Regisztráció Blogot indítok
Adatok
perru

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miguel tehát holtan hever a parkban a tengepart mellett. Látjuk, ahogy egy futó megtalálja, ahogy megérkeznek a járőrök, a nyomozók, majd Dexterék, szomorú kísérőzene megy a háttérben. Miguelt valamilyen módon mindenki gyászolja, így Dexter is kénytelen a fájdalomtól megtört…..
Az eredeti, a blog öndefiníciójához passzított pilot stílusgyakorlatom fogadtatása bizonyította, hogy stand-up komikusként garantáltan felkopna az állam. Még azok is soknak érezték az anyagot, akik értékelték a tőlem távol álló gúnyt, a disznó vicceket, és vették az…..
Lucy elmondja az őrsön Andynek, hogy mennyire rettegett, amikor a diszkóban kialudtak a fények, és kitört a pánik. Arra gondolt, hogy amikor megindul a szülés, a kórházban is bekövetkezhet egy áramszünet, és beragadhat a liftbe. Andy megnyugtatja, hogy ő akkor is segítene neki…..
Találtunk megint egy elrettentő példát arra, hogy mi történik, ha egy túl lelkes kollégát magára hagynak a fotósopp mellett egy órára. Szeretjük mi a Lostot, már hogy a fenébe ne szeretnénk, de ez a kép borzalmas. Klikkolásra nagyobb lesz. ..
comment:com Megsajnáltuk Pákót 2008.11.05 17:01:00
Ha már annyit fikáztuk a második széria elején a műsorvezetőket, akkor mondjuk már el, hogy a tegnapi adásban az összekötő szövegek felgegelése marha jól sikerült. A Fölhozzuk Lindát-poén ütött, főleg, hogy utána meg is kérdezték a mit sem sejtő igazi Zimányt, hogy jobban…..
A híres tornádós rész, ami alapján az alkotók vagy a világ legnagyobb Twister-rajongói, vagy megrendelést kaptak a polgárivédelemtől a "Mit tegyünk, ha...?" oktatófilm-sorozat egy epizódjára, vagy egyszerűen úgy érezték bizonyos történetszálakból az életben nem…..