Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bunnyprincess

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jarod furcsa akupunktúrás kezelésnek veti alá magát, a jobb kezét teleszurkálja tűkkel, amíg le nem bénul. Csak a bal kezét használva készíti újabb piros füzetét: újságcikkek egy férfiról, aki többé nem tudja használni a jobb kezét. Miss és Sydney az aktuális Mesélőt…..
A méltán híres "becsajozós" rész, sokak nagy kedvence. Gyerekkori videó, egy kísérlet a szexualitásról. A gyerek Jarod szerint ez csak biológia, reprodukció. Sydney mutat egy másik aspektust. Jarodon EKG és EEG, majd egy bizottság előtt, üvegfalon keresztül életében…..
Gyerekkori videóval kezdünk, 1971-ben Jarod papírhópelyheket gyárt, azok szállingózását bámulja szomorúan. Majd rájön, hogy az olló a kezében jó másra is: kicsavarozza vele a szellőzőrácsot, és irány ki a szabadba, nem számít a hideg sem, igazi hóesést akar látni.…..
Bunnyprincess 2008.09.20 22:24:49
Egy igazi, kellemesen csavaros epizód, a maga szomorkás humorával! Kezdésnek Jarod egy helyes, tányéron mászkáló csótányt tanulmányoz elbűvölten. Közvetlenül utána egy gimnázium kémialaborjában vagyunk Parkerrel, Mesélő most egy tizenéves srác. Sydney sehol, hm. Jarod…..
Rendhagyó az indítás, Jarod álmát látjuk. Kisgyermekként a kertben játszik, az anyja tereget, háttal áll neki, hiába szólongatja, nem fordul meg, így nem láthatja az arcát. Óracsörgés, ébredés. Éjszaka a Központban, Broots riasztja Sydney-t, Jarod óramű pontossággal…..
hogyvolt A kaméleon 1x03 - Flyer 2008.07.05 11:05:00
Miss Parker és Sydney egy kaliforniai szélerőműnél bukkannak Jarod nyomára. Egész nap bámulta a szélmalmokat, rengeteg Pezt evett, vizsgálta a madarakat, a légörvényeket, és felfedezett egy új módszert, amivel hatékonyabbá válhat az energiatermelés. Sydney már nem kérdezgeti…..