Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jfl

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Hahaha 2007.03.20 11:32:00
Megbeszéltem a Kreatívval, hogy az eddig csak jelszóval olvasható, nekik írt cikkekről levegyék az Indapassnál is hatékonyabb bilincset. A Kreatív a reklámszakma havilapja, az én rovatom pedig Lakossági fórum címen fut, és laikus kritikai hőbörgéssel szolgálja a jobb…..
jfl 2007.03.20 15:14:15
A vicces és jó reklámok (pl. Burger King - Eat Like Snake: www.youtube.com/watch?v=tTXbMCOywVY ) mellett ott vannak a nem vicces reklámok (ill. inkább társadalmi célú hirdetések), amiket nem szeret az ember, mégis jók. Reklám értelemben is: hatásosan átviszik a közölni kívánt üzenetet, megragadják a figyelmet, elgondolkodtatnak, stb.

www.videobomb.hu/video/Ivas_utan_ne_vezess

Ezek a reklámok az angoloknál és az íreknél mentek egy ideig, aztán lekerültek a képernyőről, mert az ilyesféle "sokk-kampány" állítólag nem jár megfelelő eredménnyel. Van még több ilyen jellegű sokkreklám is, pl a Montana Meth Project dolgai: www.montanameth.org/View_Ads/index.php

Nem igazán értem, miért számítanak eredménytelennek ezek a reklámok, engem például eléggé ledöbbentett, amikor először láttam a tévében az ittas vezetéses hirdetést előbukkanni a sok mosóporos-éneklős, biztonságos-réten szaladós-bankos és bulizós-örülős-sörözős reklám közül. Az üzenete is jobban berögzült, mint az, hogy melyik mosóporban is vannak azok az intelligens molekulák.
A felületes újságolvasó keveset tudott meg Pim Fortuynról, a 2002-ben meggyilkolt holland politikusról. Leginkább "előretör a szélsőjobb, juj" jellegű cikkek tudósítottak hirtelen karrierjéről, bizonyosnak jósolt választási sikeréről, majd az országos sokkot kiváltó…..
w Istentelenül konzervatív 2007.02.02 20:00:00
Már egy hete csak a modern konzervativizmusra gondolok. Nem, van az egy éve is. Olyan öt, de legkésőbb tizenöt esztendő múlva ugyanis konzervatív szeretnék lenni, és még többször írni esztendőnek az évet. Polgármesterként egy kis faluban. Ráznám a járókeretet per sörétes…..
Ideje lenne már megköszönni Havas tanárúrnak, hogy állandó témát ad nekünk. Egyébként meg az is tök jól látható, hogy a Mokka-botrányokhoz nem kell Pákó szolizott segge, meg Paudits Béla, elég, ha néha beültetik Havast riporterkedni. Mai bunkósága (A videóoldalon felülről…..