Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gajus

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha feldobjuk reform, köztársaság, lárifári, ha leesik "karakteres pasi", "konfliktusos csávó" de "nem szűzlány" - ki az? Gyurcsány Ferenc a mai eszével se mondana le 2006 őszén, a pártok körüli gyanús pénzügyek miatt tiszta a lelkiismerete,…..
gajus 2012.02.13 09:37:03
@spinat: Természetesen. A mostani Fidesz-t legfeljebb egy medúzáéval lhetne egy napon említeni.
Tisztelt Miniszterelnököm, édes drága Viktor!Staubinger néni vagyok, lelkes híved, régi levelezőpartnered és nemzeti konzultánsod. Remélem legutóbbi gyűjtésemet megkaptad vonalkódostól, nem volt hiábavaló fáradtság a lakónévjegyzékbe ragasztgatni azt a sok bizbaszt. Ha…..
Gyurcsány Ferenc küzd, aktivizálódik - legalábbis politológusok szerint, akik állítják: az MSZP vezetésére tör. Kíváncsiak voltunk, milyen feladatokkal jár, ha valaki újra pártvezér szeretne lenni. A kutatás közben kiderült: nem csak ő erőlködik. Gyurcsány Ferenc…..
gajus 2011.05.13 16:02:22
@DarthVader:
Tényleg?
Szerintem ideje lenne kimenni a lakásból, és találkozni emberekkel, beszélgetni velük, hogy érezték magukat egy éve és most hogy érzik?
Mert az "ősfideszes" barátaim igen csak el vannak képedve.
De lehet, hogy én vagyok 25 éve rossz társaságban.
Ezen most el kell gondolkodnom...
Nincs igazság ezen a földön. José Mourinho a világ legdrágább keretével az utóbbi négy hazai meccséből egy döntetlent és három vereséget tudott csak elérni. Hogy miért? Teljesen egyértelmű: globális összeesküvésről van szó.Globális összeesküvésről, melynek részesei az…..
Már eléggé unjuk a szerdai meccs minden olyan mozzanatát, ami a bíróval vagy a színészkedéssel foglalkozik, de amit most találtunk, az kihagyhatatlan.   Igen, a 60. percben járunk, jön nyújtott lábbal Pepe, Alves elterül. És a következő pillanatban a Barcelona játékosai…..
gajus 2011.04.30 19:33:22
@Erős.Pista:
Mostanában csak a Gijon...:)
Kovács Ági után Südi Iringónak is azt javasoljuk: nem kéne erőltetni. Mondjuk egyből akkor elvesztette a meccset, amikor pont a Szeszélyest vállalta be, amiből semmiképp nem jöhetett ki jól, még akkor se, ha kiderül, hogy Gobbi Hilda reinkarnálódott benne. De nem…..
gajus 2007.01.19 18:51:56