Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wicus8

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A négy évvel ezelőtti sláger sikerén felbuzdulva idén is előrukkolt az MSZP egy csodálatos kampánydallal. Őszintébbnek érezném a címben vázolt verziót, a "Többen vagyunk, mint bárki gondolná" kissé talányos. Többen vagyunk, mint bárki gondolná   Mindig kell,…..
Március 6-án tíztől délután ötig kegyeleti őrséget szerveznek a Hősök terén.Március 10-én emléktábla-avatásra kerül sor az Óvás Egyesület szervezésében a Király utcában.Március 21-én Zene a rasszizmus ellen kampány keretében ingyenes megakoncert…..
"Ilyen még nem volt a Homáron" rovatunkból ma megtudhatják, hogy néz ki egy névváltoztatási procedúra Pumaföldön. A válasz egy jelzős szerkezetben: rohadt lassú. További részletek István levelében. Az én kálváriám nem tudom mennyire illik a képbe, lévén én az…..
Üdv lelkes blogolvasók.Ismét rámszakadt némi házimunka, úgyhogy inkább elalvás előtti, és hajnali agytevékenységem eredményét összekukázva billentyűzethez ültem.Egy nagyon kedves pszichológus hölggyel folytattam beszélgetéseket az elmúlt időszakban, egy bizonyos, most meg…..
Na most aztán tényleg már aktivizálom magam, és ellopok egy kis időt a lustálkodásból. Most ez egy olyen bejegyzés ami nem novella, vagy ilyesmi, hanem amolyan hamisítatlan blogolás. Ha arra várok, hogy megszálljon az ihlet, és egy újabb novellával lepjem meg magam, akkor akár…..
Wicus személyes blogja CS 2008.10.30 09:13:00
 CS  A katona elmélyülten tanulmányozta tőrének pengéjét. Jobb kezében tartotta, néha baljával megérintette hegyét, élét. Nem igazán figyelt az eligazításra, nem volt rá szüksége, tudta mi a dolga. Honnan tudta? Csinálta már? Talán. Nemtudom. Ő sem tudja. Nem…..
Nos pont ahogy számítottam: nem írtam semmit. Rossz hír továbbá, hogy most sem fogok. Közzéteszem viszont egy régebben írt önéletrajzi allegóriámat, amit nem magyarázok meg. Még. Ime: Angyali történet Szia. Mondok neked egy mesét. Egyszer volt, hol nem volt, az…..
Üdv. Most még nem írok sokat, ez csak amolyan mikrofonpróba. Majd ha megszáll az ihlet akkor írok. Már ha összejön, mert az ihlet általában az ágyban fekve, elalvás előtt szokott elkapni. És akkor már nincs erőm felkelni leírni a gondolataim. Ez az oka, hogy már hosszú évek óta…..