03.10 08:09:00
Szterintetek aki ilyen zenét csinál, észreveszi egy párkapcsolatban ha kokainozol? Ugye hogy nem! MC MARISSA LÉGY AZ ENYÉÉÉÉÉÉÉM!!!!!A zenét hallgatva mellesleg eszünkbe jutott az örök klasszikus a Gálvölgyi féle Szomszédok paródiából, amikor Mágenheim azt…..
magyar-magyar szótár trágyamarha 2009.01.04 16:23:00
trágyamarha - (mezgaz.) trágyatermelés céljából nagyüzemi, intenzív módon tartott szarvasmarha.A  trágyamarha  speciális takarmányozásban részesül a többtermelésért.A tej ill. húselőállítás csak mellékes, hozzájárulás a rezsiköltségekhez. Míg az ergya…..
Mindig meglepődve tapasztaljuk, hogy Budapest utcáin néha nem úgy vannak kiírva egyes boltok tábláira az ajánlók, mint ahogy azt a magyar nyelv szabályai megkívánnák. Itt kétszer sikerült ugyan eltalálni a "kapható" szó leírási módját, harmadjára viszont már…..
Megdöbbentő felvételeket készítettek Himalájában kóricáló turisták az országról, amelyik elfeledkezett a drogháborúról: Nepált gyakorlatilag a középkorig bombázta vissza a kór, a dudvaként burjánzó kender minden szabad felületen kinő. A szörnyű pestis nemzetközi…..
Jauzsi báchi 2009.01.10 00:28:24
Talán rátok is volt akkora hatással Alexander Marcus munkássága, hogy a karácsonyi túladagolt agyatok még nem felejtette el őt. Mi nagyon rajta maradtunk, és utána jártunk mivel rukkolt még elő, eláruljuk, hogy még levelet is írtunk neki de sajnos nem válaszolt nekünk. Ebből arra…..
A hirdetési felületek beállításának lehetősége új funkciókkal bővült. Egyrészről az ETARGET dobozt tettük színesebbé, mert többen panaszkodtatok, hogy az egyenváltozat nem illeszkedik blogotokon a sablon színvilágába. Tizenkét különböző színkombinációjú doboz közül…..
"Hat kődobálót felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a bíróság az MTV-székház 2006-os ostroma miatt. Egyikük azt vallotta, hogy azért támadt a rendőrökre, hogy a Ferencváros ismét az NB I-ben játszhasson" - írja az Index. Helytelen viselkedés. Amatőr, túlhevült…..
halikaa. :) naigen...cseppett nem voltam itthon. effelejtettem szólni, dehát na. ilyen vagyok. :P. na akkor kezdjük ott, hogy...mondjuk..elmentünk mamámékhoz besenyőtelekre. áh de non messzio van (jó parasztos szó ez...de na. :)) igazán kifáradtam, mire apa elvezette kicsike kis…..