Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyurmasz

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Esküvős lövöldözős 2011.01.13 09:01:00
A gyermek véletlenül hasbalövi a felnőttet! ..
Subba 2010 két percben 2011.01.12 11:54:00
Eirikso pont egy éve helyezett el egy kamerát az ablakában, ami 30 percenként készített egy fotót, ezeket a képeket mixelte össze ebben a kétperces videóban. (Nem zoomol, nőnek a fák!)  ..
Kínát is elérte egy újabb nyugati métely: a társkeresős tévéműsoroké. Meghökkentő a hír, amit a Time magazin tett közzé, de valahol érthető: nagy az ország, sok benne a magányos fiatal, a piac tehát megvolt rá, már csak a cenzor elvtársaknál kellett átverni a formátumot,…..
Belsőség Miattam vannak a dugók! 2010.06.02 13:17:00
Tehát, ha álltok a dugóban, engem szidjatok. A dugók ugyanis így keletkeznek, és ezért én vagyok a felelős. Ezeket a hibákat én követem el, csak én. Mert ti nem. Ugye, nem? Mai cikkünk blogposztja...
Csikós küldött egy levelet a szerkesztőségi levelezőlistára a héten. Egy prezentáció csücsült benne. Ritkán szoktam megnyitni az ilyesmit, de tudom, ő se küld naplementés tengerpartot meg kétfejű macskát, így megnyitottam. Megnéztem a képeket, de mielőtt önök is megnézik,…..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)Bíró Ica a magyar celebélet figyelemreméltó, úgynevezett pre-rendszerváltásbéli, munkás-transzcendentális példánya, kiváló nő, anya és guru, akire egy rossz…..