Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szorgos Lajhár

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden Geréb Ágnest őrizetbe vette a rendőrség, szerdán jópáran tüntettek a szabadonbocsátásáért, tegnap előzetes letartóztatásba került.(Fotó: Pozsonyi Zita, Blikk)A demonstráción és az arra való felhívásban is elhangzott egy mondat, ami remekül rávilágít a…..
"A Betyárseregnek nem lehet bárki tagja. Kizárólag életerős, lehetőleg valamilyen küzdősportban jártas, kisportolt, jó kiállású férfiemberek, igazi harcosok jelentkezzenek. Aki nem ilyen, az először sportoljon, képezze magát, és csak utána jelentkezzen. A büntetett…..
Jó estét, jó szurkolást! Péntek este kiderült, hogy Rio nyerte el a 2016-os Nyári Olimpia Játékok rendezési jogát, a budapesti olimpia bűvöletében élők a "Csak ne Madrid nyerjen" jeligével szurkoltak. Egy madridi győzelem esetén csak 2028-ban jöhetett volna újra…..
Árokásó Top100 Árokásó Top 20 2008.07.02 20:01:00
A közbeszéd elszánt rongálóiírta: ÁCS FERENCMegjelent a Reakció magazin búcsúszámában.Aczéltól Pörzsén át Vásárhelyiig: a Reakció spéci listával kíván további kellemes gyűlöletfélórákat a magyar sajtó köpködésben megfáradt munkásainak. Ha Ön nem olvassa a…..
Szorgos Lajhár 2009.09.04 11:01:03
andrassew.blogspot.com/2009/08/homofob-trukkok.html
Ezzel szvsz Andrassew is elérte minimum a 10/-es hiszterométert. Ráadásul az idei buziseggriszáláson ő lesz az "Én ugyan nem, de felszólalok az ordas kirekesztés stb. ellen" kezdetű szánalmas rizsa előadója.
Szorgos Lajhár 2009.09.04 11:04:31
No, pontosan egy héttel a Draskovics-videó kirobbanása után lezáródott az ügy, minden kérdésünkre "választ kaptunk". Természetesen mindenki maradt a helyén, csupán az illetékes helyettes kapott figyelmeztetést. Hogy szóbeli vagy írásbeli figyelmeztetést kapott, nem…..
Szorgos Lajhár 2009.08.03 12:57:16
@no-night: Más kérdés, hogy én Orbán helyében visszautasítom, hogy a nejem közpénzen terepjárót használjon. Ennél lényegesebb, mit ugatott össze a média a HŐS KORMÁNYŐRNŐ miatt, akitől egy többszörösen büntetett alak azt kapta, amit megérdemelt. Még a whiskys (kb. "népi hős") ügyében írottaknál is aljasabbakat pofáztak.
A tavalyi Hajdú-Sarka prosztónász után idénre is jutott celebesküvő: Karsai Zita ment hozzá Margl Tamáshoz, szerencsére nem a Bazilikában, hanem csak szűk családi körben, polgári szertartás keretében. Így legalább megkíméltek egy papot az agyvérzéstől...Gratulálunk az ifjú…..
Szorgos Lajhár 2009.07.31 20:42:22
@fmj: A linkre kattintva megállapítottam, hogy jó nő, engem viszont őszintén szólva nem érdekel a tánc. Az esküvői képükről azért ordít a bunkóság.
Nyakó Pisti, a mi örök kedvencünk kipihente magát, feltöltődött és visszatért! Lazán egy könnyed nyitást választott, leterroristázta a Fideszt: "Nyakó István, a kormánypárt szóvivője azt mondta: nagyon közel jár ahhoz a Fidesz, hogy "ezzel a…..
Szorgos Lajhár 2009.07.30 12:38:16
@Gudea enszi: Nem is szólva a mexikói címerben található bújtatott turulról, az utóbbi által tépett kígyó pedig kódolt antiszemitizmus.
@Félkupica_Fehér_Főnök: Azt nyomják majd orrba-szájba, hogy Orbán minden nyugdíjat és szoc. segélyt megvon, a rettenetes Jobbik/Gárda pedig a Dunába löveti a másként gondolkodókat. Kádár népének ismeretében a maszop azért 10%-nál jóval többet szed majd össze.
Ha nem látnám a saját szememmel, aligha hinném el, hogy Győrtől Budapesten át Tiszalökig, az NNI, a börtönök, bíróságok, a különböző föld- és polgármesteri hivatalok ezzel foglalkoznak: Ám az még hagyján, hogy ilyenekkel foglalkoznak a mi pénzünkön, tekintsünk el…..
Szorgos Lajhár 2009.07.29 10:54:58
@ravaluf: A hivatkozást elolvasva kiderül, hogy azért német nyelvterületen is jó néhány hatóság és jelentős vállalat is megette a kacsát - ők legfeljebb Nem Tulinnak írják a gótikus csontházáról és a zseniális Egon Schieléről (szülővárosa) ismert festői, Bécshez közeli városkát. Érdemes elolvasni, hogy az Alter ZiegeLweg (=Régi Téglaút) hogyan csonkul L nélkül kecskévé, azaz Ziege-vé. Továbbá a NÖ jelzőt ragozva NiederösterreichischES Landeskrankenhaus lesz. Eszembe jutottak azok a káderek, akik 15-16 évvel ezelőtt jártak az akkor még létező British Council nyelvtanfolyamaira. Persze mind kezdő volt, VOR-öltönyben, és valami kétségbeesett tanácstalanság tükröződött értelemtől sugárzó arcukról. Részben rendőrök voltak - de nem sarkiak! - részben a BM aktatologatói. (Szegény anyanyelvi brit tanárok, akiket e sorsra kárhoztatott a végzetük!)
Továbbá eleve gyanús volt, hogy a Guinness ilyen rekordokkal már nem foglalkozik, hasonlóan a zuhanyozás vagy a fél lábon állás időtartamát megdönteni kívánókkal.
"Mit hozott ma a postás?" nyitotta ki az egyik kedves olvasónk a postaládáját... És valami egészen furcsa dolog eset ki ... AdóManó, az Apeh új figurája ugrott elő, az Adókalauz aktuális számának részeként... "Az adóval kapcsolatos ismerkedést nem lehet elég…..
Győzike, mióta kegyvesztett lett a tévéknél, saját bevallása szerint belevágott a koporsóbizniszbe. Ízlelgethetjük kicsit, mint azt a hírt, hogy Tóth Verát a saját bevallása szerint "nehéz ágyba vinni", de hamar rájövünk, hogy fake az egész, és csak arra jó, hogy…..
 Tegnap a békeszerető Kálmánnal, és a humanista Naményivel elfogadtuk a Demokratikus Hálózat invitálását és együtt búslakodtunk Galba-Deák Ádámmal, amiért „a politikai elit nagyobbik része nem vállalja fel az antifasiszta múltunk dicső történéseit.” Azt is…..
2005-ben még személyesen Szikora Robi vezette a Tiszta Lelkek Seregét az ördögi, gonosz amerikai metálénekes, Marilyn Manson ellen, sajnos idén már Robi nem vállalta, így a Győri Egyházmegye csapott le a remek lehetőségre. Manson ugyanis szombaton Sopronban, a Volt fesztiválon…..
Szorgos Lajhár 2009.07.03 17:35:55
@Tündér_Lala: Igazat adok neked akkor is, ha személyes okokból utálom a kat. egyházat. (Nyugi, sohasem akart megrontani a plébános!) Két külön dologról van szó. mm és a műfaja gagyi. Aki ezt élvezi, sőt pénzt ad ki rá, szerencsétlen agymosott, manipulált vagy gyárilag ostoba. A katolikus egyház, főleg annak jelenlegi mo.-i kirendeltsége viszont rég megszűnt a magaskultúra terjesztőjének lenni, ahogyan az egyházi pálya régen (Nem a kommunizmus miatt!) régóta nem presztízst sugárzó hivatás. Tessék beleolvasni néhány egyházzenés vitafórumba. Silye Jenő, gitáros mise, bárgyú giccsoratóriumok, lerobbant ócska orgonák, ostoba, műveletlen papok - ez a riasztó és lehangoló kép.
Szabó Zoltán egy súlyos szoci képviselő (Oktatási és kutatási bizottság elnöke!), képes egy szoci sajtótájékoztató színvonalát Vadai Ágnes "teljesítménye" alá vinni, ami nem kis bravúr. (Szabó polgártárs egyszer játszadozott a laptopján a Parlamentben, egyszer…..
Szorgos Lajhár 2009.06.24 18:05:06
@zero: Erről van szó. Vagy provokátor, akit remekül fel lehet mumusként használni, vagy pedig a hasznos idióta olyan mintapéldánya, hogy Lenin elvtárs sírva nyalja meg a 10 ujját. A világ minden politikai rendőrsége nagylexikon vastagságú aktákat vezet az efféle hőbörgő alakokról, akkor is, ha azok a rendőrség/titkosszolgálat kreatúrái. Budaházy provó voltának legfényesebb bizonyítéka az, hogy mindeddig megúszta súlyos LETÖLTENDŐ szabadságvesztés nélkül. Esetében nem arról van szó, hogy a független bíróság alaposan mérlegelte a vádhatóság által benyújtott bizonyítékokat, és végül a vádlott javára döntött, hanem inkább arról, hogy a) a bíróságnak előírták, felmentő vagy enyhe, felfüggesztett szv-t kiszabó ítélet legyen; b) a bíróság nincs beavatva, viszont a vád olyan gyenge lábakon áll, hogy nincs mit tenni, fel kell menteni, netán könnyen kifizethető pénzbírság. (Teccettek látni a tv-ben Budaházy szerény kis "vityillóját"?) Nekem azonban van egy olyan érzésem, hogy most nem fogja megúszni. Részben betöltötte küldetését, másrészt ha most is felmentik, futballhuligán szakiskolás híveinek is derengeni kezd, hogy itt valami nem kóser. Kérdés, mikor fogja belátni, hogy őt most bizony bedobták az oroszlánok elé, azok meg nem fogják úgy megkímélni, mint a bibliai Dánielt. Azaz el fogják meszelni, részben parasztvakítási céllal, részben hogy megszabaduljanak tőle.
Szorgos Lajhár 2009.06.24 18:14:03
@Viktus: Üzletember, aki kihasználja a mutatkozókeresletet. Az értékeléseddel egyébként teljsen egyetértek.
Szorgos Lajhár 2009.06.24 20:04:36
@tesz-vesz: Ha Budaházyt JOGERŐSEN valóban elítélik, akkor is ilyen nagy fiú leszel? Én készségesen beismerem, hogy tévedtem, amennyiben most is megússza LETÖLTENDŐ, SÚLYOS (>5 év) szabadságvesztéssel.
Az ajándékot adja: Gyurcsány Ferenc Az ajándékot kapja: Joáv Blum & King's City A Velencei tó partjára megálmodott gigakaszinóról, a King's City-ről 3 hete írtunk (Hogyan szerezzünk 70 hektárt, tóparton?), hogy a ravasz izraeli-magyar kettős állampolgár, Joáv Blum milyen…..
Mindig nagy rajongója voltam a Népszavás Andrassew Ivánnak. Kőkeményen, vért és verítéket sem izzadva, mint egy világítótorony a ködös-homályos baloldalon jelezte az irányt kollégai számára. Miután megkapta a Szabad Sajtó-díjat március 15-én Gyurcsány Ferenctől, azóta…..
Szorgos Lajhár 2009.04.14 12:31:42
@zero: A népszarát ugyanúgy nem az eladás érdekében nyomtatják, mint ahogy Gát(lástalan) Gyuri Kis Vuk c. filmje sem azért készült, hogy a moziban megnézzék az emberek. A népszarát egykor (szakszerv. tanácsadó stb.) olvasó öreg szakik rég kihaltak vagy nem engedhetik meg maguknak az újságra pénzkiadás luxusát. Megjelentetésének két célja van: Lehessen rá hivatkozni, kihasználva a több mint 100 éves lap (hazug) nimbuszát; feltehetően pénzmosoda. Első minőségében olyan gátlástalan uszítást művel, amilyet a "kényes", "sokszínű" Népszabó nem vállal.
Tegnap Demszky már értésünkre adta, hogy mit is gondol a MAGYAROKRÓL ... "Budapestet aranykorában a német, a zsidó, a roma, a szlovák kisebbség építette fel, és békeidőben mindig is együtt tudott működni egymással ez a sokféle nemzetiségű multikulturális főváros."…..
Szorgos Lajhár 2009.04.08 16:38:20
@derelyegrádi szellem: Ugyan már. Aktiválják Werbert, közben a Fidesz ostoba cselekedetek és nyilatkozatok sorozatát propagálja. A 2002-es és 2006-os kampány visszafogott, sőt kényeskedő hangnemű lesz a következőhöz képest. A sok barom nyugdíjas/panelproli meg simán lenyeli, hogy a "rohadtcigányorsós" elveszi a teljes nyugdíjukat. A lumpen elemek kapnak némi lejárt szavatosságú tesco-gazdaságos elfekvő készletet. Én a maszop-führerek helyében optimizmussal néznék ilyen előfeltételekkel a kampány elébe. Másodlagos kérdés, kit állítanak me-jelöltnek: Reaktiválják Gyurcsányit, Bajnai mégsem egy évben gondolkozik, netán bárkit a maszop vezetői közül?
 Vasárnap a sokkoló MSZP-kongresszus, a lankasztó Hősök terei izé és a Gárda-féle csimbum-cirkusz után nem is számítottunk arra, hogy életünk egyik legviccesebb élményében lesz részünk a Kossuth téren. A futballszurkolók hozták a formájukat; a Kossuth téri forradalmárok…..
Szorgos Lajhár 2009.04.08 10:36:48
@luucy: Toroczkai hol volt? Egyébként kizárt dolognak tartom, hogy a Jobbik 2-3%-nál országosan több szavazatot tudjon szerezni.
 Nem is tűnt fel, hogy az MSZP-féle Internacionálé performanszról milyen hamar elkészült az első politológusi gyorsértékelés. A videóhoz írt hozzászólások között puszedli66 írja, hogy a 24. másodpercnél, közvetlenül Havas Szófia bejelentése után valaki tisztán…..
 A tegnapi, nyárias napon lehetőségem adódott szippantani egyet A Kongresszus levegőjéből. Most jártam először köreikben, még az is újdonságnak hatott, amiben egyébként nem volt semmi meglepő. Közben két dolog jutott eszembe, amiért ennek a pártnak, ebben a formában…..
Szorgos Lajhár 2009.04.07 18:02:23
@Boka1: Sajnos az antalli idők óta vége a normális, józan vallás- és egyházkritikának. Lekommunistáznak, ha megírod a lesújtó véleményedet a mo.-i katolikus egyház bornírt, képmutató vén marháiról, netán a reformátusok számomra elviselhetetlen nacionalizmusáról. Hab a tortán, hogy az egyházi vezetők jó része besúgó volt, tisztelet a kivételnek.
Szorgos Lajhár 2009.04.07 18:12:32
@VIKUNYA: Erről van szó. Antall idejében úgy tűnt, hogy a Horthy-korszakhoz hasonlóan az lesz a jó magyar, aki fennen fitogtatja, mekkora fenenagy keresztény/keresztyén. Sajnos az orbáni 4 év - amely alatt a gazdaság újjáépítését, az életszínvonal emelését illetően épp hogy elkezdődött valami, a millennium ürügyén sok + dolog (műemléktemplomok helyreállítása) mellett rossz, főleg Szt. Istvánt ábrázoló szobrokkal árasztották el az országot. A zalaszentmihályi angyalt pl. ki látta, hogy valami borzalmat említsek??? A koronaMÁSOLAT esztergomi hajókirándulása pedig olyan klerikonacionalista szupergiccs volt, amelyhez fogható Horthyéknak eszükbe sem jutott volna. A Korona szakrális volta éppen láthatatlan voltában rejlett, noha mindenki tudta, hol őrzik. A nagyanyám pl. sohasem látta, mert amikor Carter visszaadta, már túl öreg volt ahhoz, hogy elcibáljuk a Nemzeti Múziumba. (A nagyapám IV. Károly koronázásán kivezényelt ludovikásként látta.) 1938-ban egy teljes napot álltak sorban, amikor az eucharisztikus világkongresszus alatt közszemlére tették talán egy vasárnapra.
Szorgos Lajhár 2009.04.07 18:54:35
@Csavarhúzós: A szocik csak a "vezetési válság" és a miniszterelnök-keresési kutyakomédia miatt nem csaptak le Orbán beregszászi beszédére. Hogy lehet ekkora labdát adni az ELLENSÉGNEK? Persze némi konszolidációt követően beindulhat az "Orbán 50 millió ukránt akar betelepíteni" gyűlöletkórus. A szadi pedig Bajnai GYURIKA támogatásával bebiztosította magának a nagyon tudatos maszop-szavazók egy részének listás voksát, amivel ismét megkapja az 5,000000001%-ot.
Srácok, ez a mélypont ...   Takács János az MSZP új kormányfőjelöltje – tájékoztatott rendkívüli tudósításában a Hír Televízió pénteken.  Takács János román-magyar kettős állampolgár, a jászberényi Electrolux vezetője, valamint a svéd-magyar kereskedelmi…..
A reggeli híradóban már volt kettő kiszivárgott név, akikről már esett szó az MSZP-ben. Surányi György és Glatz Ferenc ... "A szocialisták egyfelől olyan pénzügyi szakemberben gondolkodnak, aki a nemzetközi gazdaságban ismert és akinek tevékenysége hiteles lenne a piaci…..
Szorgos Lajhár 2009.03.23 13:54:27
@Sunlounger: Surányi - Bokroshoz hasonlóan - nem lenne hajléandó belemenni abba, hogy a maszop ÉS GYAKORLATILAG A PÁPAI GENETIKAI HULLADÉK marionettje legyen, kezdve a kormányprogramtól és a miniszterek kiválasztásától. Tessék elolvasni a MN mai vezércikkét Szerető Szabolcs tollából! Glatzról feltételezem, van olyan hiú, hogy esetleg elfogadja.
Szorgos Lajhár 2009.03.23 14:32:29
Vastagbőr Ég veled, Feri! 2009.03.21 13:01:00
Ennél szebb tavaszi hétvégét nem is kívánhatnánk magunknak, eljött az, amit régóta vártunk: Gyurcsány lemondott a miniszterelnökségről!!!Volt már ilyen többször is, de ez most komolynak tűnik. Belátta ő is, hogy így, vele már nem megy.  Pezsgőbontás, népünnepély,…..
Szorgos Lajhár 2009.03.21 14:45:49
@bolek: Kérdés, kitől származik az ötlet? Saját? Valamilyen tanácsadó? Klára? Anyós? Bizalmatlansági indítványt már kért maga ellen 2006-ban, akkor a tiszteletlen ház bizalmat szavazott neki. Ha konstruktív bizalmatlansági indítványban jelölnének valakit, az illető legfeljebb támogatóinak Orbán-gyűlöletére számíthat.
Vastagbőr Mohácsi magyarázkodik 2009.03.09 11:31:00
...nem szívesen és nem is hitelesen persze. Mohácsi Viktória péntek reggel a Mokka vendége volt az MTV-s szereplés közben elkövetett ámokfutása miatt, amikor is cigányozással vádolta meg a meggyilkolt Marian Cozmát.  Mohácsi nagyon ügyes, itt is többször kimondta, hogy…..
Szorgos Lajhár 2009.03.09 15:22:34
@Sztyopabá: Bayer nyilván arra vár, hogy a mohácsi dögvész beperelje, ő pedig a bíróságon képletesen a (nyírmadai??) emésztőgödörbe döngölje. Egyébként nagyon tapos ez a némber, elvégre nyilván vége a brüsszeli szinekúrának. Miniszter vagy cigányügyi kormánymegbízott akar lenni a zsarnok jóvoltából?
Szorgos Lajhár 2009.03.09 16:14:03
@cucuka75: jmpoint majd minden nyelven van, nk. sablon szerint megy. Addig OK, hogy regisztráció kell az alaposabb megtekintéséhez, sőt még az is, ha házastársat/érzelmi kapcsolatot keresek, akkor azt elsősorban a saját nemzetemhez/vallásomhoz stb. tartozók közül keresem. Na de mi a helyzet az álláshirdetésekkel? Ha gojként regisztrálok (Megy ez???), jelentkezem, akkor azért utasítanak el, mert nem metélt a fütykösöm? Természetesen tudom, hogy mindig szakmai alkalmatlanság/túlképzés/beteltség ürügyén utasítanának el.
Nem tudom, mi van mostanában a Blikkel, Jancsibohóc kedvenc újságjával, de tény, hogy mostanában a bulvárhírek mellett egy-két oknyomozó jellegű cikket is lehoznak. Ők jártak utána annak, hogy Veres Jani a VPOP-tól kapta az Audiját, remek nyilatkozatok hoztak le a…..
Szorgos Lajhár 2009.02.22 13:22:08
@mind2: gondola.hu/cikkek/37640
Ki tudja, milyen blogra hivatkozik Nyíri???