Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DonAdmin

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan felkerekedem, indulok az XMS-be (meg útközben még pár boltba), ugyanis este hétkor kezdődik az új üzlet megnyitója. Handrás úgy érezte, nagyobb térre van szüksége a kibontakozáshoz, ezért ma brand new üzlethelyiségbe költöztette az XMS-t. Pontos adatokat nem tudok…..
DonAdmin 2009.11.03 23:24:24
Paródiák Appleblog - Macfos 2009.10.09 08:00:00
Az Apple az előző héten bemutatta a mobiltelefonok legújabb generációját, az Iphone Macfost. A készüléket látva bátran kimondhatjuk, hogy Steve Jobs-ék egy újabb hatalmas győzelmet arattak a Microsoft telefonja, a Microfos felett, mellyel ismét sikerült egy szöget beverni a…..
Olvasónk nem volt a toppon, amikor a vonaton felejtette táskáját, benne a 200 ezer forint értékű fotófelszerelésével. Nem nagyon bízott abban, hogy a táskát és a benne lévő fotós cuccokat viszont látja még, mégis visszataxizott az állomásra. Akkor jött a meglepetés: Kedves…..
Eheti epizódunk már csak azért is különleges, mert a felvételt én lőttem, sosem találnátok ki, az iPhone-nal. Meg mert nem valamilyen mp3-lejátszó, hanem egy kvarcjáték található a képen.Nem tudom, nektek mennyi emléketek van a hőskorról, mindenesetre nekem a nyolcvanas évek…..
Van ez a The Asylum stúdió, amely kis költségvetésű alkotásokra specializálta magát. Ezekre a filmekre az a jellmező, hogy mindegyik a rossz és a nézhetetlen kategóriába esik és az összes címe valamely más, moziban futott sikervárományos alkotás címére hasonlít. Itthon is…..
Nem egy álom APR (Apple Premium Reseller) üzletet nyitni Magyarországon. Aki belelát a dolgok menetébe, inkább menne el inszeminátornak, mert persze az agráriumban is cseszegetés folyik, de az kismiska egy bolt felépítéséhez képest. Az Apple ugyanis nagyon szigorú követelményeket…..
A küzdelem látványa mindig beindítja az embereket. Valamennyi sportág arra a csillapíthatatlan érdeklődésre épül, hogy aki a földön fekszik, vajon fel tud-e még állni. Erről szóltak például Rocky történetei, és a közönség akárhányszor megnézte volna, hogy a tönkrevert…..
Bigyóblog Fa, post-it, pendrive 2009.02.05 14:40:00
Három Kettő az egyben. Egy fából készült pendrive, post-ittal kiegészítve. Hogy legyen mire firkálni. Persze emiatt nem az a "könnyedén zsebrevágom"-típusú kütyü, hiszen összegyűrődik a papír. De irodában, otthoni íróasztalon jól néz ki.Via Übergizmo..
DonAdmin 2009.02.05 16:24:26
A Citromail ma kiküldött sajtóközleményéből idéznék: A növekedés egyik oka az év végén 2 gigabájtra növelt tárhely, valamint, hogy 2008 nyara óta jelentősen fejlődött a CitroMail levélküldési és - fogadási minősége, így mostanra gyakorlatilag megszűntek azok a…..
Érdekes cikk jelent meg a Computerworldön a Mac 25 éves évfordulója alkalmából. Bizony, nemsokára negyed évszázados lesz az egyik legjobb számítógép-sorozat all time, úgyhogy Seth Wintraub úgy érezte, ideje feltenni a kérdést: vajon 25 év múlva még mindig lesznek Macek?…..
Újabb nyilatkozatot tett közzé az Apple vezére. Ehhez én most már nem is tennék hozzá semmit, egyrészt, mert milyen alapon, másrészt meg mert nem is lehet:Kollégák, Biztos vagyok benne, hogy mindannyian láttátok múlt heti levelemet, amelyben nagyon személyes dolgokat osztottam…..
Appleblog Követeléseim 2009.01.13 11:44:00
Mac mini 2 gigahertzes Core 2 Duo processzorral, Nvidia 9200M grafikus gyorsítóval, 120 gigabájtos merevlemezzel, dvd-íróval 500 dolláros áronMac mini 2,4 gigahertzes Core 2 Duo processzorral, Nvidia 9400M grafikus gyorsítóval, 160 gigabájtos merevlemezzel, dvd-íróval 700 dolláros…..
DonAdmin 2009.01.13 13:13:53