Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*blondy*

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 (Eredetileg ezt is A gázhiány dícsérete című poszt részének szántam, de úgy érzem, megér egy önálló bejegyzést.) Szomorúan olvastam a Srbijagas vezérigazgatójának újvidéki bejelentését, miszerint Magyarország nem ad kölcsön gázt Szerbia számára. Itthon Molnár…..
*blondy* 2009.01.08 12:57:22
@KopaszMercis:

merre is lesz a Nabucco vezeték????

nahhhh????

és a szerbek nem felejtenek....

*-*szép napot
Az alábbi családi perpatvart azért teszi közzé a Zugügyvéd, mert sajnos majd mindennapos jogi ügynek tekinthető. Kedves Zugügyvéd!Tudom most amit írni fogok,sokan azt fogják mondani,hogy helytelenül cselekedtem,de mégis kíváncsi lennék az önmérsékletu…..
*blondy* 2008.11.21 10:04:35
kedves Papa!

1x gyereket nem azért nevelünk, hogy támaszunk legyen idős korunkban, mivel mi döntünk, hogy gyereket szeretnénk és nem a gyerek dönti el, hogy meg akar születni.

2x a gyerek 100%-ban soha nem a szülök hanem a családban található géneket is örökli, és sokan csoválják a fejüket, hogy vajon kire is hasonlit viselkedésileg a gyerek.

3x talán túl sok volt a jóból és megártott a szeretet és gondoskodás, mert ilyen is van! Tulzott gondoskodás és odaadás nem tesz jót senkinek, a szűlő leamortozálodik teljesen a gyerek pedig elnyomva érzi magát a sok aggodalomtol és szeretettől.

4x sajnos ha kirepülnek a gyerekek és idegen ( élettárs v. feleség) kerül be a családba, az sajnos nem mindig felel meg a szülőnek, mert általában a szülő szeretne belebeszélni gyereke életébe, ami néha jogos a szülő szemszögéből, mivel korilag érettebb és a védettség nagyon fontos szerepet játszik a szülőnél és szeretné gyermeke életét biztonságban tudni.
Mivel nekem is állandóan belebeszéltek az életembe, leléptem 18 évesen és megmondtam, majd ha kell segitsék szolok, de én döntök a magam életéről, mégha később rá is jöttem,hogy igazuk volt.

Szerintem nem kell a szeretetet kikövetelni, ha nem jön magától akkor kell hagyni.
Van 2 kisebb gyerek még ahogy olvasom, akik talán a kedved szerint fognak alakulni, csak soha ne felejtsük el,hogy vannak barátok, ismerösök, családtagok és a gyerekek is felnött korban felnöttként vagyis önállóan akarnak élni és ehhez joguk van.

El kell fogadni, hogy ilyenek és nem erőszakolni a látogatást, a törödést, mint látszik sikertelen probálkozás.
Egyébként nem kell mártirt csinálni az embernek magából mert nevel(t) 5 gyereket, mindenki saját maga dönti el mennyit szeretne és hogy is mondják: jótett helyébe jót nevárj!
Köszönd meg ha foglalkoznak Veled, elvégre ti akartatok ennyi gyereket.
Nem kell visszaélni azzal, hogy mit tettél a gyerekeidnek, simán kötelességed nevelni, iskoláztatni, szakmát, tudást adni, szeretetet és gondoskodást.
És mindezt önzetlenül és elvárások nélkül a gyerekkel szemben.

Kis távolságtartást ajánlok és kijozanodást a sok trauma után ( minden tőlem telhetőt maximálisan megadtam! ) és
simán nem kell az embernek magát áldozatnak feltüntetni ha gyerekeket nevel és ellátja őket minden földi jóval!

AZ idő csodákra képes, várd ki, de ha nem keresnek, akkor se keseredj el, ki tudja rájuk milyen sors vár ha gyerekeik lesznek és milyen szülök lesznek...
szép napot
*-*