Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crazywoman

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tealevelek Japán tea Uji-ból 2010.11.01 22:58:00
Pécsre érkezett Uji 20 fős küldöttsége, hogy ízelítőt adjanak a japán kultúra gyönyörűségeiből. Uji teás hagyományai több évszázadosak, így teaszertartást is bemutattak a látogatóknak. Volt japán zene, kimonós hölgyek és urak, matcha, ikebana, origami, kalligráfia, és…..
Konyhamesék Édes, édes aludttej 2010.07.03 17:41:00
Bögrében, csészében, pohárban, befőttesüvegben, tálkában – bárhol térjen is nyugovóra az az édes tej, 3 nap alatt csodálatos átalakuláson megy keresztül. Megváltoztatja ízét, kettéválik a sűrűje és a savója, tetejét bebőrözi a tejföl. És milyen bölcsen teszi! A…..
Yahzee Auto Tuning Bevezető 2008.03.02 15:13:00
Ebben a Topicban fogom kifejteni véleményem és eddigi megszerzett tudásom az kezdő auto-tuning témáról. Az írások csupán tanács jellegűek, ezért nem biztos, h minden esetben a maximálisan elvárt és megálmodott végeredmény fog születni. De reménykedem benne, h mindenki örömét…..
Csak néhány lépés, de legjobb szándékaim ellenére (rajtam kívülálló okok miatt) sem tudom automatizálni. Viszont könnyű!Az admin felületen a Megjelenítés fül alatt található a Sablonok fül. Itt a gyári sablonok valamelyikét le kell másolni (középső ikon). Bármelyiket, és…..