Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G.PhD

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Mankiewicz László. -(a vonal végén túlartikulált, modoroskodó, tudálékos, negédes, fiatalos férfihang) Szép jó napot kívánok, kedves László - Somogyi Armand vagyok a Stockexchange.biz-képviseletében, és egy közös ismerősünk, Krabócz Patrik ajánlotta Önt nekem mint…..
G.PhD 2010.03.22 13:41:50
@tff:

Nálunk vizsgaidőszakban bezzeg sohasincs olyan, hogy "Jónapotkívánok, tanárúr, elolvastam az összes kötelező irodalmat, meg még a fakultatívot is, direkt azért, hogy a tanárúrnak utána hátha esetleg lenne kedve megdugni..." Mindig csak a fordítottjával találkozik az ember. Ki érti ezt...
 A horgász és a drogos gyerek után ahogy ígértem, A. folytatja - nem mindennapi témákkal. A háromnevű ember létezésének (az öröklött három néven túl) általában nagyon prózai oka van: nem tetszik neki az eredeti neve. Túl rövid, túl snassz, esetleg mind a kettő…..
G.PhD 2010.02.18 12:50:50
@WildBear:

Hijjj, kolega, komolyan mondom, hogy nem hiszem el, hogy az internetre jársz, hogy a jobbágyok előtt fényezd magad a tudományos fokozataiddal... Az én tanszékemen nem csinálnád ezt, te állatok királya, mert valamelyikünk megunná, és "véletlenül" bezárna a könyvtár tömörraktárába, és préselhetnéd ki a hájas picsád az ablakon, hogy ne dögölj éhen a hosszúhétvége alatt. Mi nem olyan hely vagyunk, ahol a magadfajta másfélpublikációs egylövetű tanseggek arcoskodhatnak, akár a tudományos fokozatukra, akár bármire. Azt néha nagy kegyesen megengedjük nekik, hogy lekúrják valamelyik diákjukat, de azt se visszük túlzásba, nehogy túl nagy legyen az arcuk, és olyanok legyenek, mint te. Bár őszintén szólva kétlem, hogy veled bármilyen nő is szóba áll, akár hallgatód, akár nem. Javaslatom a következő: vedd elő a tetszőleges okleveled, meg a farkad, és kezdd el ügyesen fényesitgetni. Egy a lényeg, hogy kussolva csináld, és ne szemetelj össze normális netes fórumokat, világos?
Autózás a városban Olyan, mint a moziban Forog a film, nem unatkozunk... (Korda György - Autózás a városban) Ma olyat kaptok, hogy nyulat fogtok. Szióka fantázianevű kedves olvasónk ugyanis összeállított számunkra egy kiskáténak is beillő fogalmazást a négykerekűek…..
G.PhD 2009.06.05 15:24:02
@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:

Látom, valaki kiszabadult a gender studies tanszékről... Azt javaslom, húzzál vissza gyorsan, mielőtt még begyűjtene a sintér.
Az 1. részt folytatjuk s zárjuk le ma. Aki nagyon csalódott tegnap, hogy a felénél abbahagytam, attól bocsánat - de ez tényleg egy kimerítő dolgozat :-) ... A magát kultúrmentő, népszerűsítő, trendteremtő bötyárhonlapként definiáló Magyar Trendi Klub ugyanakkor a…..
G.PhD 2009.04.29 23:13:00
Nagyrabecsült Tibor Kolléga úr!

Először is engedtessék meg nekem, hogy közölte szerény traktátusomat. Szíves elnézését kérem azért, hogy csupán ilyen későn jelentkezem, de sajnos lekötöttek bokros kutatói és oktatói teendőim. Csak ma juthattam némi szusszanásnyi időhöz, de holnapra már be is jelentkezett egy diáklány, hogy átbeszéljük az OTDK-konferencia tanulságait. Már be is hűtöttem egy üveg rosét.

Jó látni mindenesetre, hogy eszméim termékeny talajra leltek, és szavaim -- miképpen magam is számítottam rá -- eljutottak a közönség kiváltképp eruditus tagjaihoz, mi több, a diszkurzust immár sikerült a blog határain kívülre is kiterjeszteni.

@kivilágítatlan fekete kerékpár:

Sajnálatos módon cikke első bekezdésével ennenmagáról állított ki szegénységi bizonyitványt, demonstrálván a tudásában tátongó jókora űröket. Azt kell, hogy mondjam, hogyha egy szemináriumom hallgatójánál tapasztalnék a magáéhoz fogható slendriánságot a szakirodalom ismerete és -- ne feledjük! -- a szövegértés terén, bizony összeráncolnám a szemöldökömet, és tisztelettel megkérném, hogy a jövőben inkább Zs. Takács tanársegéd kollégám óráit szíveskedjék látogatni.
Biztosíthatom, hogy tekintélyes hosszúságú publikációs rendelkezem -- e lista tételeinek jelentős része igen nagymúltú magyar és külföldi szakfolyóiratokban jelent meg. Nem egyben közülük kifejtem Varródani poézisével kapcsolatos meglátásaimat is. Cikkem célja pontosan az volt, hogy egyrészt az intellektuális beállítottságú, de a szűkebb értelemhez vett szakmához nem tartozó közönség fogékonyabb tagjainak szemét is felnyissa ezekre az összefüggésekre. Ez magyarázza a megjelenés helyét (a kiváló Modorosblogot, ahonnan magam is számos tréfás fordulatot, élcet és szóvirágot lesek el nap mint nap), a széles merítést, amibe a közönségtől a pókerig igen sok minden belefér, harmadrészt pedig a hangsúlyozottan könnyen fogyaszthatóra hangszerelt nyelvi megformálást.