Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szemki

28 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit várunk ott, ahol a független intézményeink élén a következő "független" emberek állnak: Köztársasági elnök: Schmitt Pál(gium) - volt Fidesz alelnök Alkotmánybíróság tagjai: Balsai István - volt Fideszes országgyűlési képviselő Stumpf István - a Hazafias…..
  A lassan elkészülő Margit híd szerintem nagyon jól néz ki, rengeteg elemében állították vissza eredeti szépségét. Más kérdés, hogy mennyire jó, ha egy XXI. századi híd épp olyan mint egy XIX. századi, hisz azóta történ egy és más mondjuk a közlekedésben. László…..
szemki 2011.09.18 22:15:53
@záporjózsi: Asszem nem voltam először egyértelmű, középen (villamos sínek)eltolva van két sor korlát, így egyenesen senki nem tud átmenni, csak úgy ha közben korlát folyosóban sétafikál.
Ja, igazad lenne, ha nem lenne 1-2 bringa átkeléskor, de a bicikliket alig lehet beszuszakolni középen (villamos síneknél) a két korlát közötti folyosóba, és nem vicceltem amikor a 8-at írtam, tényleg csak második zöldre tudtam az egyik oldalról közbenső állomással (várakozás) átérni a másikra. Ígyhát várom tovább az épeszű magyarázatot, hogy szórhassam a hamut!
Sugárútnak, nem "autópályának" tervezék. A Kossuth utca szélesítése 1895-ben.     Forrás: Vasárnapi Újság A legtöbb nagyvárosban az élet leginkább a belvárosi főútvonalak mentén zajlik: az "örökzöld" Champs-Elysées-n kívül elég…..
szemki 2011.02.06 17:40:42
@zozo6296: Az Andorról egy megy tovább a háromból (a jobbra kanyarodó megy még egyenesen is, 2 meg balra Szerémire), csatlakozik egy másik a Szerémi irányából (így lesz 2 sáv). Egyszer egy híd lesz itt Csepelről, hogy mi az oka annak, hogy a Szerémi felől külön sáv kanyarodik a Budafoki felé nem tom, de én minden nap arra járok, és óránként 5 autónál több a Szerémi-Budafoki között még nem volt. Szóval a Budafokira vezetik az Andor forgalmát elég nagy ökörség.
 Ez volt a kérdés: "Kérem tájékoztatásukat, hogy a közlekedés elől elzárt Móricz Zs. körtéri, Gellért téri, valamint a Kálvin téri területek mikor szabadulnak fel? Legutóbbi tájékoztatásuk szerint már 2010. végén visszaadják ezeket a területeket a forgalomnak!…..
Van abban valami nemzeti büszkeségre okot adó, ha ránézünk a kelet-európai autópályatérképre: a legtöbb új gyorsforgalmi út Magyarországon épült, csak az elmúlt 8 évben kb. 400-450km, ha jól számoltam, ezen kívül még több száz kilométer épült a rendszerváltás óta. A…..
szemki 2010.04.06 11:24:45
@igazi hős: kár próbálkoznod, mert semmilyen érv nem tántorítja el a koncepciójától.
szemki 2010.04.07 15:27:37
@igazi hős: jó fej vagy, de az IGe hirdető nem fogja az ép észt, miért küzdesz vele? különben sem olvas már itt senki rajtam kívül titeket. böjtöljük ki az automatizőrünk bejegyzését, majd azt lehet kommentelni ezerrel :))
nem tom mit szólna, ha automatizálás témában egy laikus elkezdené kioktatni. biztos puffogna, mint az ipari fújtató!
szemki 2010.04.11 20:23:27
@igazi hős: Sztem semmi gond nem lesz a kamaszodó fiaddal való kapcsolatodban! ;)
Valószínűleg vonzom a bajt! Bár egy barátom azért túltesz rajtam. Vele nem merek boltba menni, mert tuti leemeli a polcról azt, amit két nap múlva vissza lehet vinni, mert elromlik.Szóval vonzom a bajt, valamilyen szinten:Tavaly júliusban, már sokadszorra becsíkozódott a…..
Szemki Bp MIÉRT? 2009.06.08 22:30:00
Én a város jelenlegi vezetésére szavaztam, mert a túloldalt nem igazán kedvelem. Ez szerintem a szívem joga, de azért előbújt belőlem a kritikai érzék:Miért hagyja a város, hogy amint elkészül egy útfelújítás egy év múlva a csatorna fedlapok besüllyedhetnek úgy, hogy a…..
       ..
Mivel a Homárt egy abszolúte nem létező ügyben nagyon hasonlóan zaklatja a BKV hiénája, különös empátiával olvastuk Szemki dühös posztját a róla elnevezett Szemki blogon. Olvassa el, aki csak tudja, mert bárki kerülhet hasonló helyzetbe: én ott tartok, hogy nem kizárt,…..
szemki 2009.02.10 23:03:21
@mesegomba: azt mondta bkv, hogy mivel ügyvédi szakaszban van az ügyem, ő már nem ad ki adatot, persze később megtudtam az ügyvédnél, hogy a jkv-et ők is a bkvtől kérik le. Ezen is bepöccentem kicsit, sőt azt mondták, hogy a kiértesítésem levélmásolatait ők ezek után sem tudják bemutatni, ha akarom, menjek be bkv-hoz a 4 évvel ezelőtti posta könyveiket nézegetni. Ekkor már zsibogott az agyam, csak hosszú lett volna megírni az összes az esettel kapcsolatos kreténséget.
 Karácsony előtt levelet kaptam a BKV-tól, pontosabban, a nevükben eljáró dr. Kováts Sebestyén László ügyvédtől.Meghozták az ünnepi hangulatom: ugyanis a levélhez egy csekk járt, amin kérésüknek megfelelően 12200 Ft-ot kellett volna befizetnem.A történet a…..
szemki 2009.02.09 15:05:58
@dwdHU: állítólag még nem volt peres ügye az ügyvédnek, én ezt olvastam egy fórumon
szemki 2009.02.09 15:13:54
@thorwald: igazatok van, elnézést!
szemki 2009.02.09 21:12:06
@büdzsid: orrba verlek, te, te, nagyon TE
Szemki MikulásGyár újra! 2008.12.19 21:26:00
Kint voltunk, elvittük az anyagot, örültek neki, mi is örültünk, majd hazajöttünk.Azaz idén a fantasztikus újításunknak köszönhetően, hogy elfogadunk étkezési utalványt (az én ötletem volt ;-)), minden eddiginél nagyobb összeg jött össze a kollégáktól. A legmeglepőbb az…..
Szemki Mikulásgyár 2008.12.08 14:25:00
Újra nyomulnak a Mikulások, Mikulinák, Manók és egyéb varázslények! www.mikulasgyar.hu Lehet, hogy szentimentális lesz az alanti bejegyzés, de különösebben nem izgat, ki mit gondol! Szóval, egy időre ugyan elnémultam, de a forralt bor és a mézeskalács illata újból a…..
Eztettet a cikket olvastam, ugye (ez már megint kihozza belőlem az idegrángásos ugyézést!):http://www.elo-duna.hu/index.php?id=0Nem látványosan, de jó ütemben épül a budai főgyűjtőcsatorna A Budai Duna-parti Főgyűjtőcsatorna tavasz óta épül a fővárosban, a budai alsó…..
Szemki Szinfónikusok 2008.10.27 22:08:00
Mielőtt beírna egy kis okostojás, igen, most már tudom, szimfonikus. Bár annak semmi értelme.Ma koncentrálni voltam a Zeneakadémián. Egy szinfónikus zenekar koncertjén. Tegnap adta nővér a jegyeket. Annyit tudtam, hogy Zeneakadémia, este 7. Honom alá csaptam örök színházi…..
Szemki VILÁGVÁLSÁG 2008.10.26 13:55:00
 VILÁGVÁLSÁG..
szemki 2008.10.26 17:18:38
A 2008-as forintválságnak végehttp://index.hu/gazdasag/penzbeszel/2008/10/22/a_2008_as_forintvalsagnak_vege/Sztem ez jópofa, na ezt kellene minden mo-i szereplőnek mondania. Nem azért, mert ez 100%, hanem azért, hogy ezzel is segítsük saját helyzetünket.Szóval piaci szereplők,…..
w Felülnézet 2008.10.22 07:30:00
"Tessék megnézni, hol tart ma Magyarország és hol tart Szlovákia. Mi ma nyugodt felülnézetből tekintünk magyarországi barátainkra, mert mindaz, amit gazdasági, szociális és pénzügyi téren elkúrható volt, azt el is kúrták úgy, ahogy az csak keveseknek sikerült"…..
Szemki Ki rekeszt? 2008.10.20 19:43:00
Vannak a kirekesztők, akik valamiért utálnak valakit, azaz kirekesztenek. Ha most én összefogást hirdetek a kirekesztők ellen, nem leszek én is kirekesztő?No most mifenét csináljak?..
w Az én antiszemitizmusom 2008.10.18 14:58:00
Határozott véleményünk, hogy a sajtószabadság és a véleménynyilvánítás szabadságának egymáshoz való viszonyának súlyos torzulását tükrözi ez az írás éppen úgy, mint az – a Magyar Hírlapban megjelent –, amelyet mottóként idéz, és amelynek – egyesek…..
Te érted, hogy ebben a világméretű szarban miért teszi azt a mi elnökünk amit tesz?Tegnap Vágó István mondta: nemhogy el kellett volna mennie erre a mai nagy népi gyűlésre amit rendeztek, hanem neki kellett volna azt összeütnie!Te nem vagy kíváncsi arra mit, miért tesz?Kérdezd…..
Forr az agyam vazze. Megtudtam mikor nyit meg újra a rakpart!Mint minden budapesti tudja, a budai rakpart le van zárva. A téma iránt érdeklődő előlényként (mérnökként élem meg a világ zivatarait) néha-néha lenéztem arra, hol gyalog, hol bringával, megkuksizni, mi is…..
w A speki földje 2008.10.15 06:15:00
Nehéz volna kiválasztani az elmúlt évek leghülyébb mondatát abból a rémisztő, deformált korpuszból, amit a magyar politika összehordott ebben a ciklusban. Az aranyéremért valószínűleg még ezután küzdenek meg a tisztelt felek ezen a paralimpián. Viszont egy biztosan dobogós…..
Ételecet, vágja rá Zolika, aki gyermeteg neve ellenére tiszta nagyapám, az elvetemült ebédlőasztal-humorista. Mit lehet tenni az ilyen verbális támadások ellen? Mélyen belenézni a húslevesbe és némán imádkozni...
Szemki Esztelen madarak 2008.10.14 22:19:00
Én bizony nem kedvelem a sólyom nevű madarat. Nem kedvelem, mert önfejűsége határtalan. Sólyom, mintha agyi kapacitása tényleg egy madáré lenne (ami nem lehet igaz, mert valszeg hatalmas tudás birtokában van), csökönyösen ragaszkodik saját rögeszméihez. Emlékeztek a láthatatlan…..