Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bzsa

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Remélem ezzel kiengesztelhetőek vagytok az elmaradt hétfői lista miatt :)Fogadási lista lebontva: darts jégkorong kosárlabda labdarúgás síugrás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT…..
Fogadási lista lebontva: amerikai futball American football jégkorong Ice Hockey kézilabda Handball kosárlabda basketball labdarúgás football…..
A Blog és a Tippvadász 08.05-08.12 között nem frissül, de a kommeneteket továbbra is várjuk!   Az 1.20 alatti odds-okoat tartalmazó eseményeket nem találjátok a Tippvadászon, ezzel is igazságosabbá téve a pontversenyt!A havi nullázás és használatlan regek kipucolódtak.…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista HÉTFŐN! Lebontva: Forma 1. jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda  A TIPPEKET…..
Bzsa 2009.05.21 18:44:41
@BB-GPoWeR: BE-/Kifizetés ---> Fogadási utalványt beváltani
Bzsa 2009.05.21 18:16:48
@dzseni33: Ezeket a bónuszokat ki is lehet venni vagy hányszor kell megforgatni?
Csak arra tegyél tippvadászon, amire amúgy is tennél tippmixen pénzért!Annak a pár embernek akinek nem sikerült a múlt hét első feléből értékelni a tippjét (php időtúllépés hiba) és 1 0 0 -val állnak valószínűleg 1 1 0 ra írom 0 ponttal sry. Aktuális tippmix lista ITT…..
még nincs fent a tippvadászon az új lista, amíg nincs hivatalaos végeredmény a tippmix.hu-n Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista HÉTFÖN! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista CSÜTÖRTÖKÖN! Lebontva: jégkorong kosárlabda labdarúgás tenisz   A TIPPEKET kommentbe és TIPPVADÁSZ-ra is írjátok. Az előző tipposzlop eredménye ITT…..
Bzsa 2009.03.02 19:47:50
@robi11: Szerintem a Lens nem lesz H. Aki él és mozog mindenki megrakta (köztük én is) H-ra. Lehet ez csak az én üldözési mániám, de ilyenkor általába elmegy.:D
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista CSÜTÖRTÖKÖN!Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz A TIPPEKET kommentekbe írjátok.Az előző tipposzlop eredménye ITT elérhető.A tippmix blog támogató: TIPPVADÁSZ itt elérhető!…..
 Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista csütörtökön! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz A TIPPEKET kommentekbe írjátok. Az előző tipposzlop…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista csütörtökön! Lebontva: jégkorong kosárlabda labdarúgás…..
Bzsa 2009.02.04 21:33:09
@diegochel10: Hát nemtom eredmenyek azt irja, de bwinen még else kezdődött sevilla honlapja se ír semmit..eredmenyek be meg nem bizok..:D
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista hétfőn!Lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz A TIPPEKET kommentekbe írjátok.Az…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista csütörtökön!Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz A TIPPEKET kommentekbe írjátok.Az előző tipposzlop eredménye…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista hétfőn!Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz ökölvívás A TIPPEKET kommentekbe írjátok,nincs szükség regisztrációra!!!Az előző tipposzlop eredménye ITT elérhető...
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista csütörtökön! Lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás ökölvívás A TIPPEKET kommentekbe…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista csütörtökön! Lebontva: amerikai futball jégkorong kosárlabda…..