Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BuyitfromChina

98 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TRONASMART T7 LITE HANGSZÓRÓ TESZT - AZ IFJÚ TITÁN - Sokaknak nem kell bemutatni a Tronsmart céget, rengeteg hangszórót kaptunk már tőlük - a Geekbuyingon keresztül - tesztre, mind-mind megütötték a mércét, sok darabon meg el is csodálkoztunk, hogy hogyan csinálják ezt ennyiért?!? Most a T7…..
Brutális mennyiségű kupon a hétvégére!   Geekbuying egy régi webshop, biztonságosan vásárolhatsz tőlük is. Sokan nem ismerik, pedig az egyik legrégebbi a piacon. Mindennel is foglalkoznak, jó a support, jó a csapat, rengeteg termékük EU raktárból, pár nap alatt a kezedben lehet. Érdemes figyelni…..
Mostanában új erőre kaptak a gyártók, szinte nincs olyan cég, aki ne gyártana akkus álló, vagy robotporszívót.    A geekbuying mai ajánlata tartogat meglepetéseket, rengetek porszívót kínál most kuponos akcióban. Szerintem mindenki megtalálja a maga pénztárcájához valót, viszont érdemes…..
Majdnem két év várakozás után a Xiaomi bemutatta a Pad 6-ot és a Pad 6 Pro-t, a népszerű Pad 5 utódját, amellyel a kínai cég 2021-ben újra belépett a táblagépek piacára. Optikailag és műszakilag isnagyon sok munka történt.   Xiaomi Pad 6 (Pro) 144 Hz-es kijelzővel A Pad 6 és Pad 6 Pro-val a…..
Itt a tavasz, lassan tényleg neki kell állni a kerti munkáknak. Tudom, van aminek már késő, vagy megcsináltad, de sok-sok egyéb munka van még folyamatosan. ezzel a kis láncfűrésszel sok energiát takaríthatsz meg!  MEGVESZEM Kupon a remek árhoz: BGXIFD591  Szinte minden kiskertben eljön…..
Aki nem ismeri a márkát, annak gyorsan pár szóban elmondom. A Tronsmart már évek óta ontja magából a vezeték nélküli füleseket és hangfalakat. Vannak sikeresebb darabok és vannak kevésbé jók köztük. Lassan a cég ott tart, hogy egy konkrét koncerttermet tud megtölteni zenével, annyi cucca van. Amit…..
Xiaomi pay elsőként magyarországon a K&H banknál mi az a Xiaomi Pay? A Xiaomi Pay egy gyors és biztonságos érintésmentes fizetési megoldás, ami K&H Mastercard bankkártyával elérhető. ugynúgy működik mint a többi rendszer, de elsőként a KH banknál elérhető! A Xiaomi…..
A Gshoppernél már megszokhattuk, hogy leáraznak valamit de nagyon, most is ez történt a T21 forrólevegős sütővel! Ma tényleg jó áron kapod a A96DAF87ADA5 beillesztésével! A kuponnal csak 88 amerikai dollárt kell leszurkolnod a pénztárnál! Természetesen ez is EU raktárból érkezik, mint rengeteg más…..
Ma a nagyot húzott a banggood, egyszerre 2 darab xiaomi AX 3600 lehet a tied, vicces 156 amerikai dollárért cserébe Cseh raktárból ! Ehhez csak ide kell kattintanod, majd beírni a a BG4d78c5 kupont a kasszánál! 5-7 napos szállítás, VÁM és ÁFA nélkül kapod a csomagot és épülhet is a mesh…..
“Életem legnehezebb tesztje ez, mert biztos, hogy valamit elfelejtek… “ Kicsit merész vállalkozásra szántam el magam, de igyekszek minden személyes tapasztalatot megosztani veled. Mindjárt az elején belevetődünk a közepébe, ebben a tesztben eltekintünk a kicsomagolástól, designtól…..
Ritkán hozok olyan terméket, amiről igazából fogalmam sincs mire való, vagyis tudom, de még soha nem használtam, tapasztalatom nincs vele. Tehát ez a bemutató még nekem is egy újdonság termékkel jött létre. Ma egy nem is tudom mi a pontos megnevezése, talán a szájzuhany a megfelelő szó rá. Ez egy…..
Rég nem publikáltunk cikket, igyekszünk ráállni a videós tesztekre. De azért még pár termékünk van, ami ide fog felkerülni, mert sokan szerettek teszteket olvasni. De mit is hoztam nektek ma? Egy okosórát, ami sok mindenben különbözik a szokásos smartwatch-októl. Ez egy olyan ketyegő, ami android…..
Xiaomi Mi AC2100 WIFI router. A kétsávos  Manapság nehéz megtalálni az elektronikus és technológiai iparban azt a területet, amelyben a Xiaomi nem ad valami érdekeset. A legnagyobb kínai technológiai cégek közé tartozik és szinte minden területen igyekeznek minőségi termékeket…..
Ma megint egy olyan terméket hoztam ami szerintem már mindenki fülén folyik ki, de szerencsére ezzel még jobban össze tudok mindenkit zavarni, hogy melyik is az a füles, amire szüksége van. Mivel az AMAZON.DE-vel is bizniszelünk, nekik is írunk cikkeket, bemutatókat, most következzen a tőlük…..
Volt már ilyen termékünk, azt hiszem 1 éve írtunk róla. Ez is slágertermék lesz szerintem, most már az ára is nagyon baráti, premierkor iszonyat drága volt. A termék nem más, mint a gyerekeknek ill. a felnőtteknek is tökéletesen használható elektromos írótábla. Én a 10 collos verziót rendeltem, de…..
Megint egy drón érkezett tesztre, azt gondolom ez egy igazi karácsonyi slágertermék lesz idén. Már a megfizethető kategóriában is vannak jól repülhető eszközök, ezek közé tartozik ez a bemutatásra kerülő darab is. Az Eachine nem ismeretlen a Kínából rendelőknek, egy komoly garmad van nekik…..
Mint az előző cikkekben írtam, igyekszek karácsonyi ajándéknak is való termékeket bemutatni. Szerintem ez is egy olyan, én örülnék neki, ha ilyet is kapnék a fa alá... Sokan otthon vágják a hajukat, szakállukat, én például az arcszőrzetemet 99%-ban igyekszek otthon formára vágni. Sajnos az időm nem…..
Ismét egy karácsonyra is megfelelő ajándék kütyüvel érkeztem. Azt már tudjuk, hogy a Dashcam-ek jó dolgok, persze csak ott ahol a törvény nem tiltja a használatát. Volt még az elején, hogy kipróbáltunk egyet, kerek 6 dollárba került, nagyon vicces volt tesztelni. Ezt a cikket még nem itt, hanem egy…..
Azt hiszem még nem volt tablet tesztünk, de mivel közeledik a karácsony, ezért minden olyan terméket igyekszünk bemutatni, ami megfelelő lehet a karifa alá. Azért esett a választásunk a TECLAST M30 tabletre, mert a még megfizethető kategóriában van, viszont a leírása alapján egy nagyon komoly…..
Mostanában megint órák is érkeznek tesztre, hamar itt a karácsony, gondolják a gyártók ez egy olyan termék, aminek szinte mindenki örül. Mi is berendeltük az új Amazfit órát, reménykedtünk a csodában. Vajon tényleg olyan jó óra?  Bontogassunk... Az óra egy szép fekete szinte semmitmondó…..
Rég nem volt drón a tesztek között, de gondoltunk egy nagyot és mivel lassan itt a Karácsony is, berendelünk egy ilyet, hogy a kedves Jézuska is képben legyen ebben az árkategóriában. Ok, hogy ez csak 1 darab, de ennyivel is kevesebb a gond, hogy melyiket vegye meg. Az általunk választott darab a…..
Ma egy régen nem tesztelt terméket hoztam nektek,talán az alfawise volt az utolsó amiről íram. Azóta több is megfordult a kezeim közt, folyamatosan keresem a megfelelő szonikus fogkefét. Akad itthon Xiaomi X3, Oclean One is. Mindkettő tökéletesen veszi az akadályokat, na de miben különbözik ez…..
Ma megint egy Alfawise termékismertető került elém, ezt szeretném megosztani veletek. Nem drága holmi és a leírása alapján egész jó kis cucc ez! De miért is kell egy IP kamera manapság? Sokan aggódnak, mi van akkor, ha betörnek hozzájuk. Igen, egyre több a besurranó tolvaj, egy ilyen kamerával…..
Az Alfawise céget senkinek sem kell szerintem bemutatni. Rengeteg termék megfordult már nálunk is, volt amit nem ajánlottunk, de voltak kimondottan jó és olcsó cuccok. Ez az új autós kamera most a leírása alapján nagyon eltalált készülék lett, reméljük majd a teszt alatt is hozza azt ami a bemutató…..
Folyamatosan frissítünk!! A Banggood, a negyedik legnagyobb nemzetközi webshop, a legjobb termékminőségről és professzionális ügyfélszolgálatról ismert. Nemsokára ünnepli 13. születésnapját egy nagyszabású promóció elindításával, a Banggood 13th Anniversary néven. Ez az egyik legnagyobb ünnepe a…..